Akupunktur ile zayıflayanlar

Ya bende zayıflamak istiyorum ama o iradeyi bulamıyorum.. Akupunktur iştahı mı azaltıyor tam olarak etkisi nedir acaba? Zaten diyete uyulsa verilmez mi??

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır siteyim takip ediyorum ama üye değildim. Bazı konuları okuyordum sadece. Ancak bu konuyu okuyunca üye olmak ve yorum yapmak istedim. Adım Selin. 18 yaşındayım. 10 yaşından beri diyetisyene gidiyorum. Ne yazıkki haşimato denen illet bir hastalığım var. Hormon bozukluğu. Bunu biraz geç farkettik ve çok fazla kilo aldım. Tabi yemeyide seven bir insanım. Yıllar boyu diyetisyenlerde süründüm ve başarılıda olamadım. Şu an 18 yaşımdayım ve 113 kiloyum. Tabiki bu azalmış halim. Kilom azalmayada devam ediyor. Ben Ankarada akapunktur yaptırıyorum. Şöyle ki şu an 2 haftada 4 kilo 200 gram verdim. 3,5 kilosu yağ. Bu ne demek peki? Bu normal diyetle verilemeyen bir kilo demek. Şimdi şöyleki ben hayatımda hiç 3 seansa gitmedim. 2.seanstan sonra bıraktım. Çünkü yiyordum. Küçüktüm. Mutlu değildim. Hep 900 gram 500 gram da yağdan veriyordum. Bu da beni mutsuz ediyordu. Ancak akapunktur doktorum inanılmaz bir insan. Aşırı güleç. Birde gerçekten işinin uzmanı. Psikolojik bir destek ve inanılmaz bir diyet veriyor. Aşırı destek. Ben diyetisyene mutlu gidiyorum. Her pazartesi randevularımı iple çeker hale geldim. Mutlu bir insan oldum. Daha çok hareket ediyorum. Yürüyüşe başladım. Hayat tarzım tamamen değişti kısacası. Ancak şöyle bir şey var ki? Çok fazla kilosu olmayanlar akapuntura değil bence diyetisyene gitsinler. 5 kilo fazlası olup dert yananlar var. Arkadaşlar benim 50 kilo fazlam var. Birde akapunktura gidecek arkadaşlar lütfen yaşam tarzınızı değiştirmek istediğiniz için gidin. Yani zayıflarım sonra yerim mantığı yapmayın. Ben düzenli sporlu,sağlıklı beslenmeli bir hayat istiyorum diyenler gitsin. Birde diyetin dışına asla çıkmayın. Doktorun desteği veprofesyonelliğide önemli. Orada burada 20-30 liraya yapıyorlar ama destek iyi olmuyor. Sonra alınıyor onlar. Ben hayatımda ilk defa mutlu bir şekilde az yiyorum.

Selin tebrik ediyorum seni. Ne güzel uzun bir süre çabalaman sonunda iyi bir Dr 'la hedefine yürüyorsun. bende Ankara'dayım. Dr'un adını alabilir miyim ?

Kızlar günlerdir akupunktur hakkında araştırma yapıyorum.doktorun biri kulağa takılan kalıcı iğnelerin hiçbir bilimsel gerçği olmadığını söylüyor.kayseride sizin uygulamanızı yapan kimse yok dediğimde sadece vücut akupunkturu yaptırın dedi.iyi güzel de kime?hatice hanıma yaptıran arkadaşım 5 ayda 17 kilo verdi ama 15 kilosunu geri aldı Kyseri de akupunktur yaptıran arkadaşlarından tavsiye bekliyorum Birde fuar civarında uzakdoğulu bir doktor varmış duyanınız varmı

ben de kayserı ya da konyada yaptırmak ıstıyorum eger bılgı alırsan benımle de paylasırmısın kayserıye yakınım, bulundugum sehırde akupuntur yok.

ben de kayserı ya da konyada yaptırmak ıstıyorum eger bılgı alırsan benımle de paylasırmısın kayserıye yakınım, bulundugum sehırde akupuntur yok.

canım uzakdoğulu doktora giden arkadaşım vardı ona ulaşmak üzereyim.birde mustafa mücahit yılmaz ve şenol taş varmış.dediğim gibi hatice hanıma giden arkadaşımda var ama kiloları geri aldı ben araştırıp seni bilgilendiririm madem sen uzaksın.ben yerlerine gidip görüşmeye çalışıcam bu hafta

ben kayserıye cok uzak sayılmam ama otobus ıle 2,5 saatte gelecegım.ben de hatıce hanım ve tulın hanımı duydum. tulın hanıma randevu almayı dusundum ama emın degılım. kafam baya karıstı.

senol taş duydum ama arastırmadım. mustafa beyı hıc duymadım bayan doktorlara daha ılımlı baktım

kayserıyı bılıyorum orada okudum unıversıte.ulasım rahat olur da yeter kı doktor dogru tedavıyı uyguluyor olsun.

kılo konusunda dıyet olayı da oyledır ama.dıkkat etmezsen kılo alırsın. akupuntur dan mucıze beklemıyorum dıyet ve spor olayıma ek katkısı olsun, hızlandırsın dıye dusundum akupuntur a ıstah konusunda bıle cok ıhtıyacım yok aslında cunku bır yıldır ıstahımı koreltmeyı basardım ama asırı zor kılo verıyorum akupuntur oyuzden ıstedım.vucudu uyarsın dıye yanı. ama yıne de anı tatlı krızlerı ya da regl donemındekı ıstah acılmasını bastırır elbette.

tulın hanım da hatıce hanım da kulak akupunturu yapıyormus.tulın hanım mtebalızmasını cokj yavas gorurse ek olarak vucut akupunturu da yapıyormus ama her hastaya yapmıyormus gerek varsa yapıyormus.ama her ıkısını de aynı hafta mesela yaptırsak 135tl tutuyor az para degıl. kafam cok karıstı valla. hatıce hanım da secımı sana bırakıyorlarmıs bu da cok sacma geldı kulak akupunturu ıle vucut akupunturu arasında farkı ya da gereklılıgı bıle tam anlatmıyorlar.ozellıkle de hatıce hanımın asıstanı bunu yapmıyor

valla sen benden iyi araştırmışsın hatice hanımın haftalık üzretini 50 tl olarak biliyorum.aynen bende çok yavaş kilo veriyorum ayda 2 kilo falan ancak ama doktorların çoğu böyle değilmi?mecburuz ya...valla mustafa beye giden 2 hasta sonuç alamamış daha çok doğal yöntemlerde bitkisel kürlerde başarılıymış,tülin hanım hakkında olumlu olumsuz hiçbirşey duymadım.hatice hanıma giden arkadaşım zaten suçu kendisinde buluyor.çok yedim diyor.uzakdoğulu doktora giden kişilerde 40'ar kilo vermişlerdi ve sadece 10 kilo almışlar oda doğumdan sonra.eğer oraya ulaşabilirsem orası yoksa hatice hanımı tercih edicem sanırım

ben konustum ıkısının asıstanı ıle de. akupuntur konusunda hgerkes vazgecırttı benı aylık 500 tl masrafın olacak ve mucıze mı bekleyteceksın dıyorlar. herkes gerı cok kılo alıyormus falan. kafam cok karıstı benım.

bır de konyadakı uzman tahlıl sonucları ıstıyor ıster o hastanede yaptır ıster baska yerde. ama hatıce hanım da tulın hanım da ıstemıyor bence kısılerın rahatsızlıklarını da bılmelerı gerekır.

uzakdogulu daha cok aklıma yattı ama onu hıc duymadım senden duydum ılk kez.

hatice hanım ne zaman istersen getir tahlil sonuçlarını diyormuş.elbette mucize beklemiyoruz ama dediğin gibi yavaş kilo veriyorsak bir şekilde metabolizmaya destek olmak lazım.uzakdoğulu doktor hakkında bilgi alır almaz haberdar edicem seni.hatta ben başlarım bikaç hafta sonra sonuç alırsam sende başlarsın.nihayetinde sen çok uzaktan geleceksin.

sen hatıce hanımı anlatınca sımdı daha cok kafam karıstı ben de mı hatıce hanıma gıtsem acaba ?

uzakdogulu daha uzmandır gıbı geldı bır de ona bakalım ıstersen.

ben de dusunuyorum bırkac hafta ıocınde.haberleselım olur mu.

valla uzakdoğuluya ulaşırsam ona gidicem ama olmazsa hatice hanım ben 10 gün içinde gidicem.haberleşelim mutlaka.özel msj hakkım yok yoksa facetende eklerdik birbirimizi.

merhaba arkadaşlar,ben de kilodan yana dertli olanlardanım.kilolu olarak hamile kaldım ve doğumdan sonra tabiki de veremedim.spor,diyet.. uğraşlarımdan pek bi sonuç alamadım.Zaten metabolizmam çok yavaştı.Ankara'da gittiğim akupunktur uzmanı sayesinde 2 ayda tam 12 kilo verdim.gerçi önümde daha 18 kilo var ama devam edicem elbette.kilo fazlalığı çok olanlara şiddetle tavsiye ediyorum...

valla uzakdoğuluya ulaşırsam ona gidicem ama olmazsa hatice hanım ben 10 gün içinde gidicem.haberleşelim mutlaka.özel msj hakkım yok yoksa facetende eklerdik birbirimizi.

face eklemıyorum maalesef kusura bakma olur mu. burdan yazarsan gorurum ama muhakkak.

slm canım bnde ankaradayım aynen kilolu hamile kaldım.doğumdan sonrada çok aldım.sen ankarada nereye ve kime gidiyosun? bide ne kadar ödüyorsun? ayrıyetten spor,diyet yapıyomusun?beni bilgilendirebilirmisin artık okadar bıktımki neredeyse dışarı bile çıkmıcam.hiç bişey almak yada yapmak istemiyorum daha 24yaşındayım ama 82kiloyum.160boyundayım okadar diyetten sonra bide bunu denemek istiyorum. yardımcı olursan çok sevinirim..cvp bekliyorum..

merhaba canım seni çok iyi anlıyorum.ben maltepede gümüş iğne fizik tedavi merkezine gidiyorum.bülent çivitçi doktorun adı,haftada ya da 10 günde bir gidiyosun iğneleri değiştirmeye.seansı 90 tl.biraz pahalı ama değiyor.hiç bi şeklide açlık hissetmiyosun.diyetle birlikte yapıyorum.spor yok.işin püf noktası doktorun dediğine harfiyen uymak,gerisi geliyor ve kilo verdikçe sen de zaten diyeti bozmuosun.inşallah başarılı olursun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…