Mrb arkadaşlar
Bende akupunktur yaptırmaya karar verdim
Maltepe tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum
Aranızda giden varmı
Evet bende gıttım gunes hastanesınde hem kadın dogum uzmanı hem akupunktur uzmanı seans bası 50 tl verdım 5seans gıttım kılo da verdım
ben de bugün akapunktura başladım. ankarada dr.tayfun yosunkaya'nın kliniğinde başladım. önce 20 dk karın yağlarını yakmaya yönelik iğneler takılıyor daha sonra onları çıkarıp kulak iğneleri. sonra da tartıp diyet listesini veriyor ve çok ağır bi liste değil. ben 68.1 kg ile başladım, bakalım ne olacak, haftada bir kez gidicem. bu arada seansı 100 tl, ama ben doktorun ilgisinden memnun kaldım, sonuç alırsam yazacağım tekrar.
benimde yarın ilk seansım olucak heyecanlı bi şekilde bekliyorum ve merakla =)
acaba sonuçtan memnun kaldınızmı? ve kaldıysanız nereye gittiniz? bende arıyorum iyi bir yer
Merhaba herkese.kk ya yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum.konuyla lakalı bilgi paylaşmak istiyorum bende uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ancak sonuç umutsuz. Artık en son çara akupunktur dedim. Dr.tayfun yosunkayanın kliniğine basvurdum. 71.6 kilo ile başladım. İlk haftanın sonunda 1.8kilo vermişim.... Ama baska yerde tartılıyorum 72 cıkıyorum anlamış değilim.????? Size yapılan işlemler ile aynı seyler elektolipoliz ve kulak iğneleri diyet. Metabolozmam yavaş olduğu için kilo veremiyomuşum..acıkçası biraz umudum kırıldı.ama devam. Doktor öyle cok alakalı değil bence.. Yediklerini yaz dediği programı aldı baktı o olmasın bu olmasın dedi ve attı yine tavukla devam ediyorum. Sadece artık son çarem oLduğu için inatla devam edicem.sonuçları paylasırım....
gerçekten tartıdaki farklılıklar çok enteresan ama doktora da güvenmek lazım inşallah sonucunu alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?