• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

Mrb arkadaşlar
Bende akupunktur yaptırmaya karar verdim
Maltepe tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum
Aranızda giden varmı

arkadaşlar ben de pazartesi başladım akupunktura, birdaha ki pazartesi yani 3 gün sonra ilk kontrole gidicem. beylikdüzünde akupunktura gidiyorum.
ilk kontrolden sonra kaç kilo verdiğimi sizinle paylaşırım.
benim gibi yeni başlayanlar varsa lü
tfen kaç kilo verdiklerini paylaşsınlar.........:8::8:

Merhaba arkadaşlar Ben 2 aydır akapuntura gidiyorum. Kulak akapunturu yapıyor. Bakırköy İncirlideki merkezde yaptırıyorum. Sürekli 2 kilo verip 2 kiloyu geri alıyorum. Salak gibi de 10 seansın ücretini peşin ödemiştim. Hiç memnun kalmadım. Yapan uzman da sürekli iğneleri raptiye gibi kulağıma diziyor. Şimdi siz söyleyeceksiniz. Diyet yapmamışsındır diye . Diyette yapıyorum. Haftada 3 gün spor yapıyorum. Nerde hata yapıyorum derken başka bir yerde akapuntur yaptıran arkadaşa yasaklı liste vermişler. 3 beyaz falan bir de 2 ay meyve yokmuş. Bana hiç meyve yemiyeceksin,demediler. Öyle karın yağlarını eritmek için bölgesel iğne takma olay falan da yok. Sinir oldum. Giden paramamı yanayım. Kulaklarım delik deşik olmasına mı?

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar
Bende akupunktur yaptırmaya karar verdim
Maltepe tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum
Aranızda giden varmı

Merhaba canım caminin altındakindemi bahsediyorsun :)
Ben 3 sene önce falan gitmiştim oraya herkese verdiği listeyi veriyor sana
bence kartalda Kızılaya git lsite vermiyor ama nasıl besleneceğini anlatıyor en azından :16:
Ben 1 hafta önce gittim bugünde değişime gittim :16:

Canım bende gittim evet caminin altındakine gittim
Şimdilik bi 10 kilo böyle versem ardından diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Ciddi anlamda iştahımı dizginledi
Ben çok memnun kaldım
Haftasonun ilk kontrolüme gidicemmm
Sonucu yazarım

Evet bende gıttım gunes hastanesınde hem kadın dogum uzmanı hem akupunktur uzmanı seans bası 50 tl verdım 5seans gıttım kılo da verdım

ben de bugün akapunktura başladım. ankarada dr.tayfun yosunkaya'nın kliniğinde başladım. önce 20 dk karın yağlarını yakmaya yönelik iğneler takılıyor daha sonra onları çıkarıp kulak iğneleri. sonra da tartıp diyet listesini veriyor ve çok ağır bi liste değil. ben 68.1 kg ile başladım, bakalım ne olacak, haftada bir kez gidicem. bu arada seansı 100 tl, ama ben doktorun ilgisinden memnun kaldım, sonuç alırsam yazacağım tekrar.

Arkadasim size sirmak istiyorm dr. Yosunkayadan memnunmusunuz esim 3 aydir herhafta kendisine gidiyr size yapilan islemlerden yapilyr 112kg dan 98 dustu ama benim anlamadgm bagimli gibiyz dr'a siz ne yaptniz devammi

bende akapunktura gidiyorum 2 hafta oldu 1 hafta gittim ikinci hafta gidemedim eniştem vefat ettiği için yedim tabiki randevu günü geçti bu salıya randevu aldığımda 1 kilo vermişim e biraz dikkat ettim bakalım bu hafta kaç kilo olucak doğru dürüst zaman ayıramadım yediklerime hadi bakalım hayırlısı :33:

bayadır kimse buraya yazmıyor sanırım umarım yazdığımı bir gören duyan olur.
hamileliğinden önce 62 kiloydum boyumda 175 idealdi kilom fazla spor yaptığım içinde fittim
ama bir doğum yaptım benim vücut gitti şuanda 80 kiloyum doğum yapalı 1 yıl oldu ama nerdeyse hiç kilo veremedim. aşırır yememe rağmen çocuktan ve yorgunluktan dolayı dengesiz besleniyorum ve spor yapamıyorum malum çocuğu tek başıma büyütüyorum kendime vakit ayıramıyorum. dAHa önce hiç bu kiloya çıkmadım o yüzden strese giriyorum strese girdikçe sanki hiç kilo vermiyormuşum gibi geliyor. göbeğim yok eskidende yoktu benim sorun hep basenlerdeydi. şimdide kamyon lastiğine dönmüş durumda :)
artık çaresiz kaldım ve akupunkturu denemeyi düşünüyorum. daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadı ne akupunktur ne kavitasyon ne diğerleri o yüzden fazlada bir bilgim yok. vermem gereken en az 15 kilo var 65 e insem iyiydi ama sanki bir daha hiç o kiloya inemeyecekmişim gibi duruyor:( moralim çok bozuk. yardımcı olun bana gerçekten işe yaRıyormu? bazıları yarıyor bazıları yaramıyor daha sonra 2 katı kilo alıyoruz diyorlar doğrusu nedir bunun? süreç ne kadar sürüyor ben öyle kolay kilo verebilen insanlardan değilim illa bir ter akıtmam lazım. esteticaya gitmeyi düşünüyorum gideniniz varmı memnunmusunuz ve fiyatlar nedir? akupunkturun yanında kavitasyon lazer lipo gibi yöntemleride yaptırmayı düşünüyorum en etkili yöntem hangisidir bunların. ay bana bir akıl verin valla elime makası alıp keseceğim fazlalıklarımı tek tek

Kızlar size Faruk öncelle olan deneyimimi anlatmak istiyorum. Öncelikle akapunkturu uzun zamandır düşünüyorum fakat kime gitsem diye karar verememiştim. Ve televizyonda faruk öncele denk geldim. uzun uzun yöntemini anlatıyordu. netten de araştırdım gitmeye karar verdim. Vermez olaydım. Kilo sorunu olanlar bilir tam hayata yeniden gülümsüyorum hayatı seviyorum falan derken bi sokaga çıkarsınız sizi hiç tanımayan sizi bir lafıyla kalabalıkların içinde sizi yerin dibine sokabilir. Sonrası malum evden açıkmamalar ağlamalar diyet araştırmaları sonuç yine yemek yemek. Bunalımlar da cabası. Tam böyle bir anda ilaç gibi görerek netten telefonunu aldım ve doktoru aradım. arar aramaz doktorun kabalığına maruz kaldım telefona kendisi cevap verdi bende şaşırdım neden sekreteriniz cevap vermedi dedim sen sekreterleri aşşalıyo musun diye uzun uzun nutuk çekti.. Zaten keyfim yoktu onu da denize düşen yılana sarılır misali sesimi çıkarmadım. Çıkarmadım ama zaten beyin ölümü gerçekleşen özgüvenimin fişi çekilmiş oldu. Neyse fiyata geldik paket program 1000tl dedi ben daha kredi kartına taksit demeden türk kadınıyla telefonda konuşmaktan nefret ediyorum kendilerini geliştirmiyorlar söyleneni anlamıyorlar hanımefendi paket program elbette peşin oluyor dedi. En başta unutmuşum yazmayı ilk aradıgımda hocam bana da faydası olurmu bu yöntemin dedim demez olaydım bana saymadıgı kalmadı eski başarılarından bahsetti halbuki benim beklediğim şey ki dediğim gibi o an hayatımda herşeyin bittiğini düşünüyordum bu çıkmazdan çıkabilir miyim demekti fakat ben kendimi anlatamadan yine beni azarladı.. bu arada benimle konuşurken başka bir telefon da geldi karşıdaki kişiyle de aynı şekilde konuştu.. bilgi almaya çalışan kişiye benim zamanım yok hanım efendi uzun uzun konuşamam sizinle dedi ve telefonu kapattı. Son olarak da ben düşünüp sizi arayacağım dedim ki kilo verme süreci zaten uzun bir süreç ve maddi kısmınıda düşünmek zorundayım gelen hemen gelir sizin zayıflamaya gelmeye niyetiniz yokoyalamayın beni dedi ve kapattı. Sonrası aylar süren psikolojik tedavi :(

Şimdi uzun uzun anlattım ben doktor beyin başarılarını netten okuyorum gerçi şu an sürekli aynı kişilerin reklamının döndüğünü düşünsem de, işinde iyi olup olmadıgı konusunda birşey söyleyemem. fakat insan ilişkileri bu kadar zayıf olan biri özellikle de insan psikolojisiyle direkt alakalı olan bir iş yapmamalı. Hepimiz bir şifa arıyoruz ve sonuç olarak lütfen bana kızmayın ama toplumdan dışlanan kişileriz. Dolayısıyla anlaşılmak istiyoruz. 2dakikalık bir konuşmayı 20 dakikaya yayıp beni 1 dakika konuşturmayan birine gitmedim elbette bu saatten sonra da gitmem. Şimdi o konuşmayı benimle yapamaz mesela o telefonu ben kapatırım ama o dönem farklıydı.. Kilo verdiğimden değil kendime inandıgımdan ve artık kimseye beni üzme hakkı vermediğimden..

Sizin deneyimleriniz neler bilmiyorum ama her gün televizyona çıkmakla olmuyormuş demek bu da deneyim oldu bana. Ziya Mocandan şaşmamam gerekirdi. Şu an para biriktirme sürecindeyim önümüzdeki 2 ay içinde hocaya yeniden gitmeyi planlıyorum sekreterinden hastalarına kadar ziya hocama kadar çok insancıl.. Bu arada ziya hocaya da önceki yıl gittim bir ayda 11 kilo verdim fakat sonra şehir değişikliği vs derken bırakmak zorunda kaldım.. bunu da söylemeden geçmiyim..

iyiki bu platform kurulmuş da aynı derde muzderip olanlarla sıkıntılarımızı paylaşabiliyoruz

acaba sonuçtan memnun kaldınızmı? ve kaldıysanız nereye gittiniz? bende arıyorum iyi bir yer

ben istanbul fatihte yaşıyorum bezmialem polikliniğine gidiyorum 30 tl veriyorum gaziosmanpaşada da varmış 30 tlymiş de hastanenin adı ne bilmiyorum öğrenince yazarım unutmazsam

Merhaba herkese.kk ya yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum.konuyla lakalı bilgi paylaşmak istiyorum bende uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ancak sonuç umutsuz. Artık en son çara akupunktur dedim. Dr.tayfun yosunkayanın kliniğine basvurdum. 71.6 kilo ile başladım. İlk haftanın sonunda 1.8kilo vermişim.... Ama baska yerde tartılıyorum 72 cıkıyorum anlamış değilim.????? Size yapılan işlemler ile aynı seyler elektolipoliz ve kulak iğneleri diyet. Metabolozmam yavaş olduğu için kilo veremiyomuşum..acıkçası biraz umudum kırıldı.ama devam. Doktor öyle cok alakalı değil bence.. Yediklerini yaz dediği programı aldı baktı o olmasın bu olmasın dedi ve attı yine tavukla devam ediyorum. Sadece artık son çarem oLduğu için inatla devam edicem.sonuçları paylasırım....

Merhaba herkese.kk ya yeni katıldım uzun zamandır takip ediyorum.konuyla lakalı bilgi paylaşmak istiyorum bende uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum ancak sonuç umutsuz. Artık en son çara akupunktur dedim. Dr.tayfun yosunkayanın kliniğine basvurdum. 71.6 kilo ile başladım. İlk haftanın sonunda 1.8kilo vermişim.... Ama baska yerde tartılıyorum 72 cıkıyorum anlamış değilim.????? Size yapılan işlemler ile aynı seyler elektolipoliz ve kulak iğneleri diyet. Metabolozmam yavaş olduğu için kilo veremiyomuşum..acıkçası biraz umudum kırıldı.ama devam. Doktor öyle cok alakalı değil bence.. Yediklerini yaz dediği programı aldı baktı o olmasın bu olmasın dedi ve attı yine tavukla devam ediyorum. Sadece artık son çarem oLduğu için inatla devam edicem.sonuçları paylasırım....

gerçekten tartıdaki farklılıklar çok enteresan ama doktora da güvenmek lazım inşallah sonucunu alırsın canım

gerçekten tartıdaki farklılıklar çok enteresan ama doktora da güvenmek lazım inşallah sonucunu alırsın canım

Herkese merhaba tekrardan.an itibariyle akupunturu bırakmış bulunuyorum.kesinlikle para tuzağı.bir arkadaşım ile konuştum ve sadece plasebo etkisi yarattığına dair dünya capında yapılmış pek çok çalışmayı okudum. Gercekten düşününcede anlamsız geldi.çünkü zaten diyet ve azıcıkta olsa sporotomatik olarak kilo verdiriyor. Bir arkadşım l carnıtın hapı ve cld die bişden bahsetti ve bu ikisini egzersiz ile kullanırsan direk olarak zaten kilo veririsin ve yağlarını yakarsın dedi. Böylesi ne sağlık açısından riskli nedekesemize zarar. Yahu bakıyorum 5 haftada 5 kilo verdim akupunturla diyor. Sadeceiğne taktı diyet yok spor yok ama verdim diyen varsa o doktora değil100 500 lira bile verilir. Kısacası hanımlar akpuntur sadece kaybetim paralarım ile hüsranla sonuçlandı keşke o 300 tl yi bi spor salonuna vereydim diorum şimdi. Bu arada bu l-carnıtın hem zıhınsel hem fiziksel aktiviteyi artırıyomuş haberiniz olsun

Back
X