MERHABA ARKADAŞLAR;
akupunktur ile zayıflayan arkadaşlar var mı? bilgi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :):uhm::uhm:
ben diplamasına bakmadım arkadaşım sertifika ne demek eğitim sonunda verilmiş bişey diplomada eğitim sonunda verilmiş bişey sen bi diyetisyene gittiğinde zayıflamak istiyorum dediğinde sana direk akupunkturmu uyguluyor tabikide hayır akupunktur tedavisi tıbbın biraz daha dışında kalıyor endokrinoloji uzmanı diabetle bağlantılı kronik hastalıklara uygular zayıflamaya değil
tebrikler benim hedef kilomdasın ama benim daha çoook yolum var.şuan 76 kiloyumKizlarrrr ben 63 kiloydum şimdi 57 kiloyum Akupunktur la
bakırköy kızılaydakinden randevu mu almamaız gerekiyor? bi de burası haftasonu çalışıyorum mu ben işte çalışıyoru o yüzden haftaiçi iş saatinde gidemem nasıl oluyo acaba
wayy bende kullandığım ilaçlar neticesinde yaklaşık 18-20 :84: kilo aldım ama tatlım ya sen cok iyi vermişsin ben 5 haftada yaklaşık 6 kilo falan verebildim acaba diyetlerin farklılığındanmı kaynaklanıyor ne biliyim meyve hakkı var :26:ve günlük et sebze çorba olarak dönüyor sen diyette ne yiyorsun acaba :26: ayrıca bebişini Allah bağışlasın inşaallah bende gebe kalmak isteyenlerdenim..merhaba arkadaşlar,ben de kilodan yana dertli olanlardanım.kilolu olarak hamile kaldım ve doğumdan sonra tabiki de veremedim.spor,diyet.. uğraşlarımdan pek bi sonuç alamadım.Zaten metabolizmam çok yavaştı.Ankara'da gittiğim akupunktur uzmanı sayesinde 2 ayda tam 12 kilo verdim.gerçi önümde daha 18 kilo var ama devam edicem elbette.kilo fazlalığı çok olanlara şiddetle tavsiye ediyorum...
Haftasonu 9.30-12.00 arası çalışıyor diye biliyorum Randevu vermiyorlar Oraya bizzat gidip numara veriyorlar( Akupunktur /Diyetisyen)
gişesinden Yukarı çıkıp sıra bekliyorsunuz.
hopefulll .!.:wayy bende kullandığım ilaçlar neticesinde yaklaşık 18-20 :84: kilo aldım ama tatlım ya sen cok iyi vermişsin ben 5 haftada yaklaşık 6 kilo falan verebildim acaba diyetlerin farklılığındanmı kaynaklanıyor ne biliyim meyve hakkı var :26:ve günlük et sebze çorba olarak dönüyor sen diyette ne yiyorsun acaba :26: ayrıca bebişini Allah bağışlasın inşaallah bende gebe kalmak isteyenlerdenim..
hmmm yanıt gelmedi amaa tabi günler çabuk geçiyorbu akapunkturla zayıflayan arkadaşlar diyet yöntemlerimizi paylaşsak birbirimize katkı sağlamış olmazmıyızki:44: acil gitmeli bu kilolar acilll sonra gelsin bebişim inşallah
merhaba bende akupunktur yaptırmayı düşünüyorum yorumlarınız okudum 3-4 yıl önce sanırım yaptırmışsınız gittiğiniz yerin bi sitesi ve ya ulaşabilieğim bi numara falan varmı die sorucaktım sizin gittiğiniz yerin fiyatıda oldukça uygun gibi o yıllar için.cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba bayanlar... akupunkturla zayıflama serüvenine bende dahil oldum. 14 eylülde ilk seansa gittim vücut ve kulak akupunkturu yapıldı. bir hafta sonra yani 21 eylülde tekrar gittiğimde 2,400 kg vermiştim.5 haftalık kürde 10 kilo vermemin normal olduğunu söyledi doktor. inşallah başarılı olacağım. şuan akupunktur yapan bayanlardan yorum bekliyorum. burayı canlandıralım biraz
bende iksire dun basladim ama ilk gun acikmam garip geldi acaba yeni taktirdigim icinmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?