Akupunktur ile zayıflayanlar

merhaba bende akupunktur yaptırmayı düşünüyorum yorumlarınız okudum 3-4 yıl önce sanırım yaptırmışsınız gittiğiniz yerin bi sitesi ve ya ulaşabilieğim bi numara falan varmı die sorucaktım sizin gittiğiniz yerin fiyatıda oldukça uygun gibi o yıllar için.cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

bakırköy kızılaydakinden randevu mu almamaız gerekiyor? bi de burası haftasonu çalışıyorum mu ben işte çalışıyoru o yüzden haftaiçi iş saatinde gidemem nasıl oluyo acaba

bakırköy kızılaydakinden randevu mu almamaız gerekiyor? bi de burası haftasonu çalışıyorum mu ben işte çalışıyoru o yüzden haftaiçi iş saatinde gidemem nasıl oluyo acaba

Haftasonu 9.30-12.00 arası çalışıyor diye biliyorum Randevu vermiyorlar Oraya bizzat gidip numara veriyorlar( Akupunktur /Diyetisyen)
gişesinden Yukarı çıkıp sıra bekliyorsunuz.

wayy bende kullandığım ilaçlar neticesinde yaklaşık 18-20 :84: kilo aldım ama tatlım ya sen cok iyi vermişsin ben 5 haftada yaklaşık 6 kilo falan verebildim acaba diyetlerin farklılığındanmı kaynaklanıyor ne biliyim meyve hakkı var :26:ve günlük et sebze çorba olarak dönüyor sen diyette ne yiyorsun acaba :26: ayrıca bebişini Allah bağışlasın inşaallah bende gebe kalmak isteyenlerdenim..

arkadaşlar 165 boyum var 73 kilodayım bir ay sonra sözüm var en az altı kilo vermeliyim akupunktur u düşünüyorum sizce faydalı olur mu

arkadaşlar akapunkturu gerçekten doğru yapan birisine giderseniz etkili olur.kardeşim mersinde kırgız bir doktora gitti ki akapunkturda uzman.3 ayda 87'den 73'e düştü.ve aradan 1 yıl geçmesine rağmen-ki istediğini yiyor-kilo almadı.ben 63kg'yum.istanbulda bostancı'da orhan... diye bir dr ye gittim.tavsiye etmiyorum.kardeşimin gittiği doktor kulağında birkaç noktaya iğne uygulayarak kendisini zayıflattı.benim gittiğim yerde sadece 1 noktaya 20dk iğne batırıyordu.bir de diyet listesi veriyor.bilmiyorum.ben sonuç alamadım.umarım sizler alırsınız.

Kayseride akupunktura gitmek isteyen arkadaşlar...Ben başladım 3 hafta önce 3.5 kilo verdim çok güzel bir diyet listem var kaçamaklarla ama genelde uydum.hiç zorlanmadım.daha en az 18 kilom var.biraz yavaşmı gidiyor bilmiyorum ama benim gibi yavaş veren bir pkolu için rakam çok güzel.eminim siz daha kolay verirsiniz.

Merhaba bayanlar... akupunkturla zayıflama serüvenine bende dahil oldum. 14 eylülde ilk seansa gittim vücut ve kulak akupunkturu yapıldı. bir hafta sonra yani 21 eylülde tekrar gittiğimde 2,400 kg vermiştim. 5 haftalık kürde 10 kilo vermemin normal olduğunu söyledi doktor. inşallah başarılı olacağım. şuan akupunktur yapan bayanlardan yorum bekliyorum. burayı canlandıralım biraz

bakırköy kızılayda bende akupunkturla 20 kg den fazla kilo verdim çok memnun kaldım.tek problem yaz ayları hariç çok kalabalık olması

Merhaba, Akupunktur a 4 hafta önce başladım. 28.gün kontrole ve iğne değişimi için gittiğimde 28 günce toplamda 7.9 kg verdim.
1. Hafta 3,700
2. Hafta 1,800
3. Hafta 1.100
4. Hafta 1.300 kilo verdim. Çok şükür vermediğim hafta olmadı.
İlk 3 gün normal diet yapıyor gibiydiim açlığı diibine kadar hissettim. İğnelerin vücuda alışma süreciymiş.
Sonrasında tokluk hissi vermeye başladı gerçekten acaba psikolojik mi dedim ama psikolojik olmadığını adet döneminde hiç tatlı krizine girmediğimde anladım hiç tatlı çekmedi cannım. tatlı krizine girip 3-4 tane aynı anda goflet yiyen ben 1 parmak recel bile yemedim tatlı niyetiine sadece akşam ara öğünümde olan meyve ve öğle ara öğünümdeki kayısıdan aldım ve ihtiyaç duymadım tatlıya.
Ümraniyede Ümran polikliniğine Ayten İyigün e gidiyorum. Diğer hastalarla da tanıştım 6 ayda 22 kilo veren hastaları bile var ama önemli olan akılda bitirmek. Zaten akupunturda diyetii destekliyor sadece tokluk hissi vererek. Hiç kilo veremeyen hastalarla da karşılaştım şu gün bozdum bunu yedim bugün bozdum bunu yedim yap boz yapmışlar öle ne yaparsan yap kilo veremezsin.
Zaten tokluk hissi verio ama çekici gelen yiyecekler varya tokta olsan gözü aç oluo inasanın belki ondandır. ( bende bazen dayanamıyorum kendimi firenliyorum yada ortamdan bi süre uzaklaşıyorum) Ama saolsun eşim çok destek oluyor, ailemde destek oluyor. Aileme gititğimde yiyeceğim yemekler yapıolar ve beni teşvik etmiyorlar.
4 ay düüzenli olarak herhafta gitmeye devam etcem elimden geldiğince sizede seanslarımdan sonra bilgi veriicem. 4 aydan sonra koruma için devam etcem akupunktura bu süreci 1 yıla yayacağım ki yeme alışkanlığım yerine otursun. 26 yıllık yeme alışkanlığı 3 ayda zayıflayınca düzelmez. Çok diyet denedim çok zayıflatıcı ilaç kullandım ( para tuzağına bende düştüm) çok dietisyene gittim ama sürekli aç olan ben hep açtım. Ve bastıramıyordum. son şans olarak denedim ama çok mutluyum :)
gelelim merak ettiğiniz boyum kilomon kaç. olduğu konusuna Boyum 1,76 - Kilom 96.6 kg ile başladım şuan 88.7 kiloyum. Daha 15 kilo daha vermem lazım. Haftada 1küsür versem kilo ayda 5 olsa 4.ayda inş ulaşırım istediğim kiloma.

merhaba nerede yaptırıyosun acaba ben istanbul maltepedeyim buralarda yer arıyorum da

bende iksire dun basladim ama ilk gun acikmam garip geldi acaba yeni taktirdigim icinmi??

merhaba Ben akapunktur yaptırmayı düşünüyorum iksire gitmişsiniz kartalda bende orayı düşünüyorum nasıldı . iyi sonuçlar aldınızmı doktor ilgilimi. verdiğim paraya degecekmi acaba 160 boy 75 kiloyum 10 kilo vermem lazım en az. yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

Evlendikten sonra değişen hormonlarımla kilo alımım hızlandı:)ne denesem olmuyo iştahımı kapatamıyordum.Daha sonra akapunktur denedim arkadaşımın tavsiyesiyle kesinlikle faydasını gördüm öncelikle ödemim gitti giden ödemle zaten bi özgüvenim geldi.

Merhaba, daha once baska bir baslikta da yazmistim AMA burdan da paylasalim istedim. Ben 2.5 Ay once dogum. Yaptim ve emziriyorim, bu surecteki tek zararsiz metabolizma hizlandirici olarak akupunktur oldugunu arastirdim ogrendim. 2 haftadir duzenli olarak devam ediyorum, hem kilom azaldi , hem de sutum artti. 66 Dan 63 Kiloya Indim simdilik devam da ediyorum. He dedim 58 kg olmak Inslahh, ankara Cukurambar da cadde uzerinde dr Caglar cirpan a gidiyorum, simdilik tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…