canım bende yeni başladım ankarada beştepede fatih hastanesinde yaptrdım orayı düşünebilirsin
ben ümraniye de ümran polikliniğine gidiyorum, ayten hanımın çok methini duymuştum ben de memnun kaldım, hem doktor hem de çin de 5 sene akupunktur eğitimi almış, seansı 40 lira.
ben de bugün akapunktura başladım. ankarada dr.tayfun yosunkaya'nın kliniğinde başladım. önce 20 dk karın yağlarını yakmaya yönelik iğneler takılıyor daha sonra onları çıkarıp kulak iğneleri. sonra da tartıp diyet listesini veriyor ve çok ağır bi liste değil. ben 68.1 kg ile başladım, bakalım ne olacak, haftada bir kez gidicem. bu arada seansı 100 tl, ama ben doktorun ilgisinden memnun kaldım, sonuç alırsam yazacağım tekrar.
Tebrik ederim canım. Çok başarılı.. Devamını diliyorum
arkadaşlar yazılarınızı yeni okumaya başladım ankarada yaşayan ve yaptıran varsa nereye gidiyor öğrenebilirmiyim,herkese kolay kilo vermeler,sevgiler
ben de bugün akapunktura başladım. ankarada dr.tayfun yosunkaya'nın kliniğinde başladım. önce 20 dk karın yağlarını yakmaya yönelik iğneler takılıyor daha sonra onları çıkarıp kulak iğneleri. sonra da tartıp diyet listesini veriyor ve çok ağır bi liste değil. ben 68.1 kg ile başladım, bakalım ne olacak, haftada bir kez gidicem. bu arada seansı 100 tl, ama ben doktorun ilgisinden memnun kaldım, sonuç alırsam yazacağım tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?