Akupunktur ile zayıflayanlar

ben de bugün akapunktura başladım. ankarada dr.tayfun yosunkaya'nın kliniğinde başladım. önce 20 dk karın yağlarını yakmaya yönelik iğneler takılıyor daha sonra onları çıkarıp kulak iğneleri. sonra da tartıp diyet listesini veriyor ve çok ağır bi liste değil. ben 68.1 kg ile başladım, bakalım ne olacak, haftada bir kez gidicem. bu arada seansı 100 tl, ama ben doktorun ilgisinden memnun kaldım, sonuç alırsam yazacağım tekrar.

akupunkturla 22 kilo verdim 77 kg olmuştur ancak şimdi 90 kiloyum ne yapacağımı bilmiyorum, evden dışarı çıkmak istemiyorum böyle davrandıkça daha da çok yemek yiiyorum insanların beni gördüklerinde aaa sen yine mi kilo aldın demeleri beni deli ediyor çok dikkatli olun bayanlar akupunkturu bıraktıktan sonra benim düştüğüm hataya düşmeyin tekrar diyete başlamam gerekiyor ama içimde o hırs hiç yok bu halimdende nefret ediyorum ne yapıcam ben

Kelebek sonuçlar nasıl? Bilgilendirir misin? Kilo verebildin mi?

benim dün ikinci haftam bitti, ilk hafta 1.8kg kaybım oldu ve bunun 1,5 kilosu yağdan gitmiş, gayet iyiydi, dün ikinci kez tartıldım bu sefer 900 gram kaybım vardı ama 800 gr yağdan gitmiş, şimdilik memnunum en azından insanı disipline sokuyor, öyle her önüne geleni yemiyorsun...tek sorun ben spor yapamıyorum ki benim her gün en az 45dk yürümem gerekiyormus, metabolizmam çok yavaş maalesef...devam edeceğim...

denemediğim şey kalmadı şu kilolarımdan kurtulmak için ama her sefer geri alıyorum yok mu bunun kesin bir çözümü yaaa!! kendime güvenim kalamdı

Bende eşimşe beraber akupuntura gitmeyi düşünüyorum.
Eğer levent - beşiktaş arasında akupuntura gidip memnun olan arkadaşlar varsa bilgi
Paylaşımında bulunabilirler mi ?

kelebek merhaba...

bende bugün dr. tayfun yosunkaya ile telefonda görüştüm. kulak akapunkturu yanında bir kaç yöntem daha uygulaması beni çok cezbetti. tedaviye başlamayı düşündüm açıkcası ama senin yorumunu görünce sormak istedim.. son durumundan haberdar eder misin acaba bizleri?
teşekkür ederim şimdiden..

Merhabalar,
Benim de derdim aynı "KİLO" 95 kiloyum ve acil kilo vermek istiyorum. Ankara da Akupunktur tedavisi olan var mı? Dr. Tayfun Yosunkaya ya giden var mı? Beni bilgilendirirseniz sevinirim 💛

merhaba ben eskisehirde akapuntura başladım doğuş bahadıra gidiyorum.Bugün ilk günümdü kendimi çok enerjik hissediyorum.

fiyat ilk seans 50 bazı taşlar ve bitkisel şeylere göre fiyat 10-20 lira en fazla artar daha sonra ki seanslar 25 sanırım

Ümran tıp merkezinden Ayten hn 'a farklı zamanlarda birer ay akupunktura gittim ve bir ayda toplam dört'er kilo verdim fakat sonrasında diyetten sıkıldığım için devam etmedim ilk gittiğim zamandaki 4 kiloyu yediğime dikkat ettiğim için geri almadım ama sonrasında verdiğim dört kilo kış ayı ve benim iştahımın azizliğine ugradığı için tekrar bana geri döndü.
Yalnız şöyle bir şey de var ben akupunktura gidiyorum zaten zayıflarım düşüncesi ile gidip yediklerinize dikkat etmezseniz bu paranıza sokağa atmaktan başka bi anlama gelmiyor çünkü akupunkturdan sonra mantıcıya gidip akupunkturun hiç faydasını göremedim diyen arkadaşlarımda olduğu için :) dipnot düşmek istedim.
Akupunktur diyet yaparken sizi destekleyen bir şey, kısacası emek vermeden sonuç alınamıyor, Ayten hn'ın seans ücreti en son 50,00TL olmuştu merak edenler için bu bilgiyi de vermiş oldum.

slm arkadaşlar izmirde akapunktur ile zayıflayan yokmu ? önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…