merhaba arkadaşlar acemi üyeyim bu ilk mesajım hatam olursa özür dilerim.Bende kendini bildi bileli kilolu olanlardanım 21 yaşındayım 1.73 boy 110 kiloyum ve haziranda nasip olursa nişanlanıcam öyle ağır ima ve sözler duydum ki mustakbel kaynanamdan artık dayanamıyorumzayıflama konusunda etrafımdaki herkes ama herkes birşey söylüyor bu akapunktur olayı gerçekten kiko verdiriyormu yediklerime dikkat ediyorum ilaveden her gün 30 dakika yuruyus yapıyorum benimle akapunktur hakkında tecrubelerinizi paylasırmısınız sizce akapunktura başlayayım mı? sonuç alırmıyım?
slm cnm kv.deden önce kendin için kilo vermelisin bak yaşın çok genç boyda var metabolizman daha hızlıdır bana göre (33 yaşındayımda :) )
bende başlayalı 1 hafta oldu her pazartesi gidiyorum.1 haftada 2.300 gr verdim ama sadece iğneler işe yaramaz dr.un dediği listeye uyman lazım ilk günler zor geçiyor ama alışıyorsun birde Dr.a gidip tartılacağın için daha hırslı azimli oluyorsun.
kendime bir günlük açtım k.k. de günlük neler yediğimi yazıyorum.
bugün dr.um aferin çok iyi deyince çocuklar gibi sevindim.
akapunktura başlamasan da diyetisyen kontrolünde ver cnm seni motive edecek düzene sokacak birileri lazım yoksa diyetler kısa süreli oluyor.
kızlar ben de bundan yaklasık 2 yıl önce devamlı bi akupunktura gıdıyordum ve 5 ayda 10 kg verdım oda verdıgı dıyet lıstesı kah uydum kah uymadım. basenlerım coktu basenlerımın sıvrılıgı neredeyse gıtmıstı. en guzelı de hıc strese gırmıyodum hep sakındım canım abur cubur cekmıyodu sımdı ıse 1 senelık evlıyım ve yıne kg larım aldı basını gıttı ustelık esım de cok sınır olmaya basladı cnk o donem zayıfladıgımı goruodu bıraktıgım ıcın kızgın ve ben bugun yıne akupunktr yardımıyla dıyete tekrar baslıcam sızlerde yardımcı olun bırlıkte zayıflayalım
merhaba, dün murat evis gittim internette zayıflama akapunturu hakkında videolar izledim o sadece sabit iğneleri taktı öncesi igne batırma olayı olmadan sizin tedavinizde bu yöndemi başladı nasıl yapıyorlar 1 seans 45 TL haftada bir kontrol bilgi verebilir misiniz teşekkürler
diyete uyarsan cnm daha kısa sürede verirsin kiloyu .ayda 4 kilo ideal olanı başla bence sende biran evvel
bende bebek düşündüğüm için hiç dikkat etmedim sporda yapmadım 1.5 yılda 9 kilo aldım.bebek gelmedi ama kilolar geldi.şimdi zayıflayıp öyle istiyorum 2.bebişimi yoksa bu kiloya birde hamilelik kilosu eklenirse bunalıma girerim iyice
Fatma Hanım yanıt verdiğiniz için teşekkürler sizin tecrübelerinizi okudum son gelişmeleri paylaşır mısınız? Diyette harfiyen uyuyorum umarım başarılı olurum Bursa 'da örneğin Bahar Hastanesi, Hayat Hastanesi, Doruk gibi yerlerde akapuntur yapılıyor mu? Bize iğne ile hiç müdahele edilmeden direk tohum iğneleri yerleştiriliyor 45 TL bu işlem için sizce uygun mu? 30 TL yapan yerler var mış? Detaylı bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler
1 kilo yağdan vermişim 1 haftada sizce iyi mi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?