Akupunktur ile zayıflayanlar

merhaba hanımlar, cok caresizim ltfen yardım edin 16 aylık bebegim var ve ben 90 kiloya merdiven dayamıs durumdayım akapunktur ile kilo vermek istiyorum fakat gidebilecegim yakın bir merkez bulamıyorum.sultangazide oturuyorum gaziosmanpasa bayrampasa ve yakın ilcelere gidebilirim ancak lütfen bana gidebilecegim bir merkez tavsiye edin ve fiyat bilgisi verin simdiden tesekkürler...

Kızlar bende bugün bakırköy Kızılay'da ilk akapunkturumu yaptırdım. Gelişmeleri paylaşıcam yalnız Dr bana yemeklerden 15 dk önce bütün iğnelere birer kere bastır dedi. Bazısıda 2 saate bir bastırın diyor. Sizler nasıl uyguluyor sunuz?

daha önce akupunkturu çok duymuştum ama hiç başvurmadım.
160 boyunda 70 kg ma merdiven dayamış bir bayanım.bazen yeme isteğim tavan yapıyor diyeti hep erteleyip duruyorum.
sabah bir bayanla tanıştım akupunktur sayesinde 2 ayda 14 kg vermiş tabi dıyetinede uyuyormuş sporda yapıyor biraz.bende heveslendim yarın randevu almaya çalışcağım bakalım yakın bir zamana randevu alabilirim inşallah.
bu arada bebekte düşünüyorum ama 1.5 yıldır olmuyor maalesef belki onada faydası olur.gebeliktede sakıncası yok sanırım araştırdığım kadarıyla

bugün ilk randevuma gittim birkere dr. çok pozitif bir insan.bir yandan diyet listemi açıklarken bir yandan iğneleri taktı.hedefimiz ayda 4 kg istesem 8 de verdiririm ama geri alma ihtimalin yuksek olur dedi.

merhaba arkadaşlar acemi üyeyim bu ilk mesajım hatam olursa özür dilerim.Bende kendini bildi bileli kilolu olanlardanım 21 yaşındayım 1.73 boy 110 kiloyum ve haziranda nasip olursa nişanlanıcam öyle ağır ima ve sözler duydum ki mustakbel kaynanamdan artık dayanamıyorum zayıflama konusunda etrafımdaki herkes ama herkes birşey söylüyor bu akapunktur olayı gerçekten kiko verdiriyormu yediklerime dikkat ediyorum ilaveden her gün 30 dakika yuruyus yapıyorum benimle akapunktur hakkında tecrubelerinizi paylasırmısınız sizce akapunktura başlayayım mı? sonuç alırmıyım?

Akapunktur da 2. Haftam ilk hafta diyeti pek uygulayamadım ama bu hafta uygulamaya başladığımdan itibaren 3 günde 1 kg verdim. Ben çok zor kg veririm. Ben yemeklerden 15/20 dk önde bastırıyorum iğnelere günde 3 kere. Aşırı yemek krizine girmiyorum. He yesem yine yerim ama akapunktur kontrolü kolaylaştırıyor. Açlıkdan kaynaklanan sinir, mide kazınması, baş ağrısı gibi şeyler ortadan kalktı bende ve böylelikle kendimi daha rahat kontrol eder oldum. Henüz daha çok yeniyim. Zaman geçtikçe kendi üzerimdeki etkilerini paylaşıcam. ( çok fazla abur cubur ve yemek yerdim.)

slm cnm kv.deden önce kendin için kilo vermelisin bak yaşın çok genç boyda var metabolizman daha hızlıdır bana göre (33 yaşındayımda :) )
bende başlayalı 1 hafta oldu her pazartesi gidiyorum.1 haftada 2.300 gr verdim ama sadece iğneler işe yaramaz dr.un dediği listeye uyman lazım ilk günler zor geçiyor ama alışıyorsun birde Dr.a gidip tartılacağın için daha hırslı azimli oluyorsun.
kendime bir günlük açtım k.k. de günlük neler yediğimi yazıyorum.
bugün dr.um aferin çok iyi deyince çocuklar gibi sevindim.

akapunktura başlamasan da diyetisyen kontrolünde ver cnm seni motive edecek düzene sokacak birileri lazım yoksa diyetler kısa süreli oluyor.

öncelikle ilginiz için teşekkürler tavsiyelerinizi kesinlikle dikkate alıcam haftaya baslıcam akapunktura aynı zamanda diyette yapıyoeum bakalım sonuçlar ne olucak

kızlar ben de bundan yaklasık 2 yıl önce devamlı bi akupunktura gıdıyordum ve 5 ayda 10 kg verdım oda verdıgı dıyet lıstesı kah uydum kah uymadım. basenlerım coktu basenlerımın sıvrılıgı neredeyse gıtmıstı. en guzelı de hıc strese gırmıyodum hep sakındım canım abur cubur cekmıyodu sımdı ıse 1 senelık evlıyım ve yıne kg larım aldı basını gıttı ustelık esım de cok sınır olmaya basladı cnk o donem zayıfladıgımı goruodu bıraktıgım ıcın kızgın ve ben bugun yıne akupunktr yardımıyla dıyete tekrar baslıcam sızlerde yardımcı olun bırlıkte zayıflayalım

diyete uyarsan cnm daha kısa sürede verirsin kiloyu .ayda 4 kilo ideal olanı başla bence sende biran evvel
bende bebek düşündüğüm için hiç dikkat etmedim sporda yapmadım 1.5 yılda 9 kilo aldım.bebek gelmedi ama kilolar geldi.şimdi zayıflayıp öyle istiyorum 2.bebişimi yoksa bu kiloya birde hamilelik kilosu eklenirse bunalıma girerim iyice

merhaba, dün murat evis gittim internette zayıflama akapunturu hakkında videolar izledim o sadece sabit iğneleri taktı öncesi igne batırma olayı olmadan sizin tedavinizde bu yöndemi başladı nasıl yapıyorlar 1 seans 45 TL haftada bir kontrol bilgi verebilir misiniz teşekkürler

bende murat beye gidiyorum.her hafta iğnleri değiştiryor sabit iğneler 1 hafta duruyor işte.inşallah faydasını görürüz.tabi en önemli nokta diyete uymak

kizlar bende bu pztesi basladim akupunktura. beni asil kabizlik icin tedavi edicek dr um ama yaninda ve kilo icin de istedim kabizlik icin gobegime ve bacagima yaklasik 10 adet igne batiriyo ve bu ignelere de elektrik akimi veriyo, kilo icinse kulak akupunkturu yapcam dedi ama kulagima igne batirmadan 2 dk icinde kulagima tohum denilen bantlardan yapistirdi ve bunlar 1 hafta kalicak dedi valla bugun 4. gun istahta hic bi azalma yok kabizlik da fena diil gibi bakalim zayiflayabilcem mi boyle burdan birbirimize destek olalim lutfenn tedavilerimizi karsilastiralim olur mu ?

Kesinlikle canım bende bebek ıstıyorum ama saglıklı olduktan sonra ıstıyorum bunu arastırıyorum sımdı avrupa lazer klınıgı var orda 30 lıraya yapıolarms ama bılmıorum ıslerım yogun atlatır atlamaz baslıcam en kötü hafta çünkü saatler uyusmuyo o zaman sızede yazarım kızlar

Fatma Hanım yanıt verdiğiniz için teşekkürler sizin tecrübelerinizi okudum son gelişmeleri paylaşır mısınız? Diyette harfiyen uyuyorum umarım başarılı olurum Bursa 'da örneğin Bahar Hastanesi, Hayat Hastanesi, Doruk gibi yerlerde akapuntur yapılıyor mu? Bize iğne ile hiç müdahele edilmeden direk tohum iğneleri yerleştiriliyor 45 TL bu işlem için sizce uygun mu? 30 TL yapan yerler var mış? Detaylı bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler

dorukta yapıldığını duymuştum mutlaka vardır özel hastanelerde internet sitelerinden belki fikir edinebilirsin.ben hiç araştırmadım bir tanıdık tavsiyesiyle gittim.geçen hafta 2.300 gr vermiştim dr. çok iyi haftaya 500 gr bile razıyım dedi.bu hafta yoğurdu çok az tükettim birde 2 gün hastaydım hiçde spor yapamadım bu hafta çok az vermiş olurum heralde ama haftaya daha sıkı çalışcağım.fiyat pahalı olabilir belki ama rahat gidiyorum ben fsmye sakinde oluyor kızımı alıp gidiyorum benim 8-10 kilo fazlam kaldı 2 ayda bitecek inşallah sonra koruma süreci var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…