• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akupunktur ile zayıflayanlar

canım bende doğum öncesi ve sonrası çok kilo aldım şuan vermem gereken 28 kilom var..

Doktorumdan memnunum kulağımda şuan 6tane iğnem var geçenki giitğimde soldaydı şimdi sağa taktı.her şikayetim için bir iğne..

Hiç umudum yoktu diyete dikkat etmediğim halde 2kilo gitmiş şimdi daha hırslandım haftaya salı 3.senasım var bakalım gelişmeleri paylaşırım sizlerle...:34:

peki ayaklarına ellerine sedyeye uzanarak iğne takıyormu yoksa sadece kulaklarına kalıcı iğnemi takıyor onu merak ettim.. bende doğum da aldımkzım 6 yaşına gircek ben doğuma girdiğim kilomdayım fazlası bile var ...

peki ayaklarına ellerine sedyeye uzanarak iğne takıyormu yoksa sadece kulaklarına kalıcı iğnemi takıyor onu merak ettim.. Bende doğum da aldımkzım 6 yaşına gircek ben doğuma girdiğim kilomdayım fazlası bile var ...

canım iğne sadece kulağımda var senin o dediğin vucut akapunturu sanırım.

Canım kendini moral olaark yüksek tut ve başla derim ben bu işe inanmayarak başladım bir ümütti benim için ama şuan gerçekten etkili olduğuna inanıyorum..

herkese merhabalar
bende fazla kilolardan şikayetçiyim diyet yapacak iradem yok o yüzden iştahımı kapatacak bir yol lazım görüyorum ki herkes akapunktur ile bir çare üretmiş kendine ve işe yaramışta.
bende akapunktura gitmeye karar verdim istanbulda son 1.5 ayım var sonra okulum bittiği için mersine dönüyorum. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir yer var mı? kü
çük çekmecede oturuyorum. yardım ederseniz çok sevinirim istanbulu bilmiyorum çünkü

birde acı hissetmiyormusunuz çok merak ediyorum ben iğne konusunda hassasım biraz :( deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim acısından çekiniyorum çünkü :18:

herkese merhabalar
bende fazla kilolardan şikayetçiyim diyet yapacak iradem yok o yüzden iştahımı kapatacak bir yol lazım görüyorum ki herkes akapunktur ile bir çare üretmiş kendine ve işe yaramışta.
bende akapunktura gitmeye karar verdim istanbulda son 1.5 ayım var sonra okulum bittiği için mersine dönüyorum. istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir yer var mı? kü
çük çekmecede oturuyorum. yardım ederseniz çok sevinirim istanbulu bilmiyorum çünkü

birde acı hissetmiyormusunuz çok merak ediyorum ben iğne konusunda hassasım biraz :( deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim acısından çekiniyorum çünkü :18:

Hoşgeldin canım, daha önce bakırköyde gürkan kubilaya gitmiştim çok güzel 10 kilo verdim anlamadım bile sana bildiğim bir dr. olarak onu tavsiye edebilirim çekmece taraflarında dr. vardır belki ama bildgim yok. ayrıca bakırköyde ki tıp merkezindede varmış fiyat olarakta uygunmuş benim önere bileceğim bunlar kolay gelsin zamanın bayağı varmış veririsin inşallah ...

Hadi hayırlısı olsun verirsinm inşallah keşke bende 16 kilo verip normala döne bilseydim, kolay gelsin iyi şanlar ozaman sana canım...

doktora gittim bugun 16 kilo vermeme gerek yokmuş ,şuan 74 kiloyum boyum 1,67 en fazla 60 a düş yeter dedi.14 kilo verecegim. bakalım azimli gibiyim ama inşallah başarırım.:72:
umarım hepimiz istedigimiz kiloya ulaşırız.

HEPİNİZE MERHABA

BEN GEÇTİĞİMİZ CUMA GÜNÜ KONTROLE GİTTİM 1 KİLO VEREBİLMİŞİM.:59:DİKKAT ETMEDİM ÇOK ÜZÜGÜNÜM AMA YARIN TEKRAR KONTROLÜM VAR BU HAFTA HIRS YAPTIM ÇOK KAÇAMAK YAPMADIM BAKALIM NE KADAR VERMİŞİM:69:BAŞLAYALI 3 HAFTA OLDU 3KİLO GİTİ BU HAFTADA 1 KİLO VERMİŞSEM AYI 4 KİLO TAMAMLAMIŞ OLUCAM AMA EN 2 OLUR İNŞALLAH:61:GELİŞMELERİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDİCEM..:nazar:

kızlar kimse yazmıyo. hayırdır herkes akupunturu bıraktımı. yeni başlayanlarada destek oluverin :)
hala devam ediyormusunuz yoksa ideal kilonuza ulaştınız mı? benim daha ilk haftam bakalım yarın kontrole gidecegim:96:

bende başlayalı 3 hafta oldu 3 haftada 3 kilo vermişim bakalımm verebildiğim yere kadar devam edicemm kolaycacık zayıflayalım inş..

ben de kulağıma dün o iğnelerden taktırdım ama iştahım kesilmedi öyle bir anda,1000 kalorilik de bir diyet listesi verdi uyabilicemi hiç sanmıyorum ama bakalım

ben de kulağıma dün o iğnelerden taktırdım ama iştahım kesilmedi öyle bir anda,1000 kalorilik de bir diyet listesi verdi uyabilicemi hiç sanmıyorum ama bakalım

slm canm ben aralıklarla bırkac sefer yaptırdım akupuntur ve diyet lıstesıne uymaya fırsat kalmadan iştahımı kesti her seferinde yani isyesemde cok yiyemedim açlık duygusunu kaldırdı bende..cok fazla kılolu degılım ama kılo kontrolu amacıyla zaman zaman gıdıp taktırıyorum igneleri ve her taktırdıgımda hıc zorlanmadan yemek yememı kontrol altına alıorum.umarım seninde iştah gider bir an önce

slm canm ben aralıklarla bırkac sefer yaptırdım akupuntur ve diyet lıstesıne uymaya fırsat kalmadan iştahımı kesti her seferinde yani isyesemde cok yiyemedim açlık duygusunu kaldırdı bende..cok fazla kılolu degılım ama kılo kontrolu amacıyla zaman zaman gıdıp taktırıyorum igneleri ve her taktırdıgımda hıc zorlanmadan yemek yememı kontrol altına alıorum.umarım seninde iştah gider bir an önce

cnm iştahım hiç kesilmedi aksine arttı bile ben de çıkarttırdım keşke iştahımı kesseydi iştahım çok açık bu ara hatta bana iğneleri taktı bugün ağrı yapabilir dedi ama ağrı bile hissetmedim ne olduunu anlamadım valla

cnm iştahım hiç kesilmedi aksine arttı bile ben de çıkarttırdım keşke iştahımı kesseydi iştahım çok açık bu ara hatta bana iğneleri taktı bugün ağrı yapabilir dedi ama ağrı bile hissetmedim ne olduunu anlamadım valla

meraba yazdiginiz yazi dikkatimi cektide bende 17 li yaslarda kilolu sayilirdim yaklasik 71 kilo falandim bende sizin akapuntura gittim uzun bir muddet 5-6 ay kadar ilk 3 ay gram bile vermedim 1 ay 2 ay istahim hic kesilmedi sonra yavas yavas istahim kesildi birde doktorun verdigi diyeti hic uygulamadim herseyi yedim herseyii akliniza gelebilecek herseyi ama 4 aydan sonra birden kilo vermeye basladim 71 kilodan 56 kiloya kadar kilo verdim su anda 59-60 kilo arasinda gidiyorum aslinda buda biraz sabir isi cabuk pes etmemek gerek bide kulaga agri yapmiyor o taktigin andan itibaren bazen yapiyor oda yalnis bi yere taktiklari zaman oluyor o ignelerin belli takilacak noktalari var farkli bi yere takildiginda agri yapiyor bide o igneler takildigi gun dus yada banyo yapmamak gerek o zamanda agri yapiyor

Back
X