- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- Konu Sahibi DeveKuxsxu
merhaba hemşolar......... zaza burdamısın hemşom..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hemşolar......... zaza burdamısın hemşom..............
Arkadaslar aramiza hosgeldiniz ...
boyle yazip kacmak olmaz ama tekrar bekleriz :1hug:
merhaba canim buradayim nasilsin hersey yolundami:lepi:
iyyim çok şükür..... sen nasılsın memleketten uzakta hasretsin .......buralara.....Şeniz
senide evdekor bölümünde çok görüyorum ilgin var galiba salonunda güzel olmuş bu arada güle güle otur tez zamanda bide bebişle ......:ecrin_bebek:a.s.
acikcasi memleket hasretine sira gelmiyorki hergün baska baska sorunlarla bogusuyoruz
dekorasyona cok merakliyimdir her yil degistiririm cok cabik sikiliyorum herseyden o yüzdende cok ilgimi cekiyor
bütün aksarayli arkadaslara selam bende yeni üyeler sinifindayim akrayliyim ve aksarayli olmaktan gurur duyuyorum buradan aksarayin tarihini de ögrenmis oldum arkadaslarin ellerine saglika.s
bütün hemşerilerime selamlar.. güzel ve güneşli bir pazar sabahından merhabalar diyorum.
Hosgeldiniz arkadaslar ...:1hug:
Ne cok Aksaray'li varmis KK'mizda ;cok guzel ...
Benden size havadis vereyim ;
dogumuma 9 gun kaldi(hayirlisiyla ):asigim:yakinda bir konu acarim :jeyyar:
heyecan ,stres ,SIKInti hepsi bir arada ...
bu arada fena halde grip oldum ;hastayim :bbo:
hastaligim devam ederse genel degil lokal anestezi olacagim :bbo:dua edinde iyi olayim arkadaslar :çok üzgünüm:
Allah kolaylık versin canım sanada bebeginede ..... saglıklı bi dogum olur inşallah.....a.s.Hosgeldiniz arkadaslar ...:1hug:
Ne cok Aksaray'li varmis KK'mizda ;cok guzel ...
Benden size havadis vereyim ;
dogumuma 9 gun kaldi(hayirlisiyla ):asigim:yakinda bir konu acarim :jeyyar:
heyecan ,stres ,SIKInti hepsi bir arada ...
bu arada fena halde grip oldum ;hastayim :bbo:
hastaligim devam ederse genel degil lokal anestezi olacagim :bbo:dua edinde iyi olayim arkadaslar :çok üzgünüm:
bütün aksarayli arkadaslara selam bende yeni üyeler sinifindayim akrayliyim ve aksarayli olmaktan gurur duyuyorum buradan aksarayin tarihini de ögrenmis oldum arkadaslarin ellerine saglika.s
slm canım bende artık bi aksaray geliniyim ve çok sevdim aksarayı.neyse dogumuna 9 gün varmış saglıkla gelir inşallah bu arada lokal anestezi ile dogum olmaz sanıyorum spinal yada epidural anesteziyle olcaksın şimdiden gözün aydın...:CüvCüv: