Aksaray///68

aaben sen gidecegin zaman yaz belki tarihlerimiz uyar
söyle gösterisli bir bulusmada biz yapariz ha ne dersin

merhaba arkadaşlar Aksaraylı değilim ama tam 20 yıl görev yaptım Aksaray'da, şu an öyle özlüyorum ki keşke oraya yerleşseydim kendi memleketime hala alışamadım o yüzden Aksaray'ın kıymetini bilin lütfen Aksaray'ı ve Aksaraylıları çok seviyorum

40dakika yakında bir kentte oturan birinden bu sözleri duymak ne güzel oynayan taş yer bulamamış 20yıldan sonra yerleşim yeri degiştirmek büyük cesaret nere olursa olsun özlenirdi zaten benim köyüm nevşehir yolu üzerindedir her yaz muhakkak bir gideriz nevşehire enazından yogurt almaya

Bende Aksaray'a 22 km uzaklıkta bir yerde yaşıyordum ama ben orayı değilde Aksaray'ı özlüyorum özellikle esnafların cana yakınlığını ben 20 yıl önce Aksaray'da alışveriş yapacak mağaza bulamıyordum ama öyle geliştiki artık her aradığımız var ben genede her yaz bir Aksaray kaçamağı yapıyorum. orası doğduğum değil ama doyduğum yer ben 16 yaşındaydım oraya gittiğimde orada büyüdüm İşte bu yüzden Aksaray'a sevgim hiç bitmeyecek

selam kizlar nasilsiniz ?bayagidir ugramamisim : )
umarim herkesin keyfi yerinde

selam hemşolarımmm ... bulusma varmıs...bakalım kımlerın zamanları bırbırıne uycakkaydirigubbakcemile3

Selam kıslar keŞke bırbırımızle denk gelebılsek memlekette ;ama her bırımız Çok ksıtlı zamanlarda orada olacagız gÖnullerımız bır olsa da

:mymeka:ne bulusmasi benim niye haberim yok
bende temmuz da aksaraydayim :jeyyar:

zepp temmuzda bende ordayim bu sefer ciddi ciddi bulusma yapalim önce tarih belirliyoruz
15-20 temmuz arasi olmasin ama o zaman ben yokum:1no2:
diger günler benim icin iygun diger arkadaslarda yazsin en uygun tarihi belirleyelimalkisalkisalkis

canim o vakit ben de olmam
donmus oluruz
5 temmzudan sonra ordayim 1 hafta ; )

merhaba hemşolar .......

benim annemle babam vede yegenlerim geldi aksaraydan . 1 hafta burdalar .......

malesef benim şu an nezaman gidecegim belli degil . belki bayrama ancak ...

umarım sizler buluşursunuz sevgiler hemşolarım ......

Aksarayyyyyyyyy günaydın,
yarın zepp bende ..bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim dolu dolu 2 gün geçireceğim kankamla..
hafta sonuda antalya buluşması yapıyoruz...a.s.

selam guzel hemsolarim
nerdesiniz
herkes tatilde mi ?
hic ses vermiyorsunuz ?delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…