- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Çok oldu yaa dördüncü olacak buMaşallah,Kız seni kaçıncı çocuk Allah bağışlasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok oldu yaa dördüncü olacak buMaşallah,Kız seni kaçıncı çocuk Allah bağışlasın
oy maaşAllah :))Çok oldu yaa dördüncü olacak bu
Maşallah rabbim hayırlı evlat etsinÇok oldu yaa dördüncü olacak bu
Sağol cabın senin de hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsinoy maaşAllah :))
Allah bağışlasın
Sağol canım inşallahMaşallah rabbim hayırlı evlat etsin
Ben her oda için 5 dk olacak ve 5 dk dolubca bırakıyoruz anlamışım mutfağı bırakmıştımBu arada ben kalktım evi toplamaya da baya iş yaptım bu beş dakika diye diye evleri kırkliyacağız:))))
Şimdi oturdum çamaşır katlasam iyi olacak ama neyse biraz dinleneyim
Evet öyle ama ben başladım mı 5 dkfazla yapıyom çünkü duramıyom:))Sağol cabın senin de hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsin
Sağol canım inşallah
Ben her oda için 5 dk olacak ve 5 dk dolubca bırakıyoruz anlamışım mutfağı bırakmıştım
Diğer odalar tamam
amiinn benim daha 2 yolda nasipse :))Sağol cabın senin de hayırlı olsun rabbim kucağına almak nasip etsin
Sağol canım inşallah
Ben her oda için 5 dk olacak ve 5 dk dolubca bırakıyoruz anlamışım mutfağı bırakmıştım
Diğer odalar tamam
Ben çok kuralcıyım 5 dk diyosa 5 dkEvet öyle ama ben başladım mı 5 dkfazla yapıyom çünkü duramıyom:))
olmaz sende bizim gibi kendini heder edeceksin:))Ben çok kuralcıyım 5 dk diyosa 5 dk
Tamam bu günden itibaren ederimolmaz sende bizim gibi kendini heder edeceksin:))
evet. hala orada da sayılırım.chentiq topiğindeydin dimi
iyiyim.. girmemek lazım zaten çocuklarınla da ilgileniyorsun...Isıran ısırana
Nasılsın canım
Az kaldı evet . Günlük işleri yapıyorum zaten çok teferruata girmiyorum.
Kafa kalmamış vallaha orada havalar nasıl chentiq yok ortalarda meraktayımevet. hala orada da sayılırım.
iyiyim.. girmemek lazım zaten çocuklarınla da ilgileniyorsun...
TenhaKafa kalmamış vallaha orada havalar nasıl chentiq yok ortalarda meraktayım
Ay benimde öyle oldu benim kız bitirdi paketimi yenilene kadar can çekiştim resmen KK Bağımlılığı diye bi hastalık oluştu resmen sizi şikayet edeceğim sayın MuneBen geldim emme karli daglar asdim da geldimwi fi de sorun var hala duzelmediinternet paketi aldim dayanamayipyeni gelen baci hosgeldin