-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Abla topigin ismini degisicem senin icin 5 dakikayi neye kullana bilirim yapicamKızlar 5 dakika oda oda olan hâkımı
Ütüye kulandım
Gecmis olsun canimEvet canim romatizma hastasiyim
Valla ben dun mevlutdeydim aksam sadece salonu toplaya bildim yataga surunerek gittim desem yeridirKızlar günaydın
Dün akşam da yatmadan topladım ama şarjım bitmiş yazamadım buraya. Kalkıp şarja takmaya üşendim
Cok tesekkur ederim :))Abla topigin ismini degisicem senin icin 5 dakikayi neye kullana bilirim yapicam
Gecmis olsun canim
Valla ben dun mevlutdeydim aksam sadece salonu toplaya bildim yataga surunerek gittim desem yeridirsimdi de dip kose temizlik zamani
Her kese iyi aksamlar .Ben geldimGeldim ablasen de olmasan buralar kaybolup gidecek valla
Yeni değil prom eski cezalıydım sadeceKız niye hotlatin konuyu vay pro almışsın hayırlı olsun
Gardaşım evde ilk ben yatıyorum herkes baykuş gibi uyumak bilmez
Evet ilk gun herkes ben de varim dedi ama aksama gelince tek basina kaldimbu topik iyiymis aslinda ama tutmamis
Canlandiralim valla
O bende de hep varHay Allah seniBirTutamMutluluk20
Ben akşamları ne iş yapsam diye değil de neleri sabaha birakabilirim diye düşünürüm anca
Ben de 20 dakika alayimBen varım.diyor
Yarın akşam.her oda için 5 dk uazarim
Mutfak ve Salon beraber bizim ona 5.dk
Oturma odası var ama.kullanmiyoruz ona dk vermiyorum
Yatak.odasi 5.dk
Çocuk.odasi 5 sk
2 banyo wc var 5.dk da onlar.
Yatmadan önce 20.dk diyelim
Aksama gelmezsen diger topiklerden bulur getiririm seniAnammm nerde çağırdın duymamışım kuzummmmm yoksa ben gelmem miiii
Ya benim evde 5 dk yetmiyor ondan çok sarmadı bu topik beniama toplarım siz istiyorsanız sizi mi kırcam
Bu aksam toplanalim o zamandeevamsa ben eslik ederim
İnsallahHeyoo bende geldim inşallah alışkanlık haline getiririm her akşam rapor verecegim