Akşama Ne Yemek Var ?

geçen marketten konserve enginar ve garnitür aldım nasıl pişiriliyor bilen varmı ?

bende bugün fırında kabak mücveri yaprım çok güzel oldu tavsiye ederim
4 tane kabak rendeledim(suyunu sıktım)3tane yumurta beyaz peynir tuz karabiber kimyon bahartalar isteğe bağlı dere otu koydum yarım su bardağı sıvı yağ koydum önce bunları karıştırdım bir su bardağından biraz fazla un koydum birazda kabartma tozu koydum karıştırdım yağlanmış tepsiye koydum(tarifde taze soğan ve maydonoz vardı ama bende yoktu o yüzden koymadım)üzerine çörek otu veya susam koyabilirsiniz 200 derecelik fırında pişirdim...inşllh güzel anlatabilmişimdir kızlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben bugünhttp://www.kadinlarkulubu.com/soslar/311409-domatez-biber-patlicaaaann.html
bu tarifi deniycem

günaydın canım güzel bi tarif bende yapim bugün yanına makarnayla harika
gider birde mercimek çoırbası yaparımcokacimcoook

evet bende makarna yapıcam yanına...bugün seninle menülerimiz aynı desene belki bende yapıcam mercimek çorbası

akşama izmirde olabilir;anneme sürpriz;bakalım ne pişirmiş olacak;olmadı pizza yerim gitmişken:)

Bu akŞam kuru fasulye,Çorba,pılav ,salata ve yogurt ohhhhhhhhh afıyet olsun hepınıze

snv80013.jpg

bizde bunu midemize indiriyoruz şu anda;herkese afiyet olsunnncokacimcoook

yemek güzel de tabak daha güzel. kütahyanın genç seti değil mi? ben de arıyorum arıyorum bulamıyorum hiç bir yerde sen nerden buldun canım.vereliniortak

bugün bizim evde;
sebze çorbası
karnıbaharı haşlıcam. üzerinede sarımsaklı yoğurt. salata gibi işte:)
köfte-patates
makarna
hepinize afiyet olsun arkadaşalar:)

akşama
çorba belli değil
karnıbahar
makarna+dün yaptığım patlıcan sosu

akşama anneme gidersek çiğ köfte yapıcak

evde kalırsam balık yapıcam

işte yanına çorba salata filan tam karar vermedim..

herkesin mönüsü güzelmiş..

afiyet olsuun.

X