• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

kızlar benim eşim patlıcan yemeği, oturtma, imam bayıldı ve közleme yemiyor. başka bildiğiniz patlıcan yapılışı var mı?

Selam canim Patlicani bese bol ara ara ayirma ama kurpundan. sonra patlicani suyun icinde guzelce hasla. suyunu suzdur iyice. misir unununa bula ve yagda kizart mis .... sarmisakli yogurt yap icine nane kat biraz patlicanin yaninda ikram et hehehe bayilirim ben bunaaa esimde begenir afiet olsunkaydirigubbakcemile3 misafir gelcegi zamanda yapiyorum bunu kadinlar cok begeniyor

CIPSLI TAVUK-

1 Paket patates cipsi
1 paket crema
yarim kilo tavuk-hindide olabilir

Yapilisi:buyuk borcama yada tepsiye 1 paket cipsin yarisini kirarak serpin .. sonra 2.kat olarak tavugu dizin.dha sonrada geri kalan cipsleri.ve en son olarak cremayi dökun. firina verin.... ((((( Bu tarifi kayinvaldemde yemistim ve cok guzeldi .ama hic denemedim.

CIPSLI TAVUK-

1 Paket patates cipsi
1 paket crema

Yapilisi:buyuk borcama yada tepsiye 1 paket cipsin yarisini kirarak serpin .. sonra 2.kat olarak tavugu dizin.dha sonrada geri kalan cipsleri.ve en son olarak cremayi dökun. firina verin.... ((((( Bu tarifi kayinvaldemde yemistim ve cok guzeldi .ama hic denemedim.

böle şeyleri cnbc-e deki rachel ray yapıo kız kaynanan nerden bilio kaydirigubbakcemile3

CIPSLI TAVUK-

1 Paket patates cipsi
1 paket crema

annem bu tarifi corn flakes ve baharatla yapıyordu nefissssss

Back