Akşama Ne Yemek Var ?

kızlar börek de4mişken yeni öğrendiğim bişeyi sizlerle paylaşmak isterim..
börek için hazır yufka kullanıyorsak eğer.. ıslatmak için yumurta akı+ sıvı yağ+ sade soda kullnırsak börek daha bi puf oluyo.. bizzat yapıyorum süper oluyo..
bide ben böreklerin üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine çörek otu ve susam mutlaka atıyorum

evet canım sodanın ve suyun böreği puf yapmasında çok faydası var....elleirne saglık...

kızlar börek de4mişken yeni öğrendiğim bişeyi sizlerle paylaşmak isterim..
börek için hazır yufka kullanıyorsak eğer.. ıslatmak için yumurta akı+ sıvı yağ+ sade soda kullnırsak börek daha bi puf oluyo.. bizzat yapıyorum süper oluyo..
bide ben böreklerin üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine çörek otu ve susam mutlaka atıyorum

hımmm ben de böyle deniyim birdahakine teşekkürler canım..

fikirleriniz için teşekkürler kızlar,ben tavuk sarmanın içine küçük doğranmış domates biber sarımsaklı baharatlı harç yaptım.çorbayı ,pilav ve yoğurtlu karnıbaharı dediğim gibi yaptım.yaanınada közlenmiş patlıcan biberden soğan ve domatesli salata yaptım tabi sarımsaklı ve baharatlı üstünede hazır dönerim vardı onu koydum kenarlarada yoğurt inanın muhteşem bir tat oldu...misafirlerimden tam not aldım şükür....benim gibi yeni ev hanımları için bu çok güzel bir duygu.....

bu aksam ıcınde ,evlılık yıldonumumz oldugu ıcın dısarda olucagz :) bir ömür boyu mutluklar dilerim hergünüz mutlu vede güzel geçsin evliliğin ufak tefek tuzu biberi olur ama hergünü pamukşekeri gibi geçsin allah ayırmasın nice mutlu yıllara bebişlelle berabera.s.:nazar:

bu aksam ıcınde ,evlılık yıldonumumz oldugu ıcın dısarda olucagz :)

evlilik yıldönümüzün kutlu olsun. sağlıcakla mutlu ve huzurlu daha nice nice yıllara

dünkü yemekler bitmedi bu akşamda aynı yemekler var
karnıbahar makarna salata

Son düzenleme:
kırmızı mercimek çorbası ,kıymalı biber dolma ,zeytinyağlı pırasa ve mevsim salatası.

akşama tavuk pilav düşünüyorum..
şimdi miflöy yaptım fırında kocişimle yicez. bide köstebek pasta yapıyorum

69185303.png

Son düzenleme:
bugün
taze fasülye
pilav
salata
bide elmalı turta yapmayı düşünüyorum

bende etli karnıbahar yapmayı düşünüyorum yanına brokoli salatası

akşamda kestane közleriz bi güzel çayın yanına yeter..

bu aksam ıcınde ,evlılık yıldonumumz oldugu ıcın dısarda olucagz :)

tebrikler canım nice nice senelere.

bende öğleden sonra temizlik yapacağım için sabahtan yemeği pişirdim.

tarhana çorbası
yumurtalı ıspanak
vede yoğurt yiyces bugün.

X