Akşama Ne Yemek Var ?

aksama yemeklı dugune gıdıcegımız ıcın yırttım ama belkı balık tava yapar da gıderım canım cektı :)

Akşama zeytinyağlı biber dolması yapcamda ..yanına ne giderkii ????

çorba belli değil
sarı fasulye(taze fasulyenin sarısı adını bilmiyom.. içine patates+havuç+kırmızı yağ biberi+sarımsak+domates rendeledim)
pilav
büyükçe bi tabak karışık salata ve annemin salatalık turşusu
tatlı bu gece yok bol bol meyve var yemekten sonra tv seyrederken yeriz

kızlar akşam yemeğe misafirim var.menüm konusunda yardım istiyorum:çorbam tarhana,tavuk sarma yapıcam ama içine ne koysam sarmanın tam karar veremedim,sonra etli pilav ve yoğurtlu karnıbahar haşlamasına karar verdim ve mevsim salatası.ama bir çeşit yemek daha yapmak istiyorum ama karar veremedim bi fikir verseniz bide sarma konusunda lütfeeeeeeen.....

bu akşam değişik bir çorba yapıyım diyorum inşAllah hüsrana uğramam :gitme:

patates çorbası (ilk defa yapıcam )

taze fasulye

salata ..

eşim üçüncü çeşidi yemiyor :eek:

kızlar akşam yemeğe misafirim var.menüm konusunda yardım istiyorum:çorbam tarhana,tavuk sarma yapıcam ama içine ne koysam sarmanın tam karar veremedim,sonra etli pilav ve yoğurtlu karnıbahar haşlamasına karar verdim ve mevsim salatası.ama bir çeşit yemek daha yapmak istiyorum ama karar veremedim bi fikir verseniz bide sarma konusunda lütfeeeeeeen.....

bir çeşit yemek yapmak istiyorsan zeytinyağlı barbunya kereviz yada sarma yap

ben bugün et sote yapacam
pilav ,salata, olmazsa olmazm turşu ,

tavuk sarmanın içine bezelye, havuç ve soğan kavurup koyabilirsin bence.. güzel bi harçtır o, tavuğa da çok yakışır..
bi çeşit daha yemek istemişsiniaklıma ilk zeytinyağlı dolma geldi.. sanki bi o eksik olmuş.. veya tatlı da yapabilirsin..

az önce ıspanaklı börek yaptım yanına sebzeli mercimek çorbam da var
herkese afiyet olsuncokacimcoook

aslında benimde canım ıspanaklı börek istiyo ama yarın yapıcam
yarın kociş evde beraber börek yapmayı çok seviyom.. (o gerçi sadece ıspanaklarını atıyo ama olsun.. pek mutfağa girmediği için bu bile beni mutlu ediyo) girmiyo dediysemde ben hastayken veya canı istediğinde yemek yapar:asigim:

aslında benimde canım ıspanaklı börek istiyo ama yarın yapıcam
yarın kociş evde beraber börek yapmayı çok seviyom.. (o gerçi sadece ıspanaklarını atıyo ama olsun.. pek mutfağa girmediği için bu bile beni mutlu ediyo) girmiyo dediysemde ben hastayken veya canı istediğinde yemek yapar:asigim:

ohoh canım çekti vallahi...afiyet olun tatlımmmmmm:kedi:

buyur gel canım.. bak böreği yarın yapacaktım ama senin için hemen giriyorum mutfağa:eek:

dün anneme gittik balık yedik....
benim kuru fasulyem kaldı...inşallah bu aksam yemek nasip olur........yemekten sonra yokuz zaten....zemuszemus

kızlar börek de4mişken yeni öğrendiğim bişeyi sizlerle paylaşmak isterim..
börek için hazır yufka kullanıyorsak eğer.. ıslatmak için yumurta akı+ sıvı yağ+ sade soda kullnırsak börek daha bi puf oluyo.. bizzat yapıyorum süper oluyo..
bide ben böreklerin üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine çörek otu ve susam mutlaka atıyorum

X