Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim mutfakta bugün
Et sote
Pirinç Pilavı
Salata
Turşu
Mercimek Çorbası
Siron Var ( Karadenizliler bilir )
akşama kızartma yapıcam
börek
karnıbahar
salata
tatlı olarak puding yapıcam koay olsun azcıkopuyorumnanaktan
aynen bende et soteye niyetlendim bugün.alt kattaki yenge,amca hala babanneleri de çağırırım diye düşündüm yemeğe birlikte yeriz diyordum.ama eşimin telefonuyla alt üst oldu planım:gitme:
seyahate çıktı sabah eşim erken gelemicekmiş gece kalırım diyor.yemek işini yarına ertele dedi..yarına kaldı benim et sotemmafoldumben
o muhtemelen yolda yer gibi görünüyor bende geç geleceği için çay yada kolanın yanına ıvırzıvır birşeyler yapayım diyorum evde puaçam bitmek üzere onları ayarlarım bugün..
kek puaça mozaik gibi kalori bombaları hazırlam bari..delikafadulden
Balkabağı Çorbası
Etli biber dolma ( Dün akşam marketin Organik Sebze bölümünden aldım mini mini
çok da güzel kokuyor)
Bunları yaptım.cokacimcoook
Her zaman ki gibi salata. Soframızın baştaçı ne çok seviyoruz. :1rolleyes:
Kemalpaşa tatlısı yapacağım. Kendim. Hazır paketlerde satılanlardan değil yani.
Üzerine tahin döküp yiyoruz. Tavsiye ederim!
ama normalde fırın poşetinde pişiririm ben
onun içinde tavuk (ya da eti) zeytinyağlı baharatlı sosta bekletirim buzdolabında
patates, havuç, bezelye içine ne koycaksam hepsini birlikte poşede koyar pişiririm
size patlıcan tarifi kızlar denemesi bedava 2 orta boy soganı küçük küçük dogruyorum iyice sararıcak içine 4 tane domates i ince ince dogruyorum koyuyorum onları tencerede iyice ölene kadar pişiriyorum 5 diş sarımsak koyuyorum ince boy patlıcanları alıyorum serçe parmak büyüklügünde boylarından kesiyorum tek parça olucak patlıcanın üstüne yarıya kadar çarpı atıyorum sonra tencereye dikdik diziyorum üstünede yarım bardak su koyuyorum lezzetinden yenmiyo vallahi denenmiştir istek çok alıyo bu yemek deyin ne kaybedersiniz