• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

fırında sebzeli tavugu nasıl yapıyorsun tatlım?? opuyorumnanaktan

hiç sorma canım tamamen uydurma bi yemek oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

,önce patates, havuç ve patlıcan kızartmak niyetiyle yola çıktım

havuçları koydum haşlamaya, patlıcanları soyup suya koydum

patates doğrarken aklıma geldi dolapta haşlanmış tavuk göğsüm vardı onu da katıp fırında pişireyim

baktım havuçlarla tavuk haşlanmış, patates zor pişer dedim onları da haşladım :roflol:

sonra sırayla patlıcan, haşlanmış havuç dilimleri, haşlanmış patates dilimleri, haşlanmış tavuğu borcama koydum

üzerine salçalı su yapıp döktüm, zeytinyağ ve tuz ekledim

kapaklı borcamda pişirdim, birazda kapağı açıp üzerini kızarttırdım

tamamen uydurma oldu yani :roflol: :roflol: :roflol:

akşama kayınvalidemdeyiz gene biz..zemuszemus
öğleden sonra çıkıcam kıjımla dolaşıcaz,sonra 3 arkadaşımla buluşup kahve içicez filan..keyif günüm..:lepi:
akşamada kayınvalideme geçicem gezmem bittiğindekaydirigubbakcemile3
evimde sadece alyanın sebze çorbasından başka bişe yok:sinifsinif:

şekerparenin nasıl yapıldığını tarif edebilir misin?Benim yaptıklarım güzel olmuyor inşallah bu sefer olcak

Canım ben o kadar marifetli değilim yaaa :kedi:
Ben hazır paketlerde olan var ya onlardan alıp ,sadece şekerini kaynatıp döküyorum..:kedi:
Ama güzel oluyor. yani elde yapılan kadar değil ama ...

Bizde
Mercimek çorba
Bulgur pilavı
Tavuk şinitzel olacaktı...
Bulgur pilavının domatesini doğrarken elimi de doğradığım ve sonrasında soluğu hastanede aldığım için şu anda hiçbişey yok..
Akşama eşim bi ekmek alır gelirse kahvaltılıklarla onu yiycez artık..

Bizde
Mercimek çorba
Bulgur pilavı
Tavuk şinitzel olacaktı...
Bulgur pilavının domatesini doğrarken elimi de doğradığım ve sonrasında soluğu hastanede aldığım için şu anda hiçbişey yok..
Akşama eşim bi ekmek alır gelirse kahvaltılıklarla onu yiycez artık..

aaa geçmiş olsun...çok mu derin kestin

Back