Akşama Ne Yemek Var ?

Aksama misafirim var. Çok basit olur mu, gören yorumlasın lütfen 🥹

Arpa şehriye çorbası
Döküm tavada soslu tavuk-köfte-pirzola
Yanına közlenmiş domates,biber
Altına patates püresi
Pilav
Mısırlı roka salatası
Köz patlıcan salatası
Şakşuka
Mantı
Turşu
İçecekler

Tatlı olarak da kedi diline çikolata soslu sütlü tatlıdan yaptım. Cevizli baklavam ve fıstık sarmam var…

Ana yemek olarak basit kaçıyor sanki ama bebekle çok teferruatlıya giremem. 5 dk girip birini hallediyorum. 5 dk girip birini hallediyorum😕

Aksama misafirim var. Çok basit olur mu, gören yorumlasın lütfen 🥹

Arpa şehriye çorbası
Döküm tavada soslu tavuk-köfte-pirzola
Yanına közlenmiş domates,biber
Altına patates püresi
Pilav
Mısırlı roka salatası
Köz patlıcan salatası
Şakşuka
Mantı
Turşu
İçecekler

Tatlı olarak da kedi diline çikolata soslu sütlü tatlıdan yaptım. Cevizli baklavam ve fıstık sarmam var…

Ana yemek olarak basit kaçıyor sanki ama bebekle çok teferruatlıya giremem. 5 dk girip birini hallediyorum. 5 dk girip birini hallediyorum😕
Daha ne olsun canım
Evin orta yerinde kuzu çevirmeyi düşünmüyordun sanırım 🤣🤣🤣
Afiyet olsun 😊

Daha ne olsun canım
Evin orta yerinde kuzu çevirmeyi düşünmüyordun sanırım 🤣🤣🤣
Afiyet olsun 😊
Yaa ahahah güldürdün benii 😄 bir arkadasım beğenmedii çok basit olur öyle başka bir şey yap dedi ama buzluktan hepsini çıkartmıştım. Çözdürmüştüm. Değiştiremedim de. İçime de sinmedi. En iyisi buraya sorayım dedim. Teşekkür ederiim içimi rahatlattın 😄🥰💜

Yaa ahahah güldürdün benii 😄 bir arkadasım beğenmedii çok basit olur öyle başka bir şey yap dedi ama buzluktan hepsini çıkartmıştım. Çözdürmüştüm. Değiştiremedim de. İçime de sinmedi. En iyisi buraya sorayım dedim. Teşekkür ederiim içimi rahatlattın 😄🥰💜
O arkadaşının iyi niyetinden şüpheliyim 😏

Kedili ve Bebeli Kedili ve Bebeli dünden menü hazırlamadan önce sorsaydın önerim şunlar olurdu

Mercimek ya da ezogelin çorbası

Ortaya ara sıcak olarak sarma dolma börek çeşidi barbunya pilaki

Kırmızı ya da beyaz et seçim size ait fakat

Benim tercihim kuzu incik ya da kaşarlı kuzu kuşbaşı minik güveç kaplarda olurdu

Pilav

Süzme yoğurtli cevizli kırmızı pancar
Mevsim salatası

Içecek olarak vişne kompostosu

Tatlı olarak şerbetli ise kalbura bastı ,şekerpare ya da revani

Sütlü tatlı ise manolya ,fırın sütlaç ya da çikolata soslu san sebastian cheesecake

Kendisi önermişti?
Hayır
Kedili ve Bebeli Kedili ve Bebeli dünden menü hazırlamadan önce sorsaydın önerim şunlar olurdu

Mercimek ya da ezogelin çorbası

Ortaya ara sıcak olarak sarma dolma börek çeşidi barbunya pilaki

Kırmızı ya da beyaz et seçim size ait fakat

Benim tercihim kuzu incik ya da kaşarlı kuzu kuşbaşı minik güveç kaplarda olurdu

Pilav

Süzme yoğurtli cevizli kırmızı pancar
Mevsim salatası

Içecek olarak vişne kompostosu

Tatlı olarak şerbetli ise kalbura bastı ,şekerpare ya da revani

Sütlü tatlı ise manolya ,fırın sütlaç ya da çikolata soslu san sebastian cheesecake
Harika bir menüymüş. Bir dahakine sorarım artık 😍🫠

Bugün akşam yemeği yemedim ama puding yaptım onu yedim bir de peynirli maydonozlu cevizli kek yaptım ondan da 2 dilim yedim 1 bardak komposto eşliğinde

X