- 28 Ekim 2022
- 6.422
- 16.245
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha ne olsun canımAksama misafirim var. Çok basit olur mu, gören yorumlasın lütfen
Arpa şehriye çorbası
Döküm tavada soslu tavuk-köfte-pirzola
Yanına közlenmiş domates,biber
Altına patates püresi
Pilav
Mısırlı roka salatası
Köz patlıcan salatası
Şakşuka
Mantı
Turşu
İçecekler
Tatlı olarak da kedi diline çikolata soslu sütlü tatlıdan yaptım. Cevizli baklavam ve fıstık sarmam var…
Ana yemek olarak basit kaçıyor sanki ama bebekle çok teferruatlıya giremem. 5 dk girip birini hallediyorum. 5 dk girip birini hallediyorum
Yaa ahahah güldürdün benii bir arkadasım beğenmedii çok basit olur öyle başka bir şey yap dedi ama buzluktan hepsini çıkartmıştım. Çözdürmüştüm. Değiştiremedim de. İçime de sinmedi. En iyisi buraya sorayım dedim. Teşekkür ederiim içimi rahatlattınDaha ne olsun canım
Evin orta yerinde kuzu çevirmeyi düşünmüyordun sanırım
Afiyet olsun
O arkadaşının iyi niyetinden şüpheliyimYaa ahahah güldürdün benii bir arkadasım beğenmedii çok basit olur öyle başka bir şey yap dedi ama buzluktan hepsini çıkartmıştım. Çözdürmüştüm. Değiştiremedim de. İçime de sinmedi. En iyisi buraya sorayım dedim. Teşekkür ederiim içimi rahatlattın
Art niyetli biri değil de dobradır yaniiO arkadaşının iyi niyetinden şüpheliyim
Kendisi önermişti?Art niyetli biri değil de dobradır yanii
HayırKendisi önermişti?
Harika bir menüymüş. Bir dahakine sorarım artıkKedili ve Bebeli dünden menü hazırlamadan önce sorsaydın önerim şunlar olurdu
Mercimek ya da ezogelin çorbası
Ortaya ara sıcak olarak sarma dolma börek çeşidi barbunya pilaki
Kırmızı ya da beyaz et seçim size ait fakat
Benim tercihim kuzu incik ya da kaşarlı kuzu kuşbaşı minik güveç kaplarda olurdu
Pilav
Süzme yoğurtli cevizli kırmızı pancar
Mevsim salatası
Içecek olarak vişne kompostosu
Tatlı olarak şerbetli ise kalbura bastı ,şekerpare ya da revani
Sütlü tatlı ise manolya ,fırın sütlaç ya da çikolata soslu san sebastian cheesecake
Öneri yapmadı başka bir sey bul dedi sadece… neyse ki gelenler memnun ayrıldıKedili ve Bebeli arkadaşın ne önermişti demek istemiştim?
Menün gayet güzel ve dolu bir menü idi canımÖneri yapmadı başka bir sey bul dedi sadece… neyse ki gelenler memnun ayrıldı
Teşekkür ederiimMenün gayet güzel ve dolu bir menü idi canım
Bugünün güzel geçmesine sevindim