Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan çorbası bence gribe çok iyi gelir :) enginar hiç yemedimSoğan çorbası
Köfte patates yemeği
Enginar
Erişte
Basimi taşıyacak vakit bulamiyorum Mesajı bile yeni gördüm
Soğan çorbasını annem yolladıSoğan çorbası bence gribe çok iyi gelir :) enginar hiç yemedim
Yaa çok tatlı bir gün denicem enginarı yapabilirsem tabi :) sebze yemeklerini daha çok seviyorum ,enginarı da severim yani umarım :)) afiyet olsunSoğan çorbasını annem yolladı
Enginarı kayınvalidem yolladı aşerdiim sağolsuun hemen yapmış mutlaka yemelisiniz, böyle ekşili olcak
Afiyet şifa olsun bebişe bizim bu taraflarda enginar pek tuketilmez Mersin Adana civari halbuki Akdeniz sebzeler otlar bol koyde ama enginar pek tercih edilmiyor birde deniz börülcesi hiç gormedim burada normal börülce var ince fasulye gibi olanından o yok.Soğan çorbasını annem yolladı
Enginarı kayınvalidem yolladı aşerdiim sağolsuun hemen yapmış mutlaka yemelisiniz, böyle ekşili olcak
Ben de hiiiç yapmadııım yapıp getiriyorlar bana yapmama gerek kalmıyor :) mutlaka deneyin seversiniz. :)Yaa çok tatlı bir gün denicem enginarı yapabilirsem tabi :) sebze yemeklerini daha çok seviyorum ,enginarı da severim yani umarım :)) afiyet olsun
Ya çok teşekkür ederiim. İstanbul da biz sürekli tüketiyoruz. Bir de yaşadığımız semt eskiden enginarıyla ünlüymüşşAfiyet şifa olsun bebişe bizim bu taraflarda enginar pek tuketilmez Mersin Adana civari halbuki Akdeniz sebzeler otlar bol koyde ama enginar pek tercih edilmiyor birde deniz börülcesi hiç gormedim burada normal börülce var ince fasulye gibi olanından o yok.