aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

tam benlik bi iş meleğim internet deyince bana sorcaksın :KK1:
bakarım bi ara mutlaka buluruz bişey şıkşıkıdım göndeririz seni
yeni gelinsin sen gözler üstünde olur :21:

ay perimmm bu keki yaptıktan sonra kuru fasulyeyi napcan boşver :KK52:
çok beğendim allahım nazarlardan saklasın emiii

Sagol gulshenim benim! Ben senin güzel tariflerini yine istiyorum, ha:21:
Bu arada dolunala şu yil döneminiz icin ne yapacağınıza karar verdinizmi?

Sagol gulshenim benim! Ben senin güzel tariflerini yine istiyorum, ha:21:
Bu arada dolunala şu yil döneminiz icin ne yapacağınıza karar verdinizmi?

kuzum biz legend hotel riva da rez. yaptırdık istanbula 2 saat mesafede
1 gece kalcaz oraları gezeriz falan bi de aşk gazetesi yaptırcam da hediye bulamadım
ne olabilir????

ah perim ah benide hep korkutuyorlar bu konuda :KK43: hep iş güç yapıcaksın hep sorumluluğun olucak yok çıkıp gezmelerin çok azalcak :KK43: filan felan ama nedense bu bana pek iç açıcı gelmiyor kışın evde durabilirm belki kocişimle yatarım öle uzanırım film izlerim o çok sever filmi ve evde uzanmayı... ama yazın gezmek isterim cumrtesiden işimi bitirip :KK43: bu olmazsa ben:KK35: çok bunalıma girip ağlarım :KK43:
çünkü hva güselken evde duramam ben enazından kapınının önüne çıkmak bile yeter :=)
vallah dogruya doğru:)
Ben yorgunluktan bir yere çıkıyorum:)
Zaten ilk fırsatta ev temizlik krizine girersen:))
Bende tazsin bol bol cikmak istiyorum:KK43:
Adam gibi iş bulup, günlerimide 4 güne indirecegim:KK43:

:KK1::KK1: garddolbmdakiler hep kısa ve abiye tarzı yada çok sportif:)) yani uygun hiçbirşey yOk :=)
ya uzun sade bir elbise istiyorum kapri kol
yada uzun bi etek ve üzerine uygun birşey :))) stres oldum gelin olarak ilk düğünüm olucak :KK70: eltimlerde gelicek hem
Kıyafet konularını heb çok severim, ama bari bir etek bulda göster şuna benziyor diye, en azından bir fikir edinirim:KK8:

kuzum biz legend hotel riva da rez. yaptırdık istanbula 2 saat mesafede
1 gece kalcaz oraları gezeriz falan bi de aşk gazetesi yaptırcam da hediye bulamadım
ne olabilir????

Hotel süper fikir! ! Şu yaptiracagin gazete tam olarak ne canım?
Erkek ler için hediye büyük bir sıkıntı benim icin:)
Ama bir saat ala bilirsin belki,

Yada bir kolyeye resimlerinizi basdirtsan?

tam benlik bi iş meleğim internet deyince bana sorcaksın :KK1:
bakarım bi ara mutlaka buluruz bişey şıkşıkıdım göndeririz seni
yeni gelinsin sen gözler üstünde olur :21:

ay perimmm bu keki yaptıktan sonra kuru fasulyeyi napcan boşver :KK52:
çok beğendim allahım nazarlardan saklasın emiii

aaay güşşenimmm sendemi net alşverişcilerdensin :)))))))) aay evet şıkıdım şıkıdım oluuymm :KK1::KK1: eltim kapalı çünkü kv gelicekmi bilmiyrorum e glirse oda kapalı . bende çok açık olup sırıtmak istemiyorum:) eteğin uzun olmasını istememin sebebide ağdayı düğünden 1 hafta önce yaptrrcğm için ozaman kadr az çok uzak ve kısayken alamam :)))) :KK1:
nişanlımda gardlbmım dolu olduğu için bişey aldrcağını sanmıyorum açsan üstüne yıkılıyor diyor ama giyicek bişey bulamıorum nedense :)))) o yüsden kendim evlenmeden böle işleri hallediyim grdlbma böle bikaç bişey alıyımda düğünde dernekte zorlk çkmeyim:)

Hotel süper fikir! ! Şu yaptiracagin gazete tam olarak ne canım?
Erkek ler için hediye büyük bir sıkıntı benim icin:)
Ama bir saat ala bilirsin belki,

Yada bir kolyeye resimlerinizi basdirtsan?
bebeğim ben tocama farklı günlerde toplam 3 saat aldım her sıkıştığımda saate yöneliorum :KK1:
ama artık farklı istiyom bakalım araştırcam biras daha

aaay güşşenimmm sendemi net alşverişcilerdensin :)))))))) aay evet şıkıdım şıkıdım oluuymm :KK1::KK1: eltim kapalı çünkü kv gelicekmi bilmiyrorum e glirse oda kapalı . bende çok açık olup sırıtmak istemiyorum:) eteğin uzun olmasını istememin sebebide ağdayı düğünden 1 hafta önce yaptrrcğm için ozaman kadr az çok uzak ve kısayken alamam :)))) :KK1:
nişanlımda gardlbmım dolu olduğu için bişey aldrcağını sanmıyorum açsan üstüne yıkılıyor diyor ama giyicek bişey bulamıorum nedense :)))) o yüsden kendim evlenmeden böle işleri hallediyim grdlbma böle bikaç bişey alıyımda düğünde dernekte zorlk çkmeyim:)

ya çok büyük bağımlılık hee oturuyom buraya ayyyy ne ucuzmuş ayyy ne güselmiş :KK1:
diye diye batırdım tocamı :21:
vip dükkanı incele bebeğim kargo bedava her ürüne biras bakın bende öğleden sonra bakcam tamam kuzum

bebeğim ben tocama farklı günlerde toplam 3 saat aldım her sıkıştığımda saate yöneliorum :KK1:
ama artık farklı istiyom bakalım araştırcam biras daha

ya çok büyük bağımlılık hee oturuyom buraya ayyyy ne ucuzmuş ayyy ne güselmiş :KK1:
diye diye batırdım tocamı :21:
vip dükkanı incele bebeğim kargo bedava her ürüne biras bakın bende öğleden sonra bakcam tamam kuzum

ayh bende kız:)))))))))) vipdükkan , clubbon , hepsiburada , modayiz. , modaset , modagram , trendyol , markofoni , morhipo , 1v1y , bulalgiy , buralarda cirit atıom :KK1::KK1:

ya kızlar gulsenın evlılık yıldonumu hazırda banada bı fıkır verın..
burda yapılacak bırsey yok eve barı degısık bırsey yapayım
hedıyem cok degısık olsun

Öncelikle kuafere gidip saçlarını yaptir, el ayak bakımını yaptır:KK8:.

1’den 50’ye kadar bir sayı tutmasını söyleyin ve tuttuğu sayı kadar öpün.

Küvetiniz varsa, icini gülleri doldurun ( aslinda o yapmalı)

Akşam birden bire romantik bir müzik çalıp dansa kaldırın.

Bir piyango bileti alın ve evlilik yıldönümünde yan ında bir not ile ona verin: “Seninle evlendiğim gün en büyük ikramiyeyi kazanmıştım”

Yatak odasini kapliyacak kadar kırmızı balonla şişirip koy.

Aslinsa hediye, kendinizi ve güzel bir masa dışında bir şey yapmamız gerekiyor, yoksa onlara yapacak bir şeyde burakmaya biliriz:)

Birde hava güzelse,
Bir sepet hazirlayip piknikde yapa bilirsiniz.

Hediye olarak, gömlek fallan fillan bana göre değil..
Belki pijama alıp baş harflerinizi yaptıra bilirsin, kaliteli bir kalem alıp evlilik yıl döneminizin tarihini ve isimlerinizi yazdıra bilirsiniz...

Diyorum ya, ben saat dışında herşeyde aldım, bu konuda cok kötüyüm:KK43:

Ancak bu kadar buldum:21:

Bir piyango bileti alın ve evlilik yıldönümünde yan ında bir not ile ona verin: “Seninle evlendiğim gün en büyük ikramiyeyi kazanmıştım”

Aslinsa hediye, kendinizi ve güzel bir masa dışında bir şey yapmamız gerekiyor, yoksa onlara yapacak bir şeyde burakmaya biliriz:)

Birde hava güzelse,

Belki pijama alıp baş harflerinizi yaptıra bilirsin, kaliteli bir kalem alıp evlilik yıl döneminizin tarihini ve isimlerinizi yazdıra bilirsiniz...

yemek fikri pijama fikri yatak odası balon fikri süper yalnz şu gül meselesi olmaz erkek yapsn birasda :))))) ımmm birde bu ikramiye konusu şahsen benmkine bu saçma gelir ama dogunalınkinin belki çok hşna gider :=)))))

Birde hava güzelse,

kız daha nolsun perime bak sennnnn :KK1:
öpücük fikrine bayıldım valla
biz tocamla daha yeni başlamıştık o dönem bi konuda iddiaya girdik
kaybeden diğerini 10 dk öpcekti ben kaybettim ve resmen yanağına yapıştım :KK1:
kızlar 10 dk meğer ne kadar uzunmuş öyle :KK52:

mesela bizim düğünde salon anı defteri yaptırmıştı herkes yazmış falan
bi sürü boş sayfamız var
her sayfaya evlilik yıldönümlerimizde çektiğimiz fotoğrafı yapıştırıp tarihi ve saati yazcaz
düşünsene 10 yıl sonra ona baktığımızı ilk evlendiğimiz zaman nasıldı şimdi nasıl falan
seneye belki hamile olcam karnın şiş olcak fotoda :KK1:
çok eğlenceliii sizde yapın böle bişey

Kızlar beynim durdu :))
hani firmalarda gelen giden evraklar olur ya....

Bi evrağı koyamadım..... Misal bizde bir çekiniz var ve ben o çeki size verirken fotokopi çekiyorum fotokopiinnin altına siz aslını elden teslim aldım yazıosunuz.... Bu evrak gelenmi gidenmi ? Gelen gibi gelio ama yanlış yapmayım patronumada soramadım okadar çok şey sordum ki bugğn:KK1::KK1:

kız daha nolsun perime bak sennnnn :KK1:
öpücük fikrine bayıldım valla
biz tocamla daha yeni başlamıştık o dönem bi konuda iddiaya girdik
kaybeden diğerini 10 dk öpcekti ben kaybettim ve resmen yanağına yapıştım :KK1:
kızlar 10 dk meğer ne kadar uzunmuş öyle :KK52:

mesela bizim düğünde salon anı defteri yaptırmıştı herkes yazmış falan
bi sürü boş sayfamız var
her sayfaya evlilik yıldönümlerimizde çektiğimiz fotoğrafı yapıştırıp tarihi ve saati yazcaz
düşünsene 10 yıl sonra ona baktığımızı ilk evlendiğimiz zaman nasıldı şimdi nasıl falan
seneye belki hamile olcam karnın şiş olcak fotoda :KK1:
çok eğlenceliii sizde yapın böle bişey
Süper fikir canim ya:) sendw olmazsan biz ne yaparız:KK53:
Banada 10 dakika fazla geldi canım ya:KK9:

Kızlar beynim durdu :))
hani firmalarda gelen giden evraklar olur ya....

Bi evrağı koyamadım..... Misal bizde bir çekiniz var ve ben o çeki size verirken fotokopi çekiyorum fotokopiinnin altına siz aslını elden teslim aldım yazıosunuz.... Bu evrak gelenmi gidenmi ? Gelen gibi gelio ama yanlış yapmayım patronumada soramadım okadar çok şey sordum ki bugğn:KK1::KK1:
keşke sorsaydin patronuna yinede sorsaydin canım8m, şimdi bir ton laf işitecegine, bin ton işitirsin...

:KK1::KK1: yok kız benmki hiç kızmaz bana :))))))))
İyi öyleyse! İnşallah haletmişsindir. Ben bugün iş yerinde 3, 4 deva uyuya kaliyordum kizlar:)Cok fena oldum nedense, havada buz gibi soğukdu, dondum:KK43:İçimde bir şey intihar etmek istedi, ne dengesiz bir ülke burasi!:dÇok çok şanslisinız kuzularim!!Õldum, kuya gidip yemekten sonra ablam gil icin hamur işleriyle ugraşacakdim ve aşkıma kaç gündür dondurma sözüm vardı:KK43:Biri gelip bana yardim etsin:KK70:D

X