Aşk olsun meleye!
Herkez yanlış yere aciyor, yani gercekden konu sayibi için bir dert haline geldiyse, büyük bir haksızlık :d :)) ( galiba, bir derdim vara acdi)
Gulşhencim, sen devamlı burda olmazsanda, yerin bir başka! Kendini yabancı hisetmeme gerek yok! Anti sosyalmi diyorlar? Biraz o takinti var belki bizde, pencerenin ötesine başımızı uzatıp, bakmaya korkuyoruz
dolasiyla, sen buranın bir parçasın. İstesekde, dişlayamayiz
Dun ben eve geldigimde, kk giremedim bir daha ya
cok sınır oldum, sanki site kapanmış gibiydi.. İş üzerindede İnternet sorunu var!
Dogunal, Allahdan eşin Cem yılmasa baglamişda, seni yumuşata bilmiş.
Gulshen eşinin eline bezi ver diyince merak ettim kızlar, sizin eşleriniz ev temizliği, yemek vs, yardım etmiyorum?
Ben istesem eşime yaptıra bilirimde, o ilk sıralar dogunalin eşi gibi herşeyde burnunu sokardi, bu konu hakında konuşdum ve sokmalar bitti!
Eşim her sabah kahvaltı hazirlardi,
Evi yoplardi, süpürurdu falan!
Gecen Cumartesi istemeden bizdede kıyamet koptu, ben işe girim bu 2,3 evde, bana kendi kendine söz verdi, evi senin için temizleyip, yemek yapacagım.
Ehh ben dört gözle eve gitmeyi bekliyordum. Kapının önüne gelince,
Fiiiiimmmm diye süpürge sesi duydum, ama hayır, bu komşumdur! Eşim bu saatde kadar yapmaz diyorum,
İceriye bir girdim, ne temizlemiş nede yemek hazır:d!! Ben fitirdim! Sonunda gönlümü aldı ama evi yorgun halimle kendim temizledim
oda o sıra yemek yaptı, ama ödü koptu tepkimden, korktuda:d kuzum benim ya, resmen kendimi kaybettim!
Ama kızlar, biz yanliz herşeyi nasıl, dört dörtlük ydiacagiz?
Çamaşır, yemek, temizlik, iş, Allahdan cocuk yok:d
Onlarda mecburen yardım etmeli diye düşünüyorum
onların canı can, bizimkisi patlicanmi?
Benim eşim söz verdi, eskisi gibi yardım edeceğine, bakalım sözunu tutacakmi:)
Neyse şuan otobüsdeyim, dolasiyla işe varana kadar yaza bilirim, ama noktalamadan,
esmercim, hayrolla? Birinemi kızdın? Hepimizemi?şakamiydi, anlamadık şimdi?
Dogunal, evet şimdilik yok hayatım, ama açmayı düşünmüyor değilim, Zadece bir türlü kısmet olmadı, belkide laptop heb eşimde olduğu için unutuyorum!
Vallah aslında sizi cok merak ediyorum:d nasıl birilerisiniz?:d bende görmek istiyorum sizi ama:d