aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

younmusun şekerim:))))

yok canım ben çocuklara vurulunca yada veliler bişe diyince susan bi tip değilim yapamam çekemem :) ßenim içim çok iyi şükür yaşlı bi patronum var oda ya gelir ya gelmez hiç bişeyime karışmaz maaşım da iyi şükür yani evlenince ikimiz yeter:) ee ortamımda iyi sıcak yani ev gibi çocumu felan alıp gelebilirim ilerde:) istediğimide misafir edebiliyorum:)

ama kreş açmaayı çok isterdim:) nişanlıma dedim zaten ev alamazsak kreş açalım diye
Ben müdüre şiakeyet ettim oda onlardan yana oldu pislikler:))))))))

Selamlarr artıkk bende bu topikteyimmm
hoş geldin aramıza

Demekki müdüründe sağlam biri değilmiş

aayy melekcim, aynı hayali bende kuruyorum

bnmki zor gibi hayalde kalır gibime gelior ama:)))) seninki inşallaah olur
İnsallah asıl seninki olur!
Benim hayalimde zor gibi ya canım! Ama bilemeyiz tabi, yarının bize ne getireceğini! Ve benim bir yer acmam yasak, henüz yeni ayrıldım, sözleşmede yakın cevrelerde acmam yasak belirli bir süre icinde, bende oralarda oturuyorum, bu yüzden nerden baksan sorun,

belki seneye, yada diyer Sene insallah!

siz Kendi evinizde bakmak gibi bir şansını varmi, eyer evini uygun şartlara göre ayarlarsan?

:) var canım ama evde çocuk bakmak istemiorum pek :) işim iyi.. evde bakacağım çocuk çok muzursa ben dayanamam çığlığı basarım bide kendi bebeğim olunca hiç çekemem :)

Biz şimdilik 4 kişiyiz, madem sende geldin, kendinden bahsetmek istermisin biraz

Şuandan itibaren 5 kişiyiz o zamann :))

Ben 20 yaşındayım, üni 2. sınıf öğrencisiyim, seyahat acentasında stajerlik yapıyorum tabii ben dahill hiç kimse beni stajer olarak görmüyorr :)))

İnşallah yakın bir tarihte sözlü bir kız olacağım, babamdan haber bekliyorumm

Blee iştee :)) Varsa sorunn cevaplarımm şekerimmm :))))

ay kızlar bişe sorucamm konu açtım gerçi ama buradan sizlerlede konusuym :)
sizlerden yada çevrenizdee perma yaptıran kullanan varmı ? düşünüyorum düğün sonrası saçlarımla uğrasmayım yıkıym çkıym kıvı kıvır istiyorm ama olumsuz yorumlarda çok olumlu yorumlarda yanıo dökülüo diyenler felan :) ?

esmerde gelin adayı :)))) esmerr ben önce evlencem ama sıranı ßeklee:)))))

al işte bı gelın adayı daha :)

babalar ne kadar gec alırsa o kadar ıyı mantıgında..
hayırlısı olsun...
kızlarrrrrrrrrrrrr esmer benden kucuk...
yasasın en kucuk ben degılım artık

permaya bulasma kuzum yaa..
oyle hayallerındkeı gıbı kıvır kıvır durmuyor...
duzden daha cok ugrastırıyor..
sakın deneme bıle

Tamam komutanımm sıramı bekliyorummm :)))))

Ben hiç anlamam ki kıss permadan öyleee :))) Yanlış yönlendirmim şimdikk, başını yakmayımm ilkk gündennn

al işte bı gelın adayı daha :)

babalar ne kadar gec alırsa o kadar ıyı mantıgında..
hayırlısı olsun...
kızlarrrrrrrrrrrrr esmer benden kucuk...
yasasın en kucuk ben degılım artık

Heheh gelin adayıııı
Benim iştee ooo Ayy buünleride gördük yaa şükür rabbimeeee
Kıss sen kaç yaşındasın kiii ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…