- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
bayanlar satıyor tupper ı avon gıbı satıs temsılcılerı var..
bende var ben hergun kullanıyorum..
evde aldıgıma sukrettıgım sey desem yerı var..
guven bebegm super..
bnm konum var hatta burda..
bak actıgım konulara
Aslında şuanki işim süper uygun,
Yanliz bizde'de epey borç var, kocam Sagolsun
bu yüzden erteledik, ayrıca bir iki tur yaparız eşimle, kv zaten deli, bu durumda beklemek en mantikliysi ya canım,
ama cok istiyorum, bir düzene girsek inşallah olur:) şimdiden hayal kuruyorum, kendi ellerimle ciciler dikeceğim, şöyle böyle yapacagım diye:)
hayırlı cumalar!!:))hayırlı Cumalar bu arada kızlar:))))))))))))) ilk diceğimi hep son diyorumm
Ne oldugunda yazsaydın, cahil insanları unutmamak gerekiyorhaklısın cnm bnm cok dogru..
canım dedıklerın cıkarır zaten canını hep...
evet bız burdan yeterız sana..
he bu arada sana bısey tavsıye edıcem..
tupper ın ıplı mını sef dıye bır urunu var..
her kızın ceyızınde olması lazım bence...
mutlaka almalısın bebısım
inceledim canım konunu :) ben netten bi bakıyım temsilci sipariş ediyim kendime ozaman :) fiyatı uygunsa kv annemede alıyım:)))))))))
Ne oldugunda yazsaydın, cahil insanları unutmamak gerekiyor
Ben hemen, hemen tecrübeli sayılırım:d bu yüzden şansliyim:) ilk okulda, anasınıfinda ve bebişlerle çalışdım, bu yüzden cok sıkıntım olmayacak
iyisin:)) bizde öğrencilik zamanlarında cok yapardık
Bizim gibi provada yapiyormusunuzay bende yaa..
kendımı hamıle olarak duusnuyorum bazen nasıl tatlı olurum...
kafama kurdelelerımı taakarımm cıcı cıcı gıyınırız :)
allahım nasıp etsın 4 umuzede ya..
beraber buyutelım
Bendede 2,3 gün gecikme oluyor hap yüzünden, sizler hangi dogum kontrol hapını kullanıyorsunuz?ay dogunalım doğru söledin tövbe allahım kusuruma bakmasın(
kızlar şaka maka benim çarşamba günü hastalanmam lasımdı hala olmadım???
aklımada gelmio dil ama neden gecikti acep???
Asıl mesleğin bumu? Ne guzel tecrübe edinmişsin sendebende 3 sene önce 2 seneliğine kreşlerde çalıştım öğretmen olarak 1 sene stajyer olarak bi sene işçi olarak :) ama yinede kendi çocuğun olunca zor ya
Ben nişanlı iken bunların saklama kapından tut, herşeyine kadar sipariş etmiştim çeyizim için, salak gibi kv'deme anlatım hemen mudale edip burnunu sokmuştu, hepsini iptal ettirdi bana seni kazkılıyorlar diyebebeısım konum var ıplı mını sef dıye bak oraya..
mutsem ya..
salatayı bıle onla yapıyorum ben hihihih :)
Bendede 2,3 gün gecikme oluyor hap yüzünden, sizler hangi dogum kontrol hapını kullanıyorsunuz?
Asıl mesleğin bumu? Ne guzel tecrübe edinmişsin sende
yok bebeğim ben ilk zamanlarda hap kullandım sonra bıraktım
eşim koruyo kendini
ama hiç şaşmazdı ne bilim 2 gün daha bekleyelim bakalım
yok bebeğim ben ilk zamanlarda hap kullandım sonra bıraktım
eşim koruyo kendini
ama hiç şaşmazdı ne bilim 2 gün daha bekleyelim bakalım
bebeısım konum var ıplı mını sef dıye bak oraya..
mutsem ya..
salatayı bıle onla yapıyorum ben hihihih :)
Neden canım benim?evet ama veliler yüzünden mesleğimi yapmıyorum:))
Neden canım benim?
benimde şuan oturduğum cevrede iş öldü, butun şartları aileler için zorlaştırdılar! Yardım parasıda almiyorlar vs.
olma ıhtımalı varsa bı baktırr bence..
ben hap hıc kullanmadım.. direk esım korundu en basından berı
benim tocam istedi hapı biras kullandım sonra dedimki durduk yere nie hormon yüklüyom kendime
sen korun falan öyle böle derken bıraktım
sonra kist çıktı bende 7 cm
onun tedavisi için 2 ay kullandım
3 aydır içmiorum ve 3 aydır hep 28. günde oldum
meleğimin dediği gibi bahar geldi ya ondandır
Nedense anlatiklarin çok tanıdık geldi!veli evden çocuğunun ağzı gözü çizik getiryor akkşam babasına aldırıyor adam bilmio yaa kavga çıkarıyor siz yaptınız diye. halbuki eşi halletmiş çocuğu. ve bunun gibi birçok şey:) yoksa çocuklarla aram iyiydi beni yere yatırıp gıdıklarlardı hep :))))))))))) ay yerim ben onları mezun etmiştim:) şimdi ilkokula gidiyorlar :) birkaçıyla görüşürüm hala :)
asLında iş ölmedi yani nebiliyim mesela çalışan bayanlara artık 300 tl oldu diye biliyorum kreş parası . ve böylelikle kreşlere daha çok gitmeye basladı çocuklar. ki ben herzaman kreşe çocuklar gönderilmeli diyorum... öyle güzel eğtiliyorlarki yalnız çok iyi araştırmak lazım çlştğm 2 3 kreşte çocukları çok kötü dövüyorlardı ve korkutuyorlardı ailelerine sölemesinler diye... ben gittim şikayet ettim kovuldum:)))))))))))) o oldu birdahada çalışmadım o işte:)