aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

permaya bulasma kuzum yaa..
oyle hayallerındkeı gıbı kıvır kıvır durmuyor...
duzden daha cok ugrastırıyor..
sakın deneme bıle

hadi yaa :KK43:( ßenim saçlarım çOk kötü :KK43: doğal hali böle nasıl diyim tiftik tiftik şekilsiz şemalsiz bişe ve yüz şeklimi de değiştrior çirkin duruor:KK43: bende balayında yada düğün sonrası malum sürekli duş gerekeblir:)))))) :26: rahat olmak istemiştim:KK43: neyi uğrastırıyor peki ?

Heheh gelin adayıııı :KK1::KK1::KK1:
Benim iştee ooo :KK1::KK1: Ayy buünleride gördük yaa şükür rabbimeeee :KK16:
Kıss sen kaç yaşındasın kiii ?????

22 cnm en kucuk bendım...
çok mutlu oldum.. hoşgeldınnn....
bız kart gelınler olduk artık..
ama kayınwalıdem hep derkı uzerıne bırtane daha gelın gelesıye kadar yenı gelın olurmusuun
yanı bıtane daha kocanın kardesı olcak.. oda gelın alcak ben oyle eskı gelın olurmusum :KK70::KK1::KK1:
ama benım kocamın erkek kardesı yok ben hıc eskımıycem :KK1::KK1::KK6::KK28:

hadi yaa :KK43:( ßenim saçlarım çOk kötü :KK43: doğal hali böle nasıl diyim tiftik tiftik şekilsiz şemalsiz bişe ve yüz şeklimi de değiştrior çirkin duruor:KK43: bende balayında yada düğün sonrası malum sürekli duş gerekeblir:)))))) :26: rahat olmak istemiştim:KK43: neyi uğrastırıyor peki ?

oyle yıkayıp cıkamıyosun cunku kabarıyor..
jole yada vax kullancan kı oda hergun yıka benı dıyor..
sacların hegun yıkanması sacını daha kötu hale getırır cunku sac yag ıle beslenır...
begenen begenmıs topla cık kuzum ya..
bnmkıde senın gıbıydı..
uclarında kestıre kestıre..
boyatmayı kestım sımdı cok ıyıyız :nazar:

oyle yıkayıp cıkamıyosun cunku kabarıyor..
jole yada vax kullancan kı oda hergun yıka benı dıyor..
sacların hegun yıkanması sacını daha kötu hale getırır cunku sac yag ıle beslenır...
begenen begenmıs topla cık kuzum ya..
bnmkıde senın gıbıydı..
uclarında kestıre kestıre..
boyatmayı kestım sımdı cok ıyıyız :nazar:

ßenimki toplu saÇı sevmiOr:) ßişe demiO saoLsun her halimle kabul edio ama nebiliim enazından ilk cicim aylarımızda şirin oluyum istemiştim:KK43:
:KK1:

22 cnm en kucuk bendım...
çok mutlu oldum.. hoşgeldınnn....
bız kart gelınler olduk artık..
ama kayınwalıdem hep derkı uzerıne bırtane daha gelın gelesıye kadar yenı gelın olurmusuun
yanı bıtane daha kocanın kardesı olcak.. oda gelın alcak ben oyle eskı gelın olurmusum :KK70::KK1::KK1:
ama benım kocamın erkek kardesı yok ben hıc eskımıycem :KK1::KK1::KK6::KK28:

Ablacımmmm Hoşbuldumm :))))
Yok kıss ne kartııı 22 yaşındasın dahaa tövbee tövbee :KK52:
Heheh annemde öyle der, benimki 4. o evlenecek inşşş sonra bir kız kalıyorr 8 yaşında o da zaten..
Bende hep küçük gelin olarak kalacağımm :)))
:KK1::KK1: aman anlama hıhhh :KK43:
aramıza hşGldn cnm genelde gelenler gidio ama bakalım sen nolcaksın:KK1::KK1:

O zaman iyi böylee :KK52:

Hoşbuldum, gitmem ben gitmemmmmm :KK53::KK53:

Kovsanızdaa gitmemmm :KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlar ben yavaştan hazırlanıyorum çıkıcaam :) sonra görüşürüzz cevap yazamazsam yarın yada gün içinde yazarımmm öptüm kocamaaan :KK16:

Ablacımmmm Hoşbuldumm :))))
Yok kıss ne kartııı 22 yaşındasın dahaa tövbee tövbee :KK52:
Heheh annemde öyle der, benimki 4. o evlenecek inşşş sonra bir kız kalıyorr 8 yaşında o da zaten..
Bende hep küçük gelin olarak kalacağımm :)))

O zaman iyi böylee :KK52:

Hoşbuldum, gitmem ben gitmemmmmm :KK53::KK53:

Kovsanızdaa gitmemmm :KK1::KK1::KK1::KK1:

gitme gitmee..bız dordumuzde calısıyoruz...
hele ben bazen cok yogun oluyor..
bu ucu bana cemkırıyor :) ama onları cok sevıyorum
bıde gulsenımız var...
yemek yemekle mesguldur buyuk ıhtımalle suan :)
ondan yoktur... işi yemek :)

sözlun ne yapıyor kac yasında calıısyormu

ay kızlar bişe sorucamm konu açtım gerçi ama buradan sizlerlede konusuym :)
sizlerden yada çevrenizdee perma yaptıran kullanan varmı ? düşünüyorum düğün sonrası saçlarımla uğrasmayım yıkıym çkıym kıvı kıvır istiyorm ama olumsuz yorumlarda çok olumlu yorumlarda yanıo dökülüo diyenler felan :) ?

esmerde gelin adayı :)))) esmerr ben önce evlencem ama sıranı ßeklee:)))))
Benim cok sağlıklı uzun saclarım vardı, 8 yıl önce gibi perma yaptırdım Türkiye'de.
bin pişman oldum! O gündür bügündur zorla uzatıyorum ve cok dökülüyor. Evlendiğimden beri az dökülüyor olsada, hiç tafsiye etmem..

sus gız tutturmus buda merınos goyun gıbı gezcek ılla :)

hahaha bnmkininn koyunu olucaam belki ilk gece acır bana yapmaz öleee koyun gibi olucna:KK1::KK1::KK1:

Benim cok sağlıklı uzun saclarım vardı, 8 yıl önce gibi perma yaptırdım Türkiye'de.
bin pişman oldum! O gündür bügündur zorla uzatıyorum ve cok dökülüyor. Evlendiğimden beri az dökülüyor olsada, hiç tafsiye etmem..

yaaa perim gerçektenmi :KK43:((((( üüf

peki önereblceğiniz bişe varmı? brezilya fönü hakkında ne düşünüonuz:)

hahaha bnmkininn koyunu olucaam belki ilk gece acır bana yapmaz öleee koyun gibi olucna:KK1::KK1::KK1:

yaaa perim gerçektenmi :KK43:((((( üüf

peki önereblceğiniz bişe varmı? brezilya fönü hakkında ne düşünüonuz:)
Valla bak:d
Güzel saclarına bir şey olsun istemem, meleğim, zaten evleneceksin sonra bebiş olcak ve saclar nasılsa dökülecek:KK66: birde perma yaptırsan öncesinden, kafan keloş olur hee:KK9: sonra keloş oğlumuz olursun:KK53:

o Brezilya'n permasida, normal permadan daha kötü olduğunu okudum. Yoksa bende düşünmüştüm, ama bundan sonra boya bile vurmak istemiyorum:KK43:

Valla bak:d
Güzel saclarına bir şey olsun istemem, meleğim, zaten evleneceksin sonra bebiş olcak ve saclar nasılsa dökülecek:KK66: birde perma yaptırsan öncesinden, kafan keloş olur hee:KK9: sonra keloş oğlumuz olursun:KK53:

o Brezilya'n permasida, normal permadan daha kötü olduğunu okudum. Yoksa bende düşünmüştüm, ama bundan sonra boya bile vurmak istemiyorum:KK43:

hahahhaha Allah seni napmasın emi :)))) keloşmelek olurum :KK1::KK1: tamam cnm vazgeçmeye basladım ama inş riske atmam :KK1::KK1:

hahahhaha Allah seni napmasın emi :)))) keloşmelek olurum :KK1::KK1: tamam cnm vazgeçmeye basladım ama inş riske atmam :KK1::KK1:

Bir şey daha söyleyim, sacların Zadece güneşde iyi görünecek, balayina gideceksin, belki denize gireceksin, tuzlu suya vs hiç ıyi degil! Sonra son bahar ve kış gelecek, saclarını cok guzel yapıp dışarıya cikdiginda yağmurda, rüzgarda mahfolacak,

ben bunları hiç hesaplamamişdim, özellikle yağmur islandiktan sonra cok kötü bir görünüm uluyordu. Sac kifirma makinelerinden al, ben çeşit çeşit aldım:) maşalarlada cok oynama çünkü, sacı öldürüp cok dokuyor:KK66:
1,2 senede onunla uğraşdıkdan sonra bırakdım.

niye topuz fallan sevmiyorsun?

gitme gitmee..bız dordumuzde calısıyoruz...
hele ben bazen cok yogun oluyor..
bu ucu bana cemkırıyor :) ama onları cok sevıyorum
bıde gulsenımız var...
yemek yemekle mesguldur buyuk ıhtımalle suan :)
ondan yoktur... işi yemek :)

sözlun ne yapıyor kac yasında calıısyormu

Bende çalışıyorum + 1 de okula gidiyorumm :))
ayy bende yemek yemeyi çok severim elimden gelse 7/24 yerim ama kilo alamıyorum bennn :KK5:
1.65-67 arası boyum var 45 kiloyum :KK43:(( Zayıflıktan gelinlik nişanlık odun gibi duracak üzerimdee :KK43::KK43:
Yardımm edinnn kısss azıcık banaaaaa :nazar:

Sözlümmmmm :KK1::KK1:
Daha söz olmadı ama bu kelime hoşuma gidiyorrr :KK1::KK1:
25 yaşında beyimiz, bir inşaat şirketinde usta olarak çalışıyorr :))
Bizim için para biriktiriyorr işteee :)))

Bende çalışıyorum + 1 de okula gidiyorumm :))
ayy bende yemek yemeyi çok severim elimden gelse 7/24 yerim ama kilo alamıyorum bennn :KK5:
1.65-67 arası boyum var 45 kiloyum :KK43:(( Zayıflıktan gelinlik nişanlık odun gibi duracak üzerimdee :KK43::KK43:
Yardımm edinnn kısss azıcık banaaaaa :nazar:

Sözlümmmmm :KK1::KK1:
Daha söz olmadı ama bu kelime hoşuma gidiyorrr :KK1::KK1:
25 yaşında beyimiz, bir inşaat şirketinde usta olarak çalışıyorr :))
Bizim için para biriktiriyorr işteee :)))
üflesek, uçar düşersin ha?:KK53:
vallah ben zayıf, zarif bayanları cok beğenirim:21:gelinliğini ozaman dikdirirsin, hata 38 beden gelinlik alsan dahi, terziciler onu şahane hale getiriyorlar, ayrıca ılerde herkes istenilmeyecek kiloları olacak, bu yüzden hiç takılma!fisiginin tadını çıkar, şimdi dilediğin gibi heşeyi giye bilirsin:KK16:

X