- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
Herşeyide denemek iyi değildir, denemeden herzaman bir geniş araşdirma yapmak gerekir, zamanla yarım sene kadar cekemem diyorsan,esnekde degilsen olabilirŞaka şaka korkma gülüm
dogunal sen dün nereye kayboldun, asıl sen söyle bakalımbakalımkizlar ben çıkıyorum, 1 gibi görüşürüz
Herşeyide denemek iyi değildir, denemeden herzaman bir geniş araşdirma yapmak gerekir, zamanla yarım sene kadar cekemem diyorsan,esnekde degilsen olabilirŞaka şaka korkma gülüm
dogunal sen dün nereye kayboldun, asıl sen söyle bakalımbakalımkizlar ben çıkıyorum, 1 gibi görüşürüz
pericik pambukcuk gülşencikkk...
yoklama varrrr.... :)
canımcımm dun bır ıs vardı basımı kaldırmadım ınan...
eve gıttıgımde ruh gıbıydım...
arada oluyor ıste bole..
sızlerı takıp ettım ama yorum yazcak vaktım olmadı malesef..
tamam cnm gec kalma gel hemen
Hasta etti bu telefon beni yaperimmmmmmmmmm:)korkmıcaaaam hıh istediğinii de
Hasta etti bu telefon beni ya
iki alintı alıp cevaplama yaptım, ikiside kayboldu!
neyse:d meleyim benim:d bu kk iyice huyumu bozdu, yoksa asla böyle kötü şakalar yapmam
sen Aslan gibi kızsın maşallah! Yani oke :92:
pambukcum hıc korkma kuzumm ...
hıc acımıyor
gerçektenmi ?:)) nikahımız var asLında şimdiden halledip kurtulsammı
gülşende burdaaa
kızlar akşam görümcemler geldi bize gs maçını izlemeye
malum maç 12 de bitti ve ben pert oldum(((
sızmışım çok yoruldum akşam(
melekim korkma bu işler her genç kızın başına gelir
perim eşin nasıl oldu ???
kızlar benim kulakların açılması 10 günü bulurmuş ağlamak istiyorum(((
bebegm senın kulaga noldu***??
hoşgeldın bu arada
gülşende burdaaa
kızlar akşam görümcemler geldi bize gs maçını izlemeye
malum maç 12 de bitti ve ben pert oldum(((
sızmışım çok yoruldum akşam(
melekim korkma bu işler her genç kızın başına gelir
perim eşin nasıl oldu ???
kızlar benim kulakların açılması 10 günü bulurmuş ağlamak istiyorum(((
ben 3 ay once yaptım nikahı..
eşimden kacıyodum walla 3 ay boyunca...
sımdıkı aklım olsa kacmazdım :)
dınıde resmı nıkahımda 5 mayızta olduydu
Hahahahpambukcum hıc korkma kuzumm ...
hıc acımıyor
laptopla daha hızlı göz gezdirip, yorum yapa biliyorum ama küçük harfler mevcut olmadıgından cok hata yapa biliyorum, birde eşim beni izlemesinden korkuyorum, bu yüzden telefondan giriş yapmaya katlanmak sorundayimtelefondan yine iyi cevap yazıosun ben kkya giremiom bilee:))))))))
ewet Sormaaa Sormaaa kk benide bozdu deli deli yorumlar yaporum sonra bu benmiyim diorum:)
Hahahah
laptopla daha hızlı göz gezdirip, yorum yapa biliyorum ama küçük harfler mevcut olmadıgından cok hata yapa biliyorum, birde eşim beni izlemesinden korkuyorum, bu yüzden telefondan giriş yapmaya katlanmak sorundayim
Kk'nin guzel tarafı ne biliyormusun, icim dişim neyse öyle yazıyorum,
mesela bir iki arkadaş fark ettim kk'de, kesinlikle kendilerini bırakamıyor, cok sıkıyorlar gibi hissettiriyor.
burasi sanki günlüğümüş gibi hissederken, onlar nasıl mesafeli dürüyor bukadar, anlayamiyorum. Herzaman, arayiş icerisinde kendilerini burdada kanıtlama hislerini duymaları ne kötü, oysa buraya rahatlamak için giriyor ve o kabukda bazı insanlar tutsak kalmayı tercih ediyorlar
vallah kk cogu zaman gerginliğimi alıyorYeterki huyum bozulsun ya, oh be
Hahahah
laptopla daha hızlı göz gezdirip, yorum yapa biliyorum ama küçük harfler mevcut olmadıgından cok hata yapa biliyorum, birde eşim beni izlemesinden korkuyorum, bu yüzden telefondan giriş yapmaya katlanmak sorundayim
mesela bir iki arkadaş fark ettim kk'de, kesinlikle kendilerini bırakamıyor, cok sıkıyorlar gibi hissettiriyor.
burasi sanki günlüğümüş gibi hissederken, onlar nasıl mesafeli dürüyor bukadar, anlayamiyorum. Herzaman, arayiş icerisinde kendilerini burdada kanıtlama hislerini duymaları ne kötü, oysa buraya rahatlamak için giriyor ve o kabukda bazı insanlar tutsak kalmayı tercih ediyorlar
Hahahah
Hoşgeldin gülşencim!
meleyimde sormuştu, unutum cevap vermeyi
dün yemeyini yaptım, şimdi limonlu nane hazırlayacağım dedim, itras etti cocuk gibi!
tiksiniyormuş, sanki biz bayılıyoruzOnun yerine, kameli, zencefil, limon ve balı bir bitki hazirlatti,
iyi görünüyor, ama sürekli offf cok hastayim, cok kötüyüm diyor:44: