- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
haha düşünemiyorumsen bıde benı canlı gor.. 168 boy 46 kılo bişeym.. 22 yasında bıle gostermıyorum ...
anca boyle topuklu falan gıycem o zaman kadın olabılıyorum anca..
gunlukte cok spor gıyındıgımden kucucuk gorunuyorum :)benım esım 29 yasında
haha düşünemiyorumBen bile bir iki kilo almişim diye, eşim kadına benzemeye başladı dedi şimdi, üzüleyimmi, sevineyimmi anlamadım
bu arada sen cok sayifsin yahu! Eşin ozaman yanında baya bi olgun görünüyordur, hele kirli sakal bırakıyorsa
Bence oldugundanda küçük görünmek bir avantajevet onun sakallarını coksevıyorum...
ya eşimede hep 26 falan gosterıyor derler o yuzden oyle edı budu durmuyoruz...
ben cırkın zayıflardan degılım ama...
heryerım esıt yanı bıde bacaklarım falan kalındır kendı capında :)
ben hıc evlı bır byana gıbı durmuyorum ama bu dogru :)
Ah ah perim sormaa ne tazesi :) önümüzdeki ay 25 oluyorum:)))
benmde boyum 1 54 felan kilomda 43 :))) 34 36 beden giyiorum:) ama kendimi seviyorumm yaaaa:)))) küçüksün diyenler hoşuma bile gidiyor
Dogunalım sende 22misin:) ooh en çıtır sensin negüsel:)
ay kızlar bugün yemek çok yoğundu uzun süre ayrı kaldım sizden
yaaa en büyüğünüz benmiyim şimdi
meleğim güldürdün beni hee yaşımı unutmamışsın
ama bende büyük göstermiorum banane
1.60 boyum 46 kilom iyimdir yani
perim benim kıyamam sana şimdi nasıl aranız
ben evlenmeden önce çok korkardım kv. olaylarından
rabbim kimseye yaşatmasın atsan atılmaz satsan satılmaz
bebegım sen yasını hıc gostermıyorsun...
ben dedımkı 23 24 falan....
cokta güzelsin maşşallahn var
ay kızlar bugün yemek çok yoğundu uzun süre ayrı kaldım sizden
Meleğim güldürdün beni hee yaşımı unutmamışsın
Perim benim kıyamam sana şimdi nasıl aranız
ben evlenmeden önce çok korkardım kv. Olaylarından
evet en kucuk benım :) rekor bende...
34 beden gıyıyorum ben...36 olmuyor buyuk..
Yada 36 alıp daralttırıyorum hihih
Gelınlıgım dıkımdı...
Dıkım oldugu halde 2 kez daraltıldı uzerıne..
Dusunun artık :)
34 beden gelınlık neden üretilmezzzzzzzzzz.
Kızlar gülşen nerde kayıp
cogu erkekler kıza boylu kadınları seksi bulurmuşAh ah perim sormaa ne tazesi :) önümüzdeki ay 25 oluyorum:)))
benmde boyum 1 54 felan kilomda 43 :))) 34 36 beden giyiorum:) ama kendimi seviyorumm yaaaa:)))) küçüksün diyenler hoşuma bile gidiyor
Dogunalım sende 22misin:) ooh en çıtır sensin negüsel:)
kolay gelsin canım, biz daha eve gidecegizde yapacağızay kızlar bugün yemek çok yoğundu uzun süre ayrı kaldım sizden
meleğim güldürdün beni hee yaşımı unutmamışsın
perim benim kıyamam sana şimdi nasıl aranız
ben evlenmeden önce çok korkardım kv. olaylarından
gelinlikte aynı sorunu bende yaşadım okadar kötüydümki, üçüncü severe hiç küçültmedim, hic bir şey istemuyorum dedim, öyle üzerimde çuval varmış gibi dolandımevet en kucuk benım :) rekor bende...
34 beden gıyıyorum ben...36 olmuyor buyuk..
yada 36 alıp daralttırıyorum hihih
gelınlıgım dıkımdı...
dıkım oldugu halde 2 kez daraltıldı uzerıne..
dusunun artık :)
34 beden gelınlık neden üretilmezzzzzzzzzz.
kızlar gülşen nerde kayıp
bazen banada 36 büyük geliyor ama bazen oluyor tuhaf:)))) evet bende çok kıyafet daraltıyorum :))))))))))))
gelinliğim benmde dikim olucak mart sonunda baslıcaz bakalımBi gelinlik denedim orda en küçüüymüş allahım yürüyemedim tasıyamadım:)))))))))
cogu erkekler kıza boylu kadınları seksi bulurmuşBen 34 giyordum ama 1,2 ki kilo aldım ve şimdi senin gibi arası giyiyorumdur! ama bir kac yıl önce cok kötüydüm! Gizlice cocuk bölumunden bir iki parça bakıyordum
kolay gelsin canım, biz daha eve gidecegizde yapacağız
Bende aksine korkmazdim:) ikilik yaptı, seni Allah yolladı dedi sonra bütün safligimi kunlandı
benim kv'de iki ruhlu :18: Ve canım onu satımyani konuşmuyorum düğünden önce bitti!
Zadece beni değil herkezde çıldırtdıama eşim hala annesinin biricik oğlu Eşimde benim gibi cok garip ve safdir:d
gelinlikte aynı sorunu bende yaşadım okadar kötüydümki, üçüncü severe hiç küçültmedim, hic bir şey istemuyorum dedim, öyle üzerimde çuval varmış gibi dolandımşimdi eşime, tekrar evlenmek istediğimi söylüyorum
ay ben ilk giydiğimde bana da çok ağır gelmişti sonra alışıosun kurtlarını bile döküosun
tam olarak düğün tarihin neydi kuşum senin
tam düğün mevsimine denk gelio galiba
cogu erkekler kıza boylu kadınları seksi bulurmuşBen 34 giyordum ama 1,2 ki kilo aldım ve şimdi senin gibi arası giyiyorumdur! ama bir kac yıl önce cok kötüydüm! Gizlice cocuk bölumunden bir iki parça bakıyordum
kolay gelsin canım, biz daha eve gidecegizde yapacağız
Bende aksine korkmazdim:) ikilik yaptı, seni Allah yolladı dedi sonra bütün safligimi kunlandı
benim kv'de iki ruhlu :18: Ve canım onu satımyani konuşmuyorum düğünden önce bitti!
Zadece beni değil herkezde çıldırtdıama eşim hala annesinin biricik oğlu Eşimde benim gibi cok garip ve safdir:d
gelinlikte aynı sorunu bende yaşadım okadar kötüydümki, üçüncü severe hiç küçültmedim, hic bir şey istemuyorum dedim, öyle üzerimde çuval varmış gibi dolandımşimdi eşime, tekrar evlenmek istediğimi söylüyorum
En son cümlende varya, koptuuum!!!evet benmki benim minyon olmamı çok seviyor sevimli buluyor:) artık topuklu ve dar kıyafetle bazen sexy buluyor:)))))))))) 3 kilo daha alsan daha çok hoşuna gitceğini sölüo ama olmuo yani ne yapıyım:)))))))) çocuk bölümden ben bakmayı hiç sevmezdim 2 3 sene önce daha zayftım 34 beden bile olmuodu :) ama genç kız havam vardı girdim mağazaya birşey beğedim:) yakışıklı bi çocuk vardı canım çocuk reyonu altta dedi :)))))))))))))))))))) çok ağlamısıtm
umarım bende alışırım yoksa gelinliği çıkarır oynarım
29 hasiran :)) sıcacık bi tarih:)))
Beş kuruş harcamamak için sanırım:)canım benimmm ne geçti eline kv.nin merak ediorum aklım ermiyo
ne varki gül gibi geçinmek dururken nie çatışırsın
neyse bebikom hatırlama yine boşver
ya ben hiçbi çorbayı yapmayı bilmiorum
mercimeği evlendiğimden beri 4-5 kez denedim ama mümkünsüz olmadı((
ıhlamuru da eğer bulabilirsen çiçeğini al sallamalar okadar iyi deil
En son cümlende varya, koptuuum!!!İnanmazsin hala sırıtıyorum
Sen kilo almaya çalışıyordun, ne oldu?