aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

bozulsun anacım bizbizeyiz burda :KK1:
bazen iyi gelio argo konuşmak sapıtmak yada içinden geldiği gibi olmak dimi ???

meleğim malesef yok beklioz açılsın die kulacıklarım :KK43:(

yaşaaaa perim...
bende walla neysem oyum...
ztn bu memelekette kımseyı tanımadıgım ıcın yeterı kadar kıbar gelın modelını oynamak zorunda kalıyorum...
bu benı cok sıkıyor...
normalde cok delı doluyumm hoplaya zıplaya gıderım bır yere...
ama burda yapamıyorum.. benlıgımı kaybedıyorum yavas yavas sankı..
ama kk var ıcımdekıler dısarı cıkıyor burda..
sızde olmasanız naparım bılmıyorum:KK31::KK31:

:KK1: pis pis gülme acımıcaaaak perii tamam mıı hıhh:))))))))))

aynen valla çok kasılanlar var belki eşleri biliodur o yüzden böylelerdir ama:) kk'dan arkadas edinp faceden eklediğim birkaç kişi vardı :) bunlardan birisi okadar canayakındıki ALLAHIMM kız bir ukala çıktı anlatamam :KK1::KK1: ay çok hoşmussunuz diyorumm mersi !!! ay yesinler mersini dedim güldüm burdaki samimiyete dayanıp oofff puuf demeye basladı :)))) şimdide ekli ama ne o ne ben yazıyorum:))) yani burda kasılanlar olduğu gibi canayakın olup aslında kasıntılarda var :KK1:

Ben onların haline aslında üzuluyorum, kendi benliklerinde kayboluyorlar,

dogunalcim, epek geriliyorsundur canım ya! Ya kendini alıştırma, yada onları:p

melek bunlar seni kandırıyor, kızlar dürüst olun ama ah! Neden kıza yalan soyluyorsunuz acimiyor diye:KK33:

melek öyle dedinde aklima bir A'dam geldi,
zaman zaman çalıştığım yere gelir bilgilendirildii fallan, neyse adam kibar feyzomu desem değil,
tarihe dayanıklı cok kitap okuyup kendini kapdiriyor, yoksa muhteşem yüzyılımı cok takıntı yapıyor bilmiyorum, ama karşında ben yıkılıyorum, anlamakta bile zorlanıyorum ve sesimde titreme oluyor!:KK53:
şimdi geldiginde cok geriliyorum, en son geldiginde artık akıl sorunu var diye şüphelenmeye bile başlamisdim, ama nazikmi? Kesinlikle! Hayatımda öyle birini görmedim:d

Birde dün bir kız geldi, Özcan Deniz'in konser fiyatlarını öğrenmek için, ne alakaysa neyse,
sesi piiiiiiiiip iyirenc şekilde inceleterek sordu, anlayamadım, okadar cok inceltiki, kopacakdi:26:
cekinerek tekrar sorusunu tekrarlamazsini istedim, normal bir sesi varmış :KK34:

Burdaki bazı arkadaşlarda, akıl üzerinde burunlarını yukarıya dogru kaldırırken, davranış şekilerini kontrolden kaybettiklerini farkdeyip, kendilerini ele veriyorlar.

ama biz normaliz arkadaşlar:d daha argo konuşan ınsanlarda görüyorum :KK53:

Ben onların haline aslında üzuluyorum, kendi benliklerinde kayboluyorlar,

dogunalcim, epek geriliyorsundur canım ya! Ya kendini alıştırma, yada onları:p

melek bunlar seni kandırıyor, kızlar dürüst olun ama ah! Neden kıza yalan soyluyorsunuz acimiyor diye:KK33:

melek öyle dedinde aklima bir A'dam geldi,
zaman zaman çalıştığım yere gelir bilgilendirildii fallan, neyse adam kibar feyzomu desem değil,
tarihe dayanıklı cok kitap okuyup kendini kapdiriyor, yoksa muhteşem yüzyılımı cok takıntı yapıyor bilmiyorum, ama karşında ben yıkılıyorum, anlamakta bile zorlanıyorum ve sesimde titreme oluyor!:KK53:
şimdi geldiginde cok geriliyorum, en son geldiginde artık akıl sorunu var diye şüphelenmeye bile başlamisdim, ama nazikmi? Kesinlikle! Hayatımda öyle birini görmedim:d

Birde dün bir kız geldi, Özcan Deniz'in konser fiyatlarını öğrenmek için, ne alakaysa neyse,
sesi piiiiiiiiip iyirenc şekilde inceleterek sordu, anlayamadım, okadar cok inceltiki, kopacakdi:26:
cekinerek tekrar sorusunu tekrarlamazsini istedim, normal bir sesi varmış :KK34:

Burdaki bazı arkadaşlarda, akıl üzerinde burunlarını yukarıya dogru kaldırırken, davranış şekilerini kontrolden kaybettiklerini farkdeyip, kendilerini ele veriyorlar.

ama biz normaliz arkadaşlar:d daha argo konuşan ınsanlarda görüyorum :KK53:
:KK1::KK1: ay o adamı merak ettim perim:))
evet beni kandırıolar :KK43:(((( olsun dayanırımmm ben nelere dayanmış kızım hahaha:)
ay o sesi inceltenlere bende deli oluyorum:) harfleri yuta yutaa:)))))))))))))
bencede normaliz ben çook çook yakın olmadıkça pek argo bile kullanmam en fazla deli çatlak manyak derim:) biraz daha yakınsam salak gerisekalı da diyebilirm :KK1::KK1::KK1:
aama 15 yıldır bi arkadasım var :))))) onla konustuklarımı biri duysa bu sen deilsin melek derler :KK1:

:KK1::KK1: ay o adamı merak ettim perim:))
evet beni kandırıolar :KK43:(((( olsun dayanırımmm ben nelere dayanmış kızım hahaha:)
ay o sesi inceltenlere bende deli oluyorum:) harfleri yuta yutaa:)))))))))))))
bencede normaliz ben çook çook yakın olmadıkça pek argo bile kullanmam en fazla deli çatlak manyak derim:) biraz daha yakınsam salak gerisekalı da diyebilirm :KK1::KK1::KK1:
aama 15 yıldır bi arkadasım var :))))) onla konustuklarımı biri duysa bu sen deilsin melek derler :KK1:
Gercekden merak edilecek kadar esrarengiz:KK66: ilginç biri ama aynı zamanda, insanı şüphelendiyor! Bir ara benimi etkilemeye çalışıyor, yüzüğümü farketmedimi diye bile düşündümdüşündüm:KK53: siz derken, korkudan abi dedim:KK51: ama görsen türkce konuşmuyor bu dersin:KK66:

Cok komiksin melek ya, bende küçüken o tars kelimeleri cok kulanirdim, gülme kirislerinde maniak, salak ve deli kelimeler ağzımdan kaçar basen, ama eşimin hiç hoşuna gitmez! mesela salak desem:KK53: sınır olur.

alla alla, nasıl konuşuyorsunuzki?:KK1:

Gercekden merak edilecek kadar esrarengiz:KK66: ilginç biri ama aynı zamanda, insanı şüphelendiyor! Bir ara benimi etkilemeye çalışıyor, yüzüğümü farketmedimi diye bile düşündümdüşündüm:KK53: siz derken, korkudan abi dedim:KK51: ama görsen türkce konuşmuyor bu dersin:KK66:

Cok komiksin melek ya, bende küçüken o tars kelimeleri cok kulanirdim, gülme kirislerinde maniak, salak ve deli kelimeler ağzımdan kaçar basen, ama eşimin hiç hoşuna gitmez! mesela salak desem:KK53: sınır olur.

alla alla, nasıl konuşuyorsunuzki?:KK1:

:KK1: severim öyle esrarengiz adamları :))))
evet evet özellikle gülerken çok kullanırım bende :KK1::KK1: salak kelimesine nişanlmda sinir oluor:) ve ona sölediğimde küsmüştü bana:)))) oda bana gerizekalı demişti bikes bende 3 gün küsmüştüm:KK43: :KK1::KK1:

yani nebiliyim her türlü konusuyoruz yeri gelio küfür ediyoruz yeri gelio dedikodu yeri gelio bazı özel şeylerimizi anlatıyoruz felan filan işte:)))) hatta arayp durduk yere küfür ettiğim bile olur sonra tabi gülme krizleri :KK1::KK1:

evet evet özellikle gülerken çok kullanırım bende :KK1::KK1: salak kelimesine nişanlmda sinir oluor:) ve ona sölediğimde küsmüştü bana:)))) oda bana gerizekalı demişti bikes bende 3 gün küsmüştüm:KK43: :KK1::KK1:

yani nebiliyim her türlü konusuyoruz yeri gelio küfür ediyoruz yeri gelio dedikodu yeri gelio bazı özel şeylerimizi anlatıyoruz felan filan işte:)))) hatta arayp durduk yere küfür ettiğim bile olur sonra tabi gülme krizleri :KK1::KK1:
Boşver güzelim ya:KK20: nişanlın duymazsin sonra kıskançlık kirisine girer :KK53:

Deli kız! En azsindan rahatsin:KK66: ben gidiyom, geliyom bile desem eşim sınır oluyor:KK43: oysa ne rahat, dil çarşafa dolanmadan döküyor eteklerini, gerçi damardan giderseniz bende anlamam.
burda bir teyze var, inanirmisin, oda ankaralı :KK1: Düzgün türkceyi anlamadığını , ama gercekden anlamiyormuş! Yan komşusuda Türk, yavrum dedi, bu kız benim türkcemi anlamadığını söylüyor, ama bende onu anlamıyorum dedi! Beni duyan herkes, kurt oldugumu sanıyor, niye beni anlamıyorlar, diye dert yanmıştı. İşte bu teyze ne zaman uğrasa benim türkce kayıyor:KK9: eşimde cok bozulur:21:
ben nerdeyse herkezin dilini anlıyorum, burda doğudan, iç Anadolu, eğesinden, kurdu, ermenisi herşey mevcut:KK16:
ama gecen burda bir şeyler yazıldı, onu anlamamıştım pek:KK43:

Boşver güzelim ya:KK20: nişanlın duymazsin sonra kıskançlık kirisine girer :KK53:

Deli kız! En azsindan rahatsin:KK66: ben gidiyom, geliyom bile desem eşim sınır oluyor:KK43: oysa ne rahat, dil çarşafa dolanmadan döküyor eteklerini, gerçi damardan giderseniz bende anlamam.
burda bir teyze var, inanirmisin, oda ankaralı :KK1: Düzgün türkceyi anlamadığını , ama gercekden anlamiyormuş! Yan komşusuda Türk, yavrum dedi, bu kız benim türkcemi anlamadığını söylüyor, ama bende onu anlamıyorum dedi! Beni duyan herkes, kurt oldugumu sanıyor, niye beni anlamıyorlar, diye dert yanmıştı. İşte bu teyze ne zaman uğrasa benim türkce kayıyor:KK9: eşimde cok bozulur:21:
ben nerdeyse herkezin dilini anlıyorum, burda doğudan, iç Anadolu, eğesinden, kurdu, ermenisi herşey mevcut:KK16:
ama gecen burda bir şeyler yazıldı, onu anlamamıştım pek:KK43:

:KK1::KK1: türlü türlü insanlar var işte:)))) konusmadan yine çözülüyor ama yazarak anlatım şekli çok bozuk olanlar var onları anlaması daha zor:KK1::KK1:

gecmıs olsun gulsencım

kıyamam sana yaa hastalıktan oldu..
azcık duyma beynın dınlensın bebegım..
iyi yonden bakalım :KK39:

Hoşgeldin gülşencim!
meleyimde sormuştu, unutum cevap vermeyi:KK1:
dün yemeyini yaptım, şimdi limonlu nane hazırlayacağım dedim, itras etti cocuk gibi!
tiksiniyormuş, sanki biz bayılıyoruz :KK14: Onun yerine, kameli, zencefil, limon ve balı bir bitki hazirlatti,

iyi görünüyor, ama sürekli offf cok hastayim, cok kötüyüm diyor:44:

meleğim ya benimde ağzım aptal salak manyak bunlara çok kayıyo :KK43:(
daha bir aylık evliyiz tocamla bişey konuşuoruz ağzımdan ayy aptal çıktı :KK60:
ama öle istemeden oldu
ay eşim öyle bozuldu ki ama sonradan anladı ağız alışkanlığı olduğunu:KK1:

dogunalım saol ay aksi gibi bu haftada çok kalabalık oluo yemekhane
daha çok tıkanıorum gibi hissediorum ne bilim
geçer heralde :KK1:
ay bende eşimin ailesinin yanında hanım hanımcık oturuyorum sürekli
bi yerden sonra kasıo yani bende gülerim hep öyle sabit yerimde duramam falan
insan çekinio haliyle
amaaaaaaaa bu dörtlüyü çok seviyorum :KK16: biz hiç ayrılmayalım kızlar yaa
meleği everelim biz de çocuk yapalım falan hep paylaşalım ama :21:

perimmmm sana geldim şimdi
kocan nane limona itiraz edip zencefil mi içti inanmıorummmm
bu erkekler çok tuhaf ya
iyi geldi dimi tadı ve kokusu pis ama çok faydalı malesef :KK53:

:KK1::KK1: türlü türlü insanlar var işte:)))) konusmadan yine çözülüyor ama yazarak anlatım şekli çok bozuk olanlar var onları anlaması daha zor:KK1::KK1:
Aynen öyle:KK66:
off kızlar! Dayeni birine yüklü borç verdim, patron beni öldürecek :18: Şansa bak ya! İcimden okadar dua etim, patron gelsin iceriye diye, ama dualar kurtaramadı beni:KK43: bari insallah buraya uğramadan gider evine:KK53:

ama öle istemeden oldu

insan çekinio haliyle

bu erkekler çok tuhaf ya

Aynen öyle:KK66:
off kızlar! Dayeni birine yüklü borç verdim, patron beni öldürecek :18: Şansa bak ya! İcimden okadar dua etim, patron gelsin iceriye diye, ama dualar kurtaramadı beni:KK43: bari insallah buraya uğramadan gider evine:KK53:

perim ne borcu kız anlamadım:))))))))))
:KK1::KK1: gülsenimm hahaha aay iyi bari adam anlamış ağız alışkanlığın olduğunu benmkide anladı ama hala bozulur deli :)))) gerçi o bana diyince bende bozuluyorum sadece manyak kelimesine bozulmuyoruz gerçekten öyle oldumuz için herhalde :KK1::KK1:
eveeet yaa benide eerin artık da bebişlere sıra gelsin :))))) ßende çok sewiOrum bu 4lüyüü :KK16:

ama öle istemeden oldu

insan çekinio haliyle

bu erkekler çok tuhaf ya
erkek gibi kızlarız desenize! Allahdan hakaret ediyoruz, birde küfür etsek:KK70: kocam şüphelenip benim avrat erkekmi ne derdi:KK1: çünkü beni sinirletmek için bazen karı gibi kifirtiyor, bende aynısını, tam tersini söylüyorum :KK9:

İcmedi canım! Bende yarın daha kötü olursan zorla içdirecegimi söyledim:KK66: ama turp gibi, o okadar hasas değil, bünyesi güçlü koçumun, fakat bebek gibi ilgi istiyor:KK16:

erkek gibi kızlarız desenize! Allahdan hakaret ediyoruz, birde küfür etsek:KK70: kocam şüphelenip benim avrat erkekmi ne derdi:KK1: çünkü beni sinirletmek için bazen karı gibi kifirtiyor, bende aynısını, tam tersini söylüyorum :KK9:

İcmedi canım! Bende yarın daha kötü olursan zorla içdirecegimi söyledim:KK66: ama turp gibi, o okadar hasas değil, bünyesi güçlü koçumun, fakat bebek gibi ilgi istiyor:KK16:

ay benim herifte öyle sölüo bazen erkek fatma diyo bana :KK53:
erkekler bebek gibidirler ve bebekler ilgi ister :KK1:
hasta olunca öyle anacım netcen???
dogunal milleti sigortalıo heralde nerde bu kız???

ay benim herifte öyle sölüo bazen erkek fatma diyo bana :KK53:
erkekler bebek gibidirler ve bebekler ilgi ister :KK1:
hasta olunca öyle anacım netcen???
dogunal milleti sigortalıo heralde nerde bu kız???
Ne kadar büyük bir kalbimiz varya, yeri gelince, Arkadaşı, kardeşi, annasi oluyoruz:KK9:
gulshencim, dogunalcim siz bebiş dusunuyormusunuz?:21:

dogunal hanım en son dertler sayfasında görüldü :KK23:

Gulshencim sen calişmuyormusun?

Ne kadar büyük bir kalbimiz varya, yeri gelince, Arkadaşı, kardeşi, annasi oluyoruz:KK9:
gulshencim, dogunalcim siz bebiş dusunuyormusunuz?:21:

dogunal hanım en son dertler sayfasında görüldü :KK23:

Gulshencim sen calişmuyormusun?

çalışıorum bebeğim catering şirketinde çalışıorum
özel bi üniversiteye öğle yemek hizmeti veriyoruz
allah kısmet ederse mayısta çalışmalara başlayalım dioruz perim bakalım nolcek???

çalışıorum bebeğim catering şirketinde çalışıorum
özel bi üniversiteye öğle yemek hizmeti veriyoruz
allah kısmet ederse mayısta çalışmalara başlayalım dioruz perim bakalım nolcek???
Ohh güzel!
Bende evinin keyifini çıkarıyorsun sandim:))

Hadi hayırlısı:)))mayisada bir şey kalmadı sayılır:KK66:

Ohh güzel!
Bende evinin keyifini çıkarıyorsun sandim:))

Hadi hayırlısı:)))mayisada bir şey kalmadı sayılır:KK66:

ay yok bebeğim yaa allah sağlık versin de çalışalım
ben bütün gün evde kafayı yerim valla
biz üniversitede olduğumuz için buranın bazı tatilleri bize de yarıyo
mesela ocakta 2 gün kar tatili yapmıştı okul tabi bende
ama tocam çalıştı ay o iki gün sadece yemek ve temizlikle geçti
evde otur otur vakit geçmioki
ben bebek doğduktan sonraki dönemi düşünüorum naparım
bol bol tocamla kavga ederim herhal :KK53:

kızlarrrr günaydınnnn :21:
bugün en erkenciniz benim
saat 6:30 da kalktım ağlamak istiyorummm
bugün bizim üni de kahvaltı programı vardı da erken geldim
ama nasıl akşam olur bilmem tipim aynı böle :KK53:

hadi işe gelin sizdeee yalnız kaldım :KK43:((

kızlarrrr günaydınnnn :21:
bugün en erkenciniz benim
saat 6:30 da kalktım ağlamak istiyorummm
bugün bizim üni de kahvaltı programı vardı da erken geldim
ama nasıl akşam olur bilmem tipim aynı böle :KK53:

hadi işe gelin sizdeee yalnız kaldım :KK43:((
Günaydın gulshencim ve kızlar,
kolaygelsin hayatım! Şuan ruh gibisindir, valla kolay gelsin!!

bende dün 2 saat erken gittim eve, cok yorgundum, hala öyleyim,
eşim ne guzel evde! Yarında işe gitmeliyim:KK43:
hic çekilmiyor bu Cumartesiler ya!!
Allah bize güç ve guvet versin:KK16:

kızlarr günaydın....
bir tek kişi sigortadan bahsederse dalacak haldeyım ..:)
anam agladı dun ya..
bide kavga vardı burda cok atraksiyonluyduk gelemedım yanınıza...

bebiş sormussunuz..
bebişi biz eşimle şu borçlarımızı bıtırdıkten sonra dusunuyoruz..
allahım nasıp ederse...
cunku bızım yasadıgımız yerde doktorlar cok beter...
daha gecen gun 9 aylık hamıle kadın oldu hastanede..
o yuzden merkeze falan gıdıp gelmem lazım doktora..
merkezde ha dıyınce gıdılmıyo 2 saat ..
o yuzden zamanı var bakalım...:emir_bebek::nazar:

kaynatmısınız yıne ben yokken...
aklım sızde kaldı dun..
bende sevıyorum bu 4Lüyü :)

kızlarr günaydın....
bir tek kişi sigortadan bahsederse dalacak haldeyım ..:)
anam agladı dun ya..
bide kavga vardı burda cok atraksiyonluyduk gelemedım yanınıza...

bebiş sormussunuz..
bebişi biz eşimle şu borçlarımızı bıtırdıkten sonra dusunuyoruz..
allahım nasıp ederse...
cunku bızım yasadıgımız yerde doktorlar cok beter...
daha gecen gun 9 aylık hamıle kadın oldu hastanede..
o yuzden merkeze falan gıdıp gelmem lazım doktora..
merkezde ha dıyınce gıdılmıyo 2 saat ..
o yuzden zamanı var bakalım...:emir_bebek::nazar:

kaynatmısınız yıne ben yokken...
aklım sızde kaldı dun..
bende sevıyorum bu 4Lüyü :)
Ne zor işmiş seninki böyle. Me kafanı kaldıra biliyor, ne nefes ala biliyorsun:)) birde macera dolu:))

borclardan sonra düşünmeniz mantıklı,
yaşadığın şehirdeki doktorlar ne tuafmiş:26:
gecen annemde Türkiye'de bir hastahanede dogum anında, doktorlar bebeyi nasıl çekmişse, kafası bedenindenden koptuğunu anlatı, bedeni sanırım annenin icinde kalmış:KK43: korku filimi gibi!

Ne zor işmiş seninki böyle. Me kafanı kaldıra biliyor, ne nefes ala biliyorsun:)) birde macera dolu:))

borclardan sonra düşünmeniz mantıklı,
yaşadığın şehirdeki doktorlar ne tuafmiş:26:
gecen annemde Türkiye'de bir hastahanede dogum anında, doktorlar bebeyi nasıl çekmişse, kafası bedenindenden koptuğunu anlatı, bedeni sanırım annenin icinde kalmış:KK43: korku filimi gibi!

yaparlar... inanırım..
burdadakı kadın 9 aylık hamıle..
hastaneye yatıyor yarın dogumu olucakmıs..
kadının agrısı baslamıs..
yırtmıs kendını gece kımse duymamıs...
kadın agrıdan duvarları falan tırmalamıs...
nobetcı hemsıreler nerde lak lak yapıyolarmıs...
kadın duyan olmayınca kalkcakmıs yataktan sen dus gobegının uzerıne..
bebekte annede ölmüş..
ölüsünü bulmuslar sabah..
calkalandı burası doktor kacıp gıttı falan...
allahım koru yarabbım..

sorma kuzum ya ya iş olsun allah onlara onlar bana ..
herkez rızkını alsın ama...
bı sıgara ıcecek vakıt bulamadım ınanırmısın..
benı cin atıma bindirdiler dün..
ama heycanlıydı dun ıste...
severım kavga ızlemeyı :):KK1::KK1::21:

X