- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- Konu Sahibi pambukmelek8788
bozulsun anacım bizbizeyiz burda
bazen iyi gelio argo konuşmak sapıtmak yada içinden geldiği gibi olmak dimi ???
meleğim malesef yok beklioz açılsın die kulacıklarım (
yaşaaaa perim...
bende walla neysem oyum...
ztn bu memelekette kımseyı tanımadıgım ıcın yeterı kadar kıbar gelın modelını oynamak zorunda kalıyorum...
bu benı cok sıkıyor...
normalde cok delı doluyumm hoplaya zıplaya gıderım bır yere...
ama burda yapamıyorum.. benlıgımı kaybedıyorum yavas yavas sankı..
ama kk var ıcımdekıler dısarı cıkıyor burda..
sızde olmasanız naparım bılmıyorum
pis pis gülme acımıcaaaak perii tamam mıı hıhh:))))))))))
aynen valla çok kasılanlar var belki eşleri biliodur o yüzden böylelerdir ama:) kk'dan arkadas edinp faceden eklediğim birkaç kişi vardı :) bunlardan birisi okadar canayakındıki ALLAHIMM kız bir ukala çıktı anlatamam ay çok hoşmussunuz diyorumm mersi !!! ay yesinler mersini dedim güldüm burdaki samimiyete dayanıp oofff puuf demeye basladı :)))) şimdide ekli ama ne o ne ben yazıyorum:))) yani burda kasılanlar olduğu gibi canayakın olup aslında kasıntılarda var
Ben onların haline aslında üzuluyorum, kendi benliklerinde kayboluyorlar,
dogunalcim, epek geriliyorsundur canım ya! Ya kendini alıştırma, yada onları
melek bunlar seni kandırıyor, kızlar dürüst olun ama ah! Neden kıza yalan soyluyorsunuz acimiyor diye
melek öyle dedinde aklima bir A'dam geldi,
zaman zaman çalıştığım yere gelir bilgilendirildii fallan, neyse adam kibar feyzomu desem değil,
tarihe dayanıklı cok kitap okuyup kendini kapdiriyor, yoksa muhteşem yüzyılımı cok takıntı yapıyor bilmiyorum, ama karşında ben yıkılıyorum, anlamakta bile zorlanıyorum ve sesimde titreme oluyor!
şimdi geldiginde cok geriliyorum, en son geldiginde artık akıl sorunu var diye şüphelenmeye bile başlamisdim, ama nazikmi? Kesinlikle! Hayatımda öyle birini görmedim:d
Birde dün bir kız geldi, Özcan Deniz'in konser fiyatlarını öğrenmek için, ne alakaysa neyse,
sesi piiiiiiiiip iyirenc şekilde inceleterek sordu, anlayamadım, okadar cok inceltiki, kopacakdi:26:
cekinerek tekrar sorusunu tekrarlamazsini istedim, normal bir sesi varmış
Burdaki bazı arkadaşlarda, akıl üzerinde burunlarını yukarıya dogru kaldırırken, davranış şekilerini kontrolden kaybettiklerini farkdeyip, kendilerini ele veriyorlar.
ama biz normaliz arkadaşlar:d daha argo konuşan ınsanlarda görüyorum