- 10 Ekim 2016
- 43
- -4
- Konu Sahibi Balikkadini
3 haftadır bi çocukla konuşuyorum çocukluktan beri ara sıra görürüz birbirimizi bi uzaktan bi akrabamın yeğeni kendisi. ama böyle ilk kez konuşmaya başladık. Beni teyzeme sorup duruyormuş çok hoş bi çocuk hemen atladım bende 3 hafta boyunca hiç buluşmadık ara sıra garip kıskançlıklar yapıyordu nereye gidiyorsun kimle, ne işin var gibisinden. Bi kaç kez evimin önüne geldi uzaktan mesajlaştık öyle. Ben cumartesi günü İstanbul'dan İzmir'e geldim bi haftalığına, oy kullanıp donucektim. Buna hafta sonu İzmir'e gelsene beraber döneriz dedim tamam gelirim sen dönüş bileti alma iki gün kalırız ben arabada yatarım ya da bi yer ayarlarım kendime dedi. Normal mesajlaşmalar vs bi sorun yoktu. En son seçim günü konuştuk. Buna normal bi mesaj attım babamla dışarı çıkıyorum işimiz var diye. 3 gün oldu cevap vermiyor görüldü attı kaldı öyle. Ben anlamadım niye cevap vermedi ve hala yazmıyor? Bi kere daha böyle iki gün konuşmamıştık neymiş "afiyet olsun" yazmış cevap vermemişim iki gün sonra ben yazdım. Bu sefer yazmayı düşünmüyorum. Akrep burçları için gizemli planlı sinsi vs diyorlar ne düşünüyor acaba kafasında? Vur kaç taktiği mi yapıyor anlamadım ki sinir oldum yaa hala mesaj bekliyorum