Burclardan cok anlamam. Milyonlarca insani da 12 gruba sokmayi mantikli bulmuyorum. Genler, aileden yetistirilis tarzi, cevre... gibi bir suru degisken varken.Zaten al başağı vur akrepe
Tamam o zaman üyelik almadan geniş çerçevede bakmaya çalışacağım artık tekrardan teşekkür ederim :)
Tabii son dediklerinize zaten katılıyorum benim de o dediğimi yazma amacım buydu erkeklerin çoğu birbirine benzer ikili ilişkilerde bunu burca indirgeyemezsin.İlk mesajımda da bunu belirttim ve devamında da açıklamalarda bulundum. Açıklamalarım zaten bu astrolojiye inananlar içindi.Ama şunu da demeden geçmek istemiyorum eski eşinizmiş o yönden kötü amaçla yazmak istemiyorum ama iki kötü tecrübem oldu. Biri akrep biri başaktı.Başaktan da bir cacık olmaz.Burclardan cok anlamam. Milyonlarca insani da 12 gruba sokmayi mantikli bulmuyorum. Genler, aileden yetistirilis tarzi, cevre... gibi bir suru degisken varken.
Bassk ve akrep ayni ise niye ayri burc yaptilar o zaman onu da sormak lazim. Neyse demek istedigim konu sahibinin bunu burc olayina indirgemesi komik olmus. Esim arkadasiyla bir gunlugune denize gitmek istiyor diye de anlatabilirdi. Sonucta bu tip oyunlar oynayan bir suru erkek var.
bakmadan hissettiğimi söylicem, şu birkaç postta ,, sen aslında tutkulu, böyle dinamiği hareketi ivmesi her ne dersen ,duyguyu en uçta yaşayacağın bir aşk istiyorsun,plansız programsız.. ama blinçaltın diyor ki; hayır bunlar seni incitti ,incitebilir, senin dingin ve derinliğini bildiğin sularda yüzmen lazım.. muhtemel aşkla bakabildiğin insana bi noktadan sonra güven eksikliği yaşıyorsundur. tam tersi güvenebileceğin insana tutkun tetiklemiyordur.
yani aslında senin gibi haritasında toprak/su kombinasyonu ya da ateş/ su kombinasyonu olanlar lazım.
oğlak sana çok net ve çok stabil gelebilir.boğa da tutku yoğundur ki zıt burcu akreptir.aKREP boğa zıt çekilim yaşar.Koçlar mesela aşkı çok tutkulu yaşarlar ama hareketli ve durağanlıktan hoşlanmadıkları için ilgilerini ayakta tutmak bi hayli zordur. ama güneşi toprak, ayı ateş ya da su grubu bence senin tam aradığın kan.
anlatabildim mi bilmiyorum ama :)
O zaman sunu sorabilir miyim affina siginarak: hangi burctan cacik olur peki?Tabii son dediklerinize zaten katılıyorum benim de o dediğimi yazma amacım buydu erkeklerin çoğu birbirine benzer ikili ilişkilerde bunu burca indirgeyemezsin.İlk mesajımda da bunu belirttim ve devamında da açıklamalarda bulundum. Açıklamalarım zaten bu astrolojiye inananlar içindi.Ama şunu da demeden geçmek istemiyorum eski eşinizmiş o yönden kötü amaçla yazmak istemiyorum ama iki kötü tecrübem oldu. Biri akrep biri başaktı.Başaktan da bir cacık olmaz.
benim kocam rahat. tek derdi işi. başka bişeyi gözü görmez. küsme huyu yoktur ama çok sinirlenirse eline geçen şeyi fırlatır. 10 dk sonra da özür diler. ana babasına lafı geçmez, sessiz kalır. sizinkiyle çok benzemiyorlar sanki?Durumlar nasıl sizde :))
Aslında bakarsanız hiçbir erkekten cacık olmaz.O zaman sunu sorabilir miyim affina siginarak: hangi burctan cacik olur peki?
Evet bana da ders oldu basakla olmayacagi da. Pek inanmasam da bundan sonra yine de dikkat etmek isterim.
iyi eğitim almış iyi bir ailede yetişm,iş herhangi bir kişilik sorunu olmayan karakterinizin uyuştuğu insan ile bunun burç murçla alakası yok desem mi demesem miO zaman sunu sorabilir miyim affina siginarak: hangi burctan cacik olur peki?
Evet bana da ders oldu basakla olmayacagi da. Pek inanmasam da bundan sonra yine de dikkat etmek isterim.
Tesekkurler yorumun icin. Ben aslan burcuyum ama aslanla hic alakam yok. Diyeceksin ki yukselenin etkilidir. Onunla da alakam yok. Kendim inanmadigim bir sey icin acip karsimdakinin dogum haritasina bakmak da komik olur. Davranislar herseyi gosteriyor zaten iliskilerde, sozlere bakmiyorum cunku herkes herseyi soyleyebiliyor ama sozlerle davranislar tutmayabiliyor bazen. Burca gore birisini kaliba sokmak pek bana uymuyor, adama da yazik. Onu tanimak varken sanki taniyormus gibi o kalipta dusunmek ya da dusunmeye zorlanmak ne derece dogru bilmiyorum. Yine de astrolojinin bir bilim oldugunu biliyorum ve bu konuyla ilgilenenlere de saygim var. Sadece ben insanlari kaliplarla degerlendirmek istemiyorum. Zaman ayirdigin icin tesekkurler...Aslında bakarsanız hiçbir erkekten cacık olmaz.Sizin ve beraber olduğunuz kişinin doğum haritalarındaki konumlara ve uyumunuza baktırırsanız onun bir cacık olup olmadığını görebilirsiniz
Bunlara da bakılması gerek zaten tek burçlara bakılırsa yandıkiyi eğitim almış iyi bir ailede yetişm,iş herhangi bir kişilik sorunu olmayan karakterinizin uyuştuğu insan ile bunun burç murçla alakası yok desem mi demesem mi
Anladım, doğru gibi. Bu yüzden zorum sanırım. Hep bir yerden eksik kalıyor, tam kombin lazım bana :) Çekim vs. yaşıyorum ama biliyorum ki aşk değil geleceğim değil, anlıyorum. Yaşadığım tecrübeler de oldu ne istediğim biliyorum şuan bu yüzden beklemedeyim. Bir de anlaşılması zor biriyim bu beni çok yoruyor. Karşıma beni bana anlatacak biri lazım
*Hava grubuyla çok çekim yaşıyorum, mantıksız oluyor bir de.
Bunlara da bakılması gerek zaten tek burçlara bakılırsa yandık
O kadarını bilmiyorum valla ama en iyi kocalar bence eşini anlayan odun olmayan kocalardır bunun da burçla ilgisi çok da olmaz.Ben burçtan ziyade ilişkilerde dediğim gibi uyuma bakıyorum bir de hayatıma girip çıkan kişilerin burçlarına bakıp genel yorum yapıyorum her şeyi bilsem astrolog olurdum zatenbuda mantık cepte demektir
burçlara göre genel olarak en iyi koca adayı hangi burçlardan çıkar
buda burçların aslında eğlence boyutunda olduğunun sizcede kabulü değilmiO kadarını bilmiyorum valla ama en iyi kocalar bence eşini anlayan odun olmayan kocalardır bunun da burçla ilgisi çok da olmaz.Ben burçtan ziyade ilişkilerde dediğim gibi uyuma bakıyorum bir de hayatıma girip çıkan kişilerin burçlarına bakıp genel yorum yapıyorum her şeyi bilsem astrolog olurdum zaten
aynısının tıpkısı bende var yengec burcuyum 2 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var.. Tanışma nişan evresi tam meleklik dönemi evlendikten sonra kindar süprizNişanlım akrep ve bu Özelliklerin tamamı mevcut.
Ben yengeç burcuyum onuda eklersek eğer Allâh yardım etsin bana. Çok çatışıyoruz. Ben sevgimi daha dingin yaşarken o doruklarda yaşamak istiyor. Hatta sevgime inanmıyor. Onun istediği tepkiyi vermediğimde sinirleniyor. Üstünlük kurmaya çalışıyor. Aşırı kinci. Asla unutmuyor ve zamanı gelince gözüme soka soka yapıyor.
Gelgelelim çok seviyorum o her ne kadar inanmasada. İnşallah bi yerde bende patlamam.
ya demek ki hepsi böyle..gercek duygusunu.düşüncesini belli etmez dünya kendi etrafında dönsün ister herşey onun istediği zaman istediği sekilde olsun ister vs vs say say bitmezTavlayana kadar melakeler :)) sonra hep ben hep ben.. Kucuk bir sey soyle.. Butun yaptiklarini öne serer bidaha iyilik yapmayacagini soyle sinirinden agzindan cikani kulagi duymaz..ama sen yaptiklarindan bahsedersen, bunun lafini edeceksen hic yapma der... Sabit
3 sev 2 döv tuttum bu taktiğiEşim akrep burcu ve saydığınız her şeyi yaşıyorum tek bir farkla...
Ben de bir akrep kadınıyım.
Bunların hakkından gelecek biri varsa, o da benim.
Kişi kendinden bilir işi hesabı, daha bana doğru yürürken bile ne isteyebileceğini ya da niye sırnaştığını anlayabiliyorum.
Bu karakterde adamı 'gütmenin' yolu, 3 sevip 2 döveceksiniz, başka çare yok.
Çünkü hep daha fazlasını ister ve kendine layık görür en iyiyi.
Bencilliği ile çoğu zaman şaşırtsa da olaylar karşısında dik duruş gördüğünde kedi gibi pısıyor.
Kararlı olmaktan başka çare yok.