Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

Natal Charttan junomu buldum sonra nette yazdım da okudum türk sitelerinden ya o astro.com sitesinde bakmamıştım onun yorumuna açıkçası.Juno ilişki yaşayacağınız kişinin ya oğlak burcu olacağına ya da oğlak burcu özelliğini gösteren bir kişi olacağına işaret eder. Aynı durum mars gezegeninizdeki burçta da geçerli :)

House systemmiş pardon giriş yaptım şimdi :) farklı seçenler var bunu.

Vivid Vivid Astrolojide ikizler için farklı bir teknik uygulanıyormuş diye duydum ama tekniği ben bilemiyorum açıkçası

Onu bilsem mantığıma otursa tam inanıcam belki de astrolojiye :))

kişiliği etkileyen faktörlerdir saydıklarınız tamamen belirleyen değil..

çOK BASİT Bİ ÖRNEK VERİCEM ÇÜNKÜ İŞİN KISASI eğlence deyip geçemeyeceğim, uzun uzun açıklamalar yapıp yaşanmış ve incelediğim çok örnekten yola çıkıp bunları da izah etmek isterdim ama.

diyelim ki birisi aslan , çok iyi bi ailesi var, çocukluğunda nevrotik,psikolojik travmalar yaşamamış biri, maddi manevi,sosyal hiçbir sıkıntısı yok. Aslan nedir kaliteyi,iyi yaşamayı seven, benim demekten hoşlanan kimsedir. dışa dönüktür lider vasıflıdır. ha burda diyebilirsiniz ki bu klasik burç yorumu oldu. ama eğer kişi o etkilenebilir dediğim tüm değişkenlerden hiç sorun yaşamıyor, ama Aslanlığın bu saydığım özellikjlerini değil de daha tutuk, enerjisini daha içe dönük kullanıyorsa, anlaşılamıyorsa onun güneşi Aslan da 12. evdedir ( 12. ev bizim dahi ulaşıp , anlamlandıramadığımız, bakmak için aynaya ihtiyacımızın olduğu başımızın arka tarafıdır.

Senin Uranüs 7. evdeyse sana beklemediğin sürprizler yaşatır, ani başlangıç ani bitişler, ani kararlar.. neden çünkü Uranüs Kovayı yönetir ,kova hava grubudur ve hava sık değişir , ne zaman ne yapacağı belli olmaz..

fikrinize saygı duyarım, Stroloji kehanet değildir, ama farkındalıklı yaklaşırsan çok iyi bi yol haritasıdır.. tabiki en son tercihler bize aittir..
Burçlar hakkında tek bildiğim isimleridir bilgi sahibi değilim bazen arkadaşlar arası espiri konusundan öteye gitmez benim için bu durum
Belki anlattıklarınızda gerçeklik payı vardır kesin doğru veya yalan diyemeyeceğim inaçla ilgili sanırım
Bende sözde aslan burcuyum birçok burcun özeliği var bende haliyle aslanında olacaktır burcuyla çelişen insanlar içinde farklı bir yorum getirmişler :olamaz:
Arkadaşın birinin dediği gibi yükselenin farklıdır ayol:süslü:
İnanıyorsanız saygı duyarım hatta zevkle dinler yada okurum :KK54:

Vivid Vivid juno oğlak

Bu konum oldukça pratik bir eşe ihtiyaç duyduğunuzu gösterir. İyi bir organizatör olması size işlerinizde yardım göstermesinin yanında bu kişiden duygularını çok fazla dışarı vurmasını beklememelisiniz.Teslim edilmiş, göreneksel ve kalıcı bir birliktelik ister.Sosoyal alanda, duygusal paylaşımda anlaşamadığı birini bulamadığı taktirde evlilik düşünmez.

Evet :KK51: Duygular da çok önemli aslında benim için ama bakalım.
Chiron aslanda nedir peki?

astro_2gw_01_.79672.29529.jpg

House systemmiş pardon giriş yaptım şimdi :) farklı seçenler var bunu.

Onu bilsem mantığıma otursa tam inanıcam belki de astrolojiye :))
O zaman sizin iyi bir astrolog ile bu konuyu görüşmeniz lazım ne de olsa internetten ulaşmakla birebir birileriyle görüşmek farklı o zaman belki tam inanmaya başlarsınız :)

[QUOTE="Atart, post: 47205381, member: 61127

Senin Uranüs 7. evdeyse sana beklemediğin sürprizler yaşatır, ani başlangıç ani bitişler, ani kararlar.. neden çünkü Uranüs Kovayı yönetir ,kova hava grubudur ve hava sık değişir , ne zaman ne yapacağı belli olmaz..
Benim de uranüs 7. ev oğlak burcunda yav onu ne yapacağız? :halay:[/QUOTE]

yaw sorma bu arada topik sahibesi kusura bakmasın, konu amacını aştııı :))

benim de 7. ev uranüs yay daa ve benim natalımda 5 baba gezegen retro doğmuşum, anaM AĞLIYO açılarım kare, retrolar başa bela falan sana bakıyorum .

Uranüs Oğlak :

Sen ilhamlara ve yeni fikirlere sahip olma kapasitesine sahip olduğun için onları kolaylıkla pratiğe çevirebilirsin.Özgürlük ve bağımsızlık senin için çok önemlidir.Sen diğerleri tarafından kendi yolunda gitmekte caydırılmazsın,bundan dolayı istediğin şeyi ısrar edebilir ve başarabilirsin. Kurumlarda, politik ideallerde, iş ve endüstride değişiklikler peşindesin ve bu arayış seni sosyal imkanlarının yeterli olduğu ölçüde araştırmacı, atılımcı yapacaktır Maddi kararlarınızda ve mesleki yaşamda özgür olmayı ve inisiyatif kullanmayı isteyen bir yapınız vardır. Kuralların pratik olmadığı ve fayda getirilmediği sürece değiştirilmesinden yanasınızdır. Bu olmadık şekilde bir yıkıcılık sergilemek değil, tam tersine gelişimi destekleyici yeni bir düzeni yaratabilmek için eskiye rahatça hoşçakal diyebilmektir. Yenilikleri yaratan ve uygulayan kendinizi olduğunuz ve kontrolünüzü kaybetmediğiniz sürece, değişime direnç göstermezsiniz. Demokrasi ve eşitlik kavramlarınız statüko engeline takılmaya eğilmlidir. Toplumsal normların gerekliliklerini aşmakta zorlanabilirsiniz Kurumlarda, politik ideallerde, iş ve endüstride değişiklikler peşindesiniz. Bu arayış sizi sosyal imkânlarınızın yeterli olduğu ölçüde araştırmacı ve atılımcı yapacaktır. Bu konuda gösterdiğiniz gayreti ve hırsı başka konularda göstermeniz zordur.

O zaman sizin iyi bir astrolog ile bu konuyu görüşmeniz lazım ne de olsa internetten ulaşmakla birebir birileriyle görüşmek farklı o zaman belki tam inanmaya başlarsınız :)

Doğrudur, hoş çok mühim değil ben bu tarz şeylerle ilgilenmeyi seviyorum genel olarak ama onun da bir açıklaması varsa merak ediyorum tabi :)

Evet :KK51: Duygular da çok önemli aslında benim için ama bakalım.
Chiron aslanda nedir peki?

Eki Görüntüle 1856129

Sevgi zenginliği... Doğa ve tabiat aşkı. Allah sevgisi. Hayat bir sahne, kendisi de yönetmemiş gibi yaşama... Hedef insanlara yardım etme. Dikkat çekicilik. Konuşması, hali tavrı, görünüşü ile etkili olmak. Her konuya yapıcı yaklaşım Ego üzerine büyük kriz yaşanır. Aslan, Kovanın zıttı olduğu için, Uranüs enerjisi ile uyumlu değildir. Satürn de Aslan’da zayıf durumdadır. Dolayısıyla Satürn/Uranüs enerjisini dengelemek çok zordur.Hayatın ilk dönemlerinden itibaren kendilerinde özel bir şey olduğunu hissederler. Yaşam mücadeleleri egoyu korumaktır. Egoyu minimize ederek, amaca odaklanmalıdır. Uranüs enerjisi ile bütünleşmeden egoyu bırakamazlar. Egoyu ne kadar uzun süre korurlarsa, Uranüs enerjisi ile tanışınca birden bire dağılırlar. Uranüs karşıtlığına kadar ego bağımlılığından kurtulamazlar. Satürn dönüşü çok zor geçer, çünkü ego enerjisi çok yüksektir. Ego üzerinde, kişiyi yavaş yavaş iradenin etkisi altına alacak, bir kriz süre gelmektedir. Kendilerinde özel bir şeylerin varolduğunu hissederler ve bu özellik duygusu ilk zamanlardan itibaren ego ile ilintilidir. Kendileri ego olmalıdırlar. Güvende olana ve olgunlaşana kadar Uranüs tarafından bastırılma, ezilme tehlikesi taşırlar. Genellikle Uranüs karşıtlığı yaşanana kadar çok zor bir Satürn dönüşü (return) yaşarlar. Herhangi bir amaç tanımlaması onlara yardımcı olacaktır. Toprak ve gevşeme terapileri iyi gelecektir Şiron’u Aslanda olan kimseler başkalarına yaratıcılıklarıyla yardım edebilme eğilimi gösterirler. Bu konumdan iyi sanat öğretmenleri çıkabilir. Negatif yönde ise bu alanda çocukken bastırılmış hisleri vardır, ya da yeteneklerini ortaya çıkarması birisi tarafından “sen asla profesyonel bir futbol oyuncusu, ressam ya da müzisyen olamazsın” şeklinde engellenmiştir. Çocukken diğer çocukların bu yönden desteklenmesine gıpta etmiştir. Çocuklarının bu alanda etkinlik göstermesini istemeyen anne babalarına karşı çocuk yine de onları memnun etmek için büyük çaba harcayacaktır. Bu problemlere karşı yapılacak şey içsel yaratıcılığınızla aynen çocukluğunuzda olduğu gibi bir bağ kurmaya çalışmak ve bunu ortaya çıkarmak için çaba göstermekt

Bakın ben de burçlara inanmazdım başta nedeni de doğum haritamı açmadığımdanmış.Herkes günlük burçlarını okurken ay uyuyor bana derdi bana uymazdı inanmazdım. Günlük burçta şuna bile denk geldim işte bugün eski sevgilinizle karşılaşacaksınız.Böyle bir şey olabilir mi ya?Ben uzun vadede yapılan doğum haritasına inanıyorum.Sizin görüşünüz tabii inanıp inanmamak ama günlük burç yorumlarından çıkıp doğum haritanızı analiz ettirirseniz işin eğlence kısmından ziyade ciddi bir kısmının da olduğunu görürsünüz :)
Ayyy kim uğraşacak ben çok tembelim bu konularda :KK8:

Benim de uranüs 7. ev oğlak burcunda yav onu ne yapacağız? :halay:

yaw sorma bu arada topik sahibesi kusura bakmasın, konu amacını aştııı :))

benim de 7. ev uranüs yay daa ve benim natalımda 5 baba gezegen retro doğmuşum, anaM AĞLIYO açılarım kare, retrolar başa bela falan sana bakıyorum .

Uranüs Oğlak :

Sen ilhamlara ve yeni fikirlere sahip olma kapasitesine sahip olduğun için onları kolaylıkla pratiğe çevirebilirsin.Özgürlük ve bağımsızlık senin için çok önemlidir.Sen diğerleri tarafından kendi yolunda gitmekte caydırılmazsın,bundan dolayı istediğin şeyi ısrar edebilir ve başarabilirsin. Kurumlarda, politik ideallerde, iş ve endüstride değişiklikler peşindesin ve bu arayış seni sosyal imkanlarının yeterli olduğu ölçüde araştırmacı, atılımcı yapacaktır Maddi kararlarınızda ve mesleki yaşamda özgür olmayı ve inisiyatif kullanmayı isteyen bir yapınız vardır. Kuralların pratik olmadığı ve fayda getirilmediği sürece değiştirilmesinden yanasınızdır. Bu olmadık şekilde bir yıkıcılık sergilemek değil, tam tersine gelişimi destekleyici yeni bir düzeni yaratabilmek için eskiye rahatça hoşçakal diyebilmektir. Yenilikleri yaratan ve uygulayan kendinizi olduğunuz ve kontrolünüzü kaybetmediğiniz sürece, değişime direnç göstermezsiniz. Demokrasi ve eşitlik kavramlarınız statüko engeline takılmaya eğilmlidir. Toplumsal normların gerekliliklerini aşmakta zorlanabilirsiniz Kurumlarda, politik ideallerde, iş ve endüstride değişiklikler peşindesiniz. Bu arayış sizi sosyal imkânlarınızın yeterli olduğu ölçüde araştırmacı ve atılımcı yapacaktır. Bu konuda gösterdiğiniz gayreti ve hırsı başka konularda göstermeniz zordur.

Hicbir sey anlamıyorum desem :confused:

Atart Atart Yorumunuz için teşekkür ederim ben de en iyisi gidip siteden yani astro.comdan üyelik alayım da tekrardan bir bakayım diğer dediğiniz farklı isimlerdeki haritalara :)

Vivid Vivid cim görseline baktım da, bak senin de ayın , marsın ve chironun oğlak/başak yani aslında sen boğayı da içine katarsak toprak temasının yoğun olduğu / maddi manevi ayakları yere sağlam basan, net olan, olur ya taktiği oyunu sevmeyen , vıcık vıcık olmayan duygularını belli etmese de börtü böcek çiçekle gerçekten korunup kollandığını bilip hissedeceğin erkeklerle mutlu olursun. gGÜVENMEK senin için aşk, saygı ve sevgiden daha önde gelir. tabi bu benim yorumum :)

Bu ozelliklerin akrep burcuyla ne alakasi var? Eski esim basak burcu idi ve de aynen boye idi.
Ha bir gunlugune denize gitme hikayesine gelince beraber gitmeyi teklif edebilirsiniz.

Sevgi zenginliği... Doğa ve tabiat aşkı. Allah sevgisi. Hayat bir sahne, kendisi de yönetmemiş gibi yaşama... Hedef insanlara yardım etme. Dikkat çekicilik. Konuşması, hali tavrı, görünüşü ile etkili olmak. Her konuya yapıcı yaklaşım Ego üzerine büyük kriz yaşanır. Aslan, Kovanın zıttı olduğu için, Uranüs enerjisi ile uyumlu değildir. Satürn de Aslan’da zayıf durumdadır. Dolayısıyla Satürn/Uranüs enerjisini dengelemek çok zordur.Hayatın ilk dönemlerinden itibaren kendilerinde özel bir şey olduğunu hissederler. Yaşam mücadeleleri egoyu korumaktır. Egoyu minimize ederek, amaca odaklanmalıdır. Uranüs enerjisi ile bütünleşmeden egoyu bırakamazlar. Egoyu ne kadar uzun süre korurlarsa, Uranüs enerjisi ile tanışınca birden bire dağılırlar. Uranüs karşıtlığına kadar ego bağımlılığından kurtulamazlar. Satürn dönüşü çok zor geçer, çünkü ego enerjisi çok yüksektir. Ego üzerinde, kişiyi yavaş yavaş iradenin etkisi altına alacak, bir kriz süre gelmektedir. Kendilerinde özel bir şeylerin varolduğunu hissederler ve bu özellik duygusu ilk zamanlardan itibaren ego ile ilintilidir. Kendileri ego olmalıdırlar. Güvende olana ve olgunlaşana kadar Uranüs tarafından bastırılma, ezilme tehlikesi taşırlar. Genellikle Uranüs karşıtlığı yaşanana kadar çok zor bir Satürn dönüşü (return) yaşarlar. Herhangi bir amaç tanımlaması onlara yardımcı olacaktır. Toprak ve gevşeme terapileri iyi gelecektir Şiron’u Aslanda olan kimseler başkalarına yaratıcılıklarıyla yardım edebilme eğilimi gösterirler. Bu konumdan iyi sanat öğretmenleri çıkabilir. Negatif yönde ise bu alanda çocukken bastırılmış hisleri vardır, ya da yeteneklerini ortaya çıkarması birisi tarafından “sen asla profesyonel bir futbol oyuncusu, ressam ya da müzisyen olamazsın” şeklinde engellenmiştir. Çocukken diğer çocukların bu yönden desteklenmesine gıpta etmiştir. Çocuklarının bu alanda etkinlik göstermesini istemeyen anne babalarına karşı çocuk yine de onları memnun etmek için büyük çaba harcayacaktır. Bu problemlere karşı yapılacak şey içsel yaratıcılığınızla aynen çocukluğunuzda olduğu gibi bir bağ kurmaya çalışmak ve bunu ortaya çıkarmak için çaba göstermekt

Çok teşekkürler, yarım kalmış sanırım. Egom ne derece bilmiyorum, yüksek görmüyorum, hatta özgüvensiz büyütüldüm ben. Bastırılma durumu var ben kendi kendimle savaşmaya başladım büyürken.

House system kısmını haritayı çıkartırken default olarak mı seçiyorsunuz peki?:KK51:

Vivid Vivid cim görseline baktım da, bak senin de ayın , marsın ve chironun oğlak/başak yani aslında sen boğayı da içine katarsak toprak temasının yoğun olduğu / maddi manevi ayakları yere sağlam basan, net olan, olur ya taktiği oyunu sevmeyen , vıcık vıcık olmayan duygularını belli etmese de börtü böcek çiçekle gerçekten korunup kollandığını bilip hissedeceğin erkeklerle mutlu olursun. gGÜVENMEK senin için aşk, saygı ve sevgiden daha önde gelir. tabi bu benim yorumum :)

Hangi burcun yoğunluğu var bende sizce? 2 burçta ağırlık var aslında zaten aslan ve oğlak :)
Evet en önceliğim güven. Bu konuda çok zorluk çekiyorum zaten.. Kendini bilen güvenilir bir insan, evet böyle derinden hissettirse aslında farklı olduğumu sanırım yeter :KK51:Ama aşksız da mantıksız da yapamayan zor seven biriyim, yoğun duygular yaşarım.

Atart Atart Yorumunuz için teşekkür ederim ben de en iyisi gidip siteden yani astro.comdan üyelik alayım da tekrardan bir bakayım diğer dediğiniz farklı isimlerdeki haritalara :)

ben de son bikaç aydır derin ve detaylı incelemelerde bulunuyorum. çevremi gözlümlüyorum kendimi, yaşadıklarım falan.. açıları, ev chart sistemleri, transitleri evleri çok geniş harman . ben guest userla bakıyorum hep üyelik almanıza gerek yok bence

ben de son bikaç aydır derin ve detaylı incelemelerde bulunuyorum. çevremi gözlümlüyorum kendimi, yaşadıklarım falan.. açıları, ev chart sistemleri, transitleri evleri çok geniş harman . ben guest userla bakıyorum hep üyelik almanıza gerek yok bence
Tamam o zaman üyelik almadan geniş çerçevede bakmaya çalışacağım artık tekrardan teşekkür ederim :)

İlk attığım görsel default.

Bu ise whole signs. Biri bu şekilde bakıyordu. Evler değişiyor bu durumda, hangisi doğru acaba?

NbXpvQ.gif

Hangi burcun yoğunluğu var bende sizce? 2 burçta ağırlık var aslında zaten aslan ve oğlak :)
Evet en önceliğim güven. Bu konuda çok zorluk çekiyorum zaten.. Kendini bilen güvenilir bir insan, evet böyle derinden hissettirse aslında farklı olduğumu sanırım yeter :KK51:Ama aşksız da mantıksız da yapamayan zor seven biriyim, yoğun duygular yaşarım.

bakmadan hissettiğimi söylicem, şu birkaç postta ,, sen aslında tutkulu, böyle dinamiği hareketi ivmesi her ne dersen ,duyguyu en uçta yaşayacağın bir aşk istiyorsun,plansız programsız.. ama blinçaltın diyor ki; hayır bunlar seni incitti ,incitebilir, senin dingin ve derinliğini bildiğin sularda yüzmen lazım.. muhtemel aşkla bakabildiğin insana bi noktadan sonra güven eksikliği yaşıyorsundur. tam tersi güvenebileceğin insana tutkun tetiklemiyordur.

yani aslında senin gibi haritasında toprak/su kombinasyonu ya da ateş/ su kombinasyonu olanlar lazım.

oğlak sana çok net ve çok stabil gelebilir.boğa da tutku yoğundur ki zıt burcu akreptir.aKREP boğa zıt çekilim yaşar.Koçlar mesela aşkı çok tutkulu yaşarlar ama hareketli ve durağanlıktan hoşlanmadıkları için ilgilerini ayakta tutmak bi hayli zordur. ama güneşi toprak, ayı ateş ya da su grubu bence senin tam aradığın kan.

anlatabildim mi bilmiyorum ama :)

X