Benim de uranüs 7. ev oğlak burcunda yav onu ne yapacağız?
yaw sorma bu arada topik sahibesi kusura bakmasın, konu amacını aştııı :))
benim de 7. ev uranüs yay daa ve benim natalımda 5 baba gezegen retro doğmuşum, anaM AĞLIYO açılarım kare, retrolar başa bela falan sana bakıyorum .
Uranüs Oğlak :
Sen ilhamlara ve yeni fikirlere sahip olma kapasitesine sahip olduğun için onları kolaylıkla pratiğe çevirebilirsin.Özgürlük ve bağımsızlık senin için çok önemlidir.Sen diğerleri tarafından kendi yolunda gitmekte caydırılmazsın,bundan dolayı istediğin şeyi ısrar edebilir ve başarabilirsin. Kurumlarda, politik ideallerde, iş ve endüstride değişiklikler peşindesin ve bu arayış seni sosyal imkanlarının yeterli olduğu ölçüde araştırmacı, atılımcı yapacaktır Maddi kararlarınızda ve mesleki yaşamda özgür olmayı ve inisiyatif kullanmayı isteyen bir yapınız vardır. Kuralların pratik olmadığı ve fayda getirilmediği sürece değiştirilmesinden yanasınızdır. Bu olmadık şekilde bir yıkıcılık sergilemek değil, tam tersine gelişimi destekleyici yeni bir düzeni yaratabilmek için eskiye rahatça hoşçakal diyebilmektir. Yenilikleri yaratan ve uygulayan kendinizi olduğunuz ve kontrolünüzü kaybetmediğiniz sürece, değişime direnç göstermezsiniz. Demokrasi ve eşitlik kavramlarınız statüko engeline takılmaya eğilmlidir. Toplumsal normların gerekliliklerini aşmakta zorlanabilirsiniz Kurumlarda, politik ideallerde, iş ve endüstride değişiklikler peşindesiniz. Bu arayış sizi sosyal imkânlarınızın yeterli olduğu ölçüde araştırmacı ve atılımcı yapacaktır. Bu konuda gösterdiğiniz gayreti ve hırsı başka konularda göstermeniz zordur.