Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki de değil.Siz yine inanmamaya devam edin ne de olsa evlisiniz :)buda burçların aslında eğlence boyutunda olduğunun sizcede kabulü değilmi
şimdi görmezsin zaten ama hayatının merkezine koyma tek söyleyebileceğim bu sonra bensiz ölür bu adam dediğin öyle bir gidiyor ki bir sene oldu hala şoktayım@hayrun877 aslan burcu erkeğinin kötülüğünü görmedim daha iyidir herhalde
Zaten kime bu bensiz yapamaz dersin o kişi gider.Kimi hayatının merkezine koyarsan koy asla gitmez bu deme benden demesi.şimdi görmezsin zaten ama hayatının merkezine koyma tek söyleyebileceğim bu sonra bensiz ölür bu adam dediğin öyle bir gidiyor ki bir sene oldu hala şoktayım
bensiz yapamaz demedim kendi adıma öncelikle onu belirteyim :) ama aslan burcu erkeği öyle mükemmel aşık öle kul köle tavrında oluyor ki kendisi öle bir intiba bırakıyor sanırsın çok aşık ha bunu kendi eski sevgilime bakarak söylemiyrum birçok kişide aynı belirtileri gördüm arkadaş çevremden bu tavrına güvenip kendini bırakınca öyle bir anda gidiyorlar ki o aşık adama ne oldu diye düşünüp duruyorsun yani tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz ama asla burcuyum deyince bir erkek bana bir durup düşünürüm yani burçlara çok takılmamak gerek ama yine de temkinli olmakta fayda var :)Zaten kime bu bensiz yapamaz dersin o kişi gider.Kimi hayatının merkezine koyarsan koy asla gitmez bu deme benden demesi.
Ne alaka ben anlamadine de olsa evlisiniz :)
Ben de kova burcuyum bir akrep erkeğine kök söktürüyorum valla sanırım yatağa atamadığı için evlenmek istiyor benimle ama o tren çokta kaçtı ilk buluşmamızda bana bir seks objesi gibi yaklaşıp saçma sapan bel altı espriler yapması yiyecekmiş gibi bakması filan anında soğuttu beniBir an kendi hayatımı okudum gibi ben kova eşim akrep burcu bizde düşman burcuz valla canım ben 16 yıldır çekiyorum akrep burcu erkeğinden amann amann diyorum. Dahasını sen anlaa aslaa değişmezler bir nebze yontulur.Ama geçinmeye gönlü olunca insanın her şekilde geçiniyor orta yolu bulmak önemli
Evlenince öylr olmuyor cinsellik sıfırBen de kova burcuyum bir akrep erkeğine kök söktürüyorum valla sanırım yatağa atamadığı için evlenmek istiyor benimle ama o tren çokta kaçtı ilk buluşmamızda bana bir seks objesi gibi yaklaşıp saçma sapan bel altı espriler yapması yiyecekmiş gibi bakması filan anında soğuttu beni
Valla akrep burcu erkeği kök söktürmek çok zor şimdi öyle sanırsın.Eğer devam ederse münasebetin bir gün dediğime hak getirirsin.O konulardaki dedikleri de safsata sen sapık cins akrebe denk gelmişin fazlasıylaBen de kova burcuyum bir akrep erkeğine kök söktürüyorum valla sanırım yatağa atamadığı için evlenmek istiyor benimle ama o tren çokta kaçtı ilk buluşmamızda bana bir seks objesi gibi yaklaşıp saçma sapan bel altı espriler yapması yiyecekmiş gibi bakması filan anında soğuttu beni
Hep burç pohpohlamasıı işte bunların sonuçları o konuda normal diğer huy suy aynıEvlenince öylr olmuyor cinsellik sıfır
Benim esimde akrep canim birebir aynisini yasiyorum 6 gundur küs kindar herifHayırlı bayramlar arkadaşlar,
Yazsam mı, gerek var mı acaba diye çok düşündüm ama sonunda yazayım sizinde tecrübelerinizden yararlanayım istedim...
Aslında burçlara inanmam demek isterdim.. Şöyle değiştireyim, günlük burç yorumlarına inanmam, ama burç özelliklerine tamamen inanırım... :)
Eşim Akrep burcu ve bütün özelliklerini taşır. Ne kadar pis huy varsa adeta hepsi bu burcun içinde birleşmiş... Kendim ikizler burcuyum.. Bilgisi olanlarda bu iki burcun birbiriyle zıt karakterde olduklarını bilirler.. Ömrüm boyunca asla öyle bir erkekle evlenmem dedim.. Hatta eşim benimle evlenmek istediğinde bile bu yüzden reddettim.. Ama büyük konuşmamak gerekiyormuş, nasipte varmış oldu.. Evlendik geçen sene.. Tabi ki kimsenin hayatı 4-4lük değil, benimki de.. Şükür halimize. İlk zamanlar baya zorlandık, sonra sonra birbirimizin huyunu öğrenince alttan almayı, nabıza göre şerbet vermeyi de öğrendik.. Eşimi seviyorum, onun da beni sevdiğini hissedebiliyorum elhamdülillah...
akrep burcu insanıyla birlikte olan herkese hemen hemen tanıdık gelecektir bahsedeceklerim.. Bazen onun davranışlarına anlam verememekle birlikte kendi duygularıma yön veremiyorum ve çakışıyoruz...
Başta akrep erkeklerinin ne kadar akıllı, oyuncu, taktikçi, içten pazarlıklı, 'her zaman haklı', zeytinyağı modunda, küsmeye meyilli, 'sözde kimseye muhtaç değil' havasında, dediğim dedik ve keçi gibi inatçılıklarından bahsetmek istiyorum... Ve söyleyemediğim bir sürü şey... Hepsi bu erkeklerde mevcut.. Ben ikizleri dengesiz bilirdim taaa ki kocamı tanıyana kadar..
Bugün her şey yolunda ilerlerken en yakın arkadaşı aradı.. Arkadaşı da evli ve karısıyla da çok samimi arkadaşız. Sözde onun eşi izin vermiş, ben de izin verirsem 1 geceliğine antalyaya denize gidip geleceklermiş. Ki zannetmiyorum karısının izin vereceğini çünkü henüz bir aylık yavruları var eşim sırnaşa sırnaşa geldi, ilk önce salçalı makarna yap da yiyelim dedi, sonra da işte eşi izin vermiş sen ne diyosun diye bana sordu. Tamamen mantığıyla çakallık yaparak bana bu soruyu soruyor, çünkü benim cevabımı biliyor.. Keza kafasına koyduğunu zaten yapan bir insan. Yorum yapmıyorum dedim, çünkü arkadaşımın gerçekten izin verdiğine inanmadım. Lavaboya girdi çıktı tekrar ısrarla soruyor.. Ben de yorum yapmıyorum, ama gönlüm yok dedim.. Vay efendim ben miyim onu diyen!!
Hiçbir zaman gönlüm olmuyormuş, evde ot gibi oturup duruyormuş, ben hep gönülsüzmüşüm, bundan sonra muhabbetimiz gaşka olacakmışta söylendi söylendi.. Ben suçlu oldum.. Bu ters psikolojiyi hep uygular sagolsun. Önceleri çok üzülürdüm, şimdi de üzülüyorum ama fazla takmamaya çalışıyorum. Sonra odaya girdi muzik dinlemeye başladı, yaptığım makarnayı da yemezmiş, bana muhtaç değilmiş. Konuşalım diyorum konuşmuyor haketmişim ben ne yaptıysam.. Sanıyor ki gönlüm ola ola git diyeceğim. keza gitme de demedim :))) gönlüm yok dedim.. Gayet politik bir cevap.. Ama beyefendi haklı moduna girecek ya.. Sofraya da gelmedi, ben yokmuşum gibi davrandı. Sonra bana muhtaç değil ya hani, yeni ütülediğim kıyafetleri giydi.. Nereye gidiyorsun dedim sana ne dedi tipik hareketleri artık gülüp geçiyorum. Tabi ben hemen arkadaşıma izin verdin mi diye sordum, hayır dedi o da.. Onun eşi de muhtemelen aynı taktiği uygulayacak :) çocuk gibiler gerçekten! Dedim ki acaba baba olursa olgunlaşır mı, ama yok! Arkadaşına bakılırsa daha da bi çocuk oluyorlar..
Şimdi beyefendi 2/3 gün küs gezer benimle.. Ben de telimi uçak moduna aldım ve yattım.
Ama sinirinden de biraz ağladım rahatladım:) bu ara çok duygusalım, o da regl yaklaştığından galiba.. Ya da hamileyimdir
Sanmıyorum ama bir ihtimal.. Şöyle bi durumda öyle bir haber alırsam bildiğiniz kraliçeye dönüşürüm.. Gör bakalım intikam nasıl alınıyor, nasıl aşeriliyor:)
Ben de karakter olarak çok dobra, düşüncelerimi pat pat söyleyen bir insanım.. Resmen muma döndüğümü hissediyorum.. Nasıl baskın bir karakter Allahımmm :))
Boşuna dememişler Allah dağına göre kar verir diye öyle küse barışa geçinip gidiyoruz. Bakalım hiç tepki vermezsem ne kadar küs kalacak :) ben de o yokmuş gibi davranacağım inşallah dayanabilirsem :))
Sizin eşinizde akrep burcuysa biraz taktik verebilir misiniz:)) nasıl hizaya getirebilirim bu beyefendiciği
Sanki en yakınını öldürmüşssün gibi dimi surat felan asık 5 karış dediğim dedik.İnsanı çileden çıkaran huyları var.Ben bazen diyorum yüzüne şeytan diyo kır kolunu bacağını koy vitrine süs niyetine,Ama bazende öyle bir seviyorum ki başımın üstünde gezdiresim geliyor.Bizimde ayarlarımızı bozdularBenim esimde akrep canim birebir aynisini yasiyorum 6 gundur küs kindar herif
Hic umurum da degil bayramda dusuk tehlikem vardi igne yapildi yatiyodum abisini aramama gafletinde bulunmusum dunde abisi karin bayramimizi kutlamadi demis bunu ustume saldi bide oyle küs atiyo valla oglumdan degerli degil hic kimse keyfimden yatmiorum ben dun sabah ne bu surat diye bagirdim cagirdim bende yoruldum ne hali varsa gorsunSanki en yakınını öldürmüşssün gibi dimi surat felan asık 5 karış dediğim dedik.İnsanı çileden çıkaran huyları var.Ben bazen diyorum yüzüne şeytan diyo kır kolunu bacağını koy vitrine süs niyetine,Ama bazende öyle bir seviyorum ki başımın üstünde gezdiresim geliyor.Bizimde ayarlarımızı bozdular
Amann amann Allah korusun önceliğin bebeğin Rabbim sağsalim kucağına aldırsın canım bol bol istirahat et.Yemişim abisini en öenmli olan bebeğinn kılını kıpırdatmaa her kim ne yaparsa yapsın.Hic umurum da degil bayramda dusuk tehlikem vardi igne yapildi yatiyodum abisini aramama gafletinde bulunmusum dunde abisi karin bayramimizi kutlamadi demis bunu ustume saldi bide oyle küs atiyo valla oglumdan degerli degil hic kimse keyfimden yatmiorum ben dun sabah ne bu surat diye bagirdim cagirdim bende yoruldum ne hali varsa gorsun
Biktim yani artik burnumdan geliyo her bayram evde darlanan tiplerden eşimAmann amann Allah korusun önceliğin bebeğin Rabbim sağsalim kucağına aldırsın canım bol bol istirahat et.Yemişim abisini en öenmli olan bebeğinn kılını kıpırdatmaa her kim ne yaparsa yapsın.
Valla akrep burcu erkeği kök söktürmek çok zor şimdi öyle sanırsın.Eğer devam ederse münasebetin bir gün dediğime hak getirirsin.O konulardaki dedikleri de safsata sen sapık cins akrebe denk gelmişin fazlasıyla