Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

Bence resmen sacmalamissiniz. Benim de eşim akrep ve anlattiklarinizla alakası yok. Eşinizin Antalyaya gitmesi arkadaşının eşinin izin vermesine mi bağlı, buna da ayrı güldüm :) Bir de tanımadan mi evlendiniz allah aşkına bir sürü pis huyu var yazmışsınız. Sorunlarınızı oturup konuşmanız ve cozmeniz dileğiyle.

sen böyle bir adamı nasıl hala baba yapmayı düşünebiliyorsun hayret, bende ikizlerim ama böyle adamı yerim ben valla mahvederim, çok pısırık olmuşsun ne demek çekip gitmek ne demek o kadar dırdır yani, bide arkadaşına sordun madem git yüzüne söyle siz beni mi kandırmaya çalışıyorsunuz bu ne cürret, yalancılar diye, , dediğim gibi seni resmen sindirmiş bu adam yazık.

Ben basaj burcuyum esim akrep..normalde cok iyi dostuz ne olursa olsum aramizda kopmayan guclu bir bag var..tabi is evlilik olunca hic mi hic anlasamiyoruz ayriyken daha vicdanli oluyor

Bizde ayni ben basak erkek arkadasim akrep cok iyi dostuz herseyi konusuyorz ama evlenince nasil olur acaba bilmiyorum ??

İkizler ve akrep cok zor gercekten allah yardim etsin:) gerçi akrep erkeği bana gore başlı başına bir sorun akrep kadini olarak söylüyorum bunu:)

:) benimkinede bakarmisiniz lutfennnn

31.10.1988:)

Bizde ayni ben basak erkek arkadasim akrep cok iyi dostuz herseyi konusuyorz ama evlenince nasil olur acaba bilmiyorum ??
Akreple başak iyi anlaşır.başak akrepin huyuna suyuna gider.zaten akrep erkeğiyle anlasmanin en iyi yolu sen onu dinlersen o seni hep dinler gözü senden baskasini görmez.tek sorunu insanlara guvenememesidir.Size guvendigi an hersey tamamdir:)

Bence çok büyük konuşma
Ben de senin gibi konuşuyordum.. Allah başa veriyo iyi okuduysan başlarda asla evlenmem dediğimi de görmüşsünüzdür.. Herkes nasibinde ne varsa onu yaşar. İnsAllah kınadığınızla ve büyük konuşmalarınızla sınanmazsınız, zira ben neye asla dediysem Rabbim imtihan etti.. Hayırlısı buymus demek ki.. Rab bakalım neyler, neylerse güzel eyler.. onu sevme nedenlerim de çok, onlardan da bahsedebilirdim.. Ama tecrubelerden yararlanmak istedigim icin 'pis' huylarına değindim.. Fikir sahibi oldum yorumların çoğu sayesinde, sagolsunlar...

Karakterin yildizlarin gokyuzunde dagilimiyla ne alakasi var ya , koordinatlar zaten zamanla degisen gunes sistemleriyle bir kisiligin nasil bir baglantisi olabilir, buna nasil inanabiliyorsunuz, sizin ki de insan beyni benimki de! off off gel 21. yuzyil artik gel...
Hayir populer kulturde belirnene ozelliklere dayanarak aciklamalarda bulunmayi anliyorum da, sentetik beyin caginda boyle seylere inanmayin artik ya!

Gercekten cok zor biri gururlu ve sinirli ama ben bana nasil davranmasini istyorsam oyle davraniyorum oda gercekten bana oyle davraniyor..saatleece sohbet edebiliyoruz cok iyi aramiz ya o ya ben ozur diliyoruz tartstigimizda konu kapaniyor ama evlebdgimizde nasil olur bilniyorum. Evet guven buyuk problemdi hep supheciydi yordu beni ama simdi aramizdaki guvende tam cok sukur :) sizin nerden biliyorsunuz :)

Burcum akrepama akrep erkegi gibi zor degilim.belkide oyleyimdir ama kabul etmiyorda olabilirim:)daha once cok hoslanmama ragmen bir akreple iliski yasamaya calistim 3 gün surduremedim:)bakislarindan ne dedigini icinden neler gectigini,ne gibi bir problemle bana gelecegini anlardim.tuhaf bir iletisim var onlarla aramda ama bir akreple evlensem kesin bosanirdim:)cekemem ,alttan alamam bana guvenip guvenmemeside umrumda olmazdi:)

Bende iyle diyordum bi zamanlar ..
Oyle olmuyormus

Bende iyle diyordum bi zamanlar ..
Oyle olmuyormus
Çünkü akrep seni bütün bunlara mecbur birakiyor.ısrarı cok, ayni şeyler bende de olunca savaş sebebi:) akrep burcu kendine akıl verilmesinden hiç hoşlanmaz hep burnunun dikine gider.onu desteklerseniz yada destekler gibi yapıp dusuncelerinizi ona empoze ederseniz yine her istediğinizi yapar:))
Tek iyi yönünde ana kuzusu degildir:))

Esin arkadasiyl gidecegine seninle gitsin. Benim bebegim 1aylikken ben uyku kas goz kiyafet birbirine girmisken esim erkek erkege denize gideck ha onu logusaligimla parcalardim valla

Herseyi burca baglamamk lazim .. esinin tamamen karakteri bu...

Bu arada hamileyken kralice gibi olurdum demissin. 9 ay.. sonra kulkedisi

Esini esinin taktigi ile vurmayi dene

fikirlere karşıt fikirlere karşı saygı duymanız gerektiğini düşünecek kadar entellektüel ( ?) olduğunuzu sanıyorum.Bi detayını öğrenin sonra salvolar atın.

Benim eşimde akrep ben oğlak burcuyum. Kesinlikle insan pskolojisiyle çok oynayan bir burç. Mesela en ufak örnek arkadaşlarıyla dışarı çıkar saat 6 gibi burdanda başka yere gidicez der 11 gibi sonra saat 1 olur buraya da gidiyim mi der yeter bokunu çıkardın artık illa gel diye kavga mi etmek gerekiyo derim bu sefer sen ne kadar uyumsuzsun sanki bişey yapıyorum sana soranda kabahat biliyodum böyle yapicagini. Hiç demez saat 1 oldu yeter eve gidiyim o haklıdır yeter gel diyince ben suçlu olurum yani olurdum bu evlendigimizin ilk senesiydi şimdi Sıkıysa yapsinda görelim. Bunları alttan alicaksin resmen edepsizlikyapıcaksin bu burçlar bundan anliyor

fikirlere karşıt fikirlere karşı saygı duymanız gerektiğini düşünecek kadar entellektüel ( ?) olduğunuzu sanıyorum.Bi detayını öğrenin sonra salvolar atın.
Anlamadim ne demek istediginizi. Safsataya inanip inanmamanin "saygi" veya entellektuellikle ne alakasi var. Ben entellektuel degilim ki.
Yazdiklarimda saygisizlik goremedim bu arada?

Eminmisin benimki evlendikyen sonra ana delisi oldun anne konusu açışınca gözleri dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…