Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

siz hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba 1 geceliğine Antalyaya denize gitmek mi ? iki erkek oraya denize girmek için gitmez siz önce bu konuya takılın arkadaşınızla bence

@hayrun877 aslan burcu erkeğinin kötülüğünü görmedim daha iyidir herhalde
şimdi görmezsin zaten ama hayatının merkezine koyma tek söyleyebileceğim bu sonra bensiz ölür bu adam dediğin öyle bir gidiyor ki bir sene oldu hala şoktayım

Akrep burcu derkene :) aylardır peşimde olan bir akrep burcu kişi mesaj yazdı şimdi :) hiç güven vermeyen bir tip en baştan beri istemiyorum dedikçe sakız gibi yapıştı bayramda beni ailesini yanına götürmek için yalvardı güya evlenmek istiyor benle hiç inanmıyorum samimiyetine ama süründürmek zevkli

şimdi görmezsin zaten ama hayatının merkezine koyma tek söyleyebileceğim bu sonra bensiz ölür bu adam dediğin öyle bir gidiyor ki bir sene oldu hala şoktayım
Zaten kime bu bensiz yapamaz dersin o kişi gider.Kimi hayatının merkezine koyarsan koy asla gitmez bu deme benden demesi.

Bir an kendi hayatımı okudum gibi ben kova eşim akrep burcu bizde düşman burcuz valla canım ben 16 yıldır çekiyorum akrep burcu erkeğinden amann amann diyorum. Dahasını sen anlaa aslaa değişmezler bir nebze yontulur.Ama geçinmeye gönlü olunca insanın her şekilde geçiniyor orta yolu bulmak önemli

Zaten kime bu bensiz yapamaz dersin o kişi gider.Kimi hayatının merkezine koyarsan koy asla gitmez bu deme benden demesi.
bensiz yapamaz demedim kendi adıma öncelikle onu belirteyim :) ama aslan burcu erkeği öyle mükemmel aşık öle kul köle tavrında oluyor ki kendisi öle bir intiba bırakıyor sanırsın çok aşık ha bunu kendi eski sevgilime bakarak söylemiyrum birçok kişide aynı belirtileri gördüm arkadaş çevremden bu tavrına güvenip kendini bırakınca öyle bir anda gidiyorlar ki o aşık adama ne oldu diye düşünüp duruyorsun yani tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz ama asla burcuyum deyince bir erkek bana bir durup düşünürüm yani burçlara çok takılmamak gerek ama yine de temkinli olmakta fayda var :)

Ben de kova burcuyum bir akrep erkeğine kök söktürüyorum valla sanırım yatağa atamadığı için evlenmek istiyor benimle ama o tren çokta kaçtı ilk buluşmamızda bana bir seks objesi gibi yaklaşıp saçma sapan bel altı espriler yapması yiyecekmiş gibi bakması filan anında soğuttu beni

Evlenince öylr olmuyor cinsellik sıfır

Valla akrep burcu erkeği kök söktürmek çok zor şimdi öyle sanırsın.Eğer devam ederse münasebetin bir gün dediğime hak getirirsin.O konulardaki dedikleri de safsata sen sapık cins akrebe denk gelmişin fazlasıyla

Benim esimde akrep canim birebir aynisini yasiyorum 6 gundur küs kindar herif

Benim burcu oğlak yükseleni akrep bende ikizlet burcuyum inadım inay onun inadını bastırdım :)) ayrıca nışanlıyken okadar yaklaşımda bulunan ki brn tetliyodum evlendik abi kardeş olduk kendini öylr gösteriyorlar aslında rahatına çok düşkğn olduklatı için cinsellik onlar için üşengençlik

Benim esimde akrep canim birebir aynisini yasiyorum 6 gundur küs kindar herif
Sanki en yakınını öldürmüşssün gibi dimi surat felan asık 5 karış dediğim dedik.İnsanı çileden çıkaran huyları var.Ben bazen diyorum yüzüne şeytan diyo kır kolunu bacağını koy vitrine süs niyetine,Ama bazende öyle bir seviyorum ki başımın üstünde gezdiresim geliyor.Bizimde ayarlarımızı bozdular

Hic umurum da degil bayramda dusuk tehlikem vardi igne yapildi yatiyodum abisini aramama gafletinde bulunmusum dunde abisi karin bayramimizi kutlamadi demis bunu ustume saldi bide oyle küs atiyo valla oglumdan degerli degil hic kimse keyfimden yatmiorum ben dun sabah ne bu surat diye bagirdim cagirdim bende yoruldum ne hali varsa gorsun

Amann amann Allah korusun önceliğin bebeğin Rabbim sağsalim kucağına aldırsın canım bol bol istirahat et.Yemişim abisini en öenmli olan bebeğinn kılını kıpırdatmaa her kim ne yaparsa yapsın.

Amann amann Allah korusun önceliğin bebeğin Rabbim sağsalim kucağına aldırsın canım bol bol istirahat et.Yemişim abisini en öenmli olan bebeğinn kılını kıpırdatmaa her kim ne yaparsa yapsın.
Biktim yani artik burnumdan geliyo her bayram evde darlanan tiplerden eşim

yok yahu ben bir kere karar verdiysem bir daha geri adım atmam bu konular da kendisi zamanın da ünlü bir mankenle bile sevgili olmuş bir yani kendini bir halt sanıyor vücut çalışıyor sürekli spor salonundan kaslarını çekip bana foto atıyor cevap bile yazmıyorum ne parası ne de kaslarıyla beni etkileyemediği için kafayı bana taktı artık en son çaresizlikten evlenme muhabbetine girdi ama yok bakışlar ferfecir asla güvenmem ben buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…