Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

hangi ilde oturuyorsunuz yanı bır gunlugune antalyaya gıtmek bana denızden cok farklı seyler ıcın gıdıldıgını cagrıstırır kı ark. esı daha lohusa!!:sopa:
bulundugunuz yerde yuzme havuzuna gıtsınler, havalar cok musait degıl ama beraber bı hamama gıtsınler:rolleyes: olmadı evde kuveti buzlu suyla doldursun esın soyledıgı seyın sacma oldugunu buzlu suya gırınce kafasına dank eder bence
Süpersin :-)
Vallaa antalyaya 2 saat uzaklikta olunca günü birlik bile gidiliyor.. İs dolayisiyla arkadasinin pek izni olmuyor, bizimki de bayram tatilinde. Ptesi iş başı.. Kuyuya bi deli taş atar, bizimki de ister.. Valla arkadaşın eşine kızıyorum zaten.. El insaf yaa

Hanımlar asıl güneş burcumuz kimliğimiz, yükselen topluma nasıl göründüğümüz, en önemlisi Ay burcumuzdur ( bilinçaltını, ikili ilişkilerdeki reaksiyonları,algılayışı ) belirler.

mesela ben boğayım, yükselen ikizler ay yengeç.. boğa olarak genel kişilik özellijklerine sahibim, yükselen olarak insanlar beni boğadan çok ikizler özellikleri ile tanır. ama iç dünyamda, gelgit,hassasiyet, sezgi özelliği, geçmişe anılara bağlılığı yengeçle gösteririm. ha bir de erkeğin haritasındaki venüs ün hangi burçta konumlandığı onun karşı cinste nasıl biriyle mutlu olup,çekilim yaşayacağını, kadının ise marstaki burç belirler. Şöyle ki; benim marsım akrepse akrep ya da su grubu nitelği taşıyanlar bana cazip gelir , erkeğin venüsünde yengeç varsa anaç, fedakar ,ilgili,şefkatli kadınlsrdan hoşlanır vs vb.

yani ay burcu uyumları yükselenden daha etkili ya da mars-Venüs konumları.. :)

toprak su, ateş hava kombinasyonları genel geçer olarak uyum sağlar

Eşim akrep burcu ve saydığınız her şeyi yaşıyorum tek bir farkla...
Ben de bir akrep kadınıyım.:halay:
Bunların hakkından gelecek biri varsa, o da benim.
Kişi kendinden bilir işi hesabı, daha bana doğru yürürken bile ne isteyebileceğini ya da niye sırnaştığını anlayabiliyorum.
Bu karakterde adamı 'gütmenin' yolu, 3 sevip 2 döveceksiniz, başka çare yok.
Çünkü hep daha fazlasını ister ve kendine layık görür en iyiyi.
Bencilliği ile çoğu zaman şaşırtsa da olaylar karşısında dik duruş gördüğünde kedi gibi pısıyor.
Kararlı olmaktan başka çare yok.

Tavlayana kadar melakeler :)) sonra hep ben hep ben.. Kucuk bir sey soyle.. Butun yaptiklarini öne serer bidaha iyilik yapmayacagini soyle sinirinden agzindan cikani kulagi duymaz..ama sen yaptiklarindan bahsedersen, bunun lafini edeceksen hic yapma der... Sabit :KK70:
Vallahi aynen böyle. Haklı olduğum kavgalarda bile nasıl haksız çıkıyorum belli değil :KK70:

Zamanla birbirinize alisirsiniz. Hem burclardan gidersek eğer yengec ve akrep uyumludur;-)
Hadi bakalım inşallah öyle olur :)

Burda da denilmiş ben yine de söylemek isterim ikili ilişkilerde salt burcunuz ele alınmaz.Yükselen burçlarınızın ve venüs-mars ikilisindeki burçlarınızın uyumu önemlidir.Astroloji bilmeden sırf güneş burçları için ay valla uyuyor ay valla benimki diye yazmamak gerek zira bunun yükseleni ay burcu gezegenleri filan var hiç girmeyeyim.:KK52:

Hanımlar asıl güneş burcumuz kimliğimiz, yükselen topluma nasıl göründüğümüz, en önemlisi Ay burcumuzdur ( bilinçaltını, ikili ilişkilerdeki reaksiyonları,algılayışı ) belirler.

mesela ben boğayım, yükselen ikizler ay yengeç.. boğa olarak genel kişilik özellijklerine sahibim, yükselen olarak insanlar beni boğadan çok ikizler özellikleri ile tanır. ama iç dünyamda, gelgit,hassasiyet, sezgi özelliği, geçmişe anılara bağlılığı yengeçle gösteririm. ha bir de erkeğin haritasındaki venüs ün hangi burçta konumlandığı onun karşı cinste nasıl biriyle mutlu olup,çekilim yaşayacağını, kadının ise marstaki burç belirler. Şöyle ki; benim marsım akrepse akrep ya da su grubu nitelği taşıyanlar bana cazip gelir , erkeğin venüsünde yengeç varsa anaç, fedakar ,ilgili,şefkatli kadınlsrdan hoşlanır vs vb.

yani ay burcu uyumları yükselenden daha etkili ya da mars-Venüs konumları.. :)

toprak su, ateş hava kombinasyonları genel geçer olarak uyum sağlar
Ay burcunu nasıl öğreniyoruz :rolleyes:

Eşim akrep burcu ve saydığınız her şeyi yaşıyorum tek bir farkla...
Ben de bir akrep kadınıyım.:halay:
Bunların hakkından gelecek biri varsa, o da benim.
Kişi kendinden bilir işi hesabı, daha bana doğru yürürken bile ne isteyebileceğini ya da niye sırnaştığını anlayabiliyorum.
Bu karakterde adamı 'gütmenin' yolu, 3 sevip 2 döveceksiniz, başka çare yok.
Çünkü hep daha fazlasını ister ve kendine layık görür en iyiyi.
Bencilliği ile çoğu zaman şaşırtsa da olaylar karşısında dik duruş gördüğünde kedi gibi pısıyor.
Kararlı olmaktan başka çare yok.
Off o zaman bu sefer sert durma sırası bende. Adam alisti, hep bana hep bana diyor... -.-

Burda da denilmiş ben yine de söylemek isterim ikili ilişkilerde salt burcunuz ele alınmaz.Yükselen burçlarınızın ve venüs-mars ikilisindeki burçlarınızın uyumu önemlidir.Astroloji bilmeden sırf güneş burçları için ay valla uyuyor ay valla benimki diye yazmamak gerek zira bunun yükseleni ay burcu gezegenleri filan var hiç girmeyeyim.:KK52:
İçime su serpildi, acaba kocamla uyuşuyor muyuz sorusu geldi aklıma :-) ilk önce yúkselenini ögreneyim sonra da venüs-mars. Venüs-marsi ilk defa duyuyorum zira.. Nasil ogrenicez onu

Ben basaj burcuyum esim akrep..normalde cok iyi dostuz ne olursa olsum aramizda kopmayan guclu bir bag var..tabi is evlilik olunca hic mi hic anlasamiyoruz ayriyken daha vicdanli oluyor

Ay burcunu nasıl öğreniyoruz :rolleyes:

Doğduğunuz gün AY hangi burçta ise o oluyo.. Ay zaten 2.5 günde bir değişiyor. yükselen gibi 2 saatte bir değil. Arama motoruna Ay burcu öğren/bul yazıp doğum tarihinizi ay gün yıl olarak yazdığınızda çıkar. sonra ay ın hangi burçta ise onu yazsan envai bilgi dökülür :)

Hayırlı bayramlar arkadaşlar,
Yazsam mı, gerek var mı acaba diye çok düşündüm ama sonunda yazayım sizinde tecrübelerinizden yararlanayım istedim...

Aslında burçlara inanmam demek isterdim.. Şöyle değiştireyim, günlük burç yorumlarına inanmam, ama burç özelliklerine tamamen inanırım... :)
Eşim Akrep burcu ve bütün özelliklerini taşır. Ne kadar pis huy varsa adeta hepsi bu burcun içinde birleşmiş... Kendim ikizler burcuyum.. Bilgisi olanlarda bu iki burcun birbiriyle zıt karakterde olduklarını bilirler.. Ömrüm boyunca asla öyle bir erkekle evlenmem dedim.. Hatta eşim benimle evlenmek istediğinde bile bu yüzden reddettim.. Ama büyük konuşmamak gerekiyormuş, nasipte varmış oldu.. Evlendik geçen sene.. Tabi ki kimsenin hayatı 4-4lük değil, benimki de.. Şükür halimize. İlk zamanlar baya zorlandık, sonra sonra birbirimizin huyunu öğrenince alttan almayı, nabıza göre şerbet vermeyi de öğrendik.. Eşimi seviyorum, onun da beni sevdiğini hissedebiliyorum elhamdülillah...

akrep burcu insanıyla birlikte olan herkese hemen hemen tanıdık gelecektir bahsedeceklerim.. Bazen onun davranışlarına anlam verememekle birlikte kendi duygularıma yön veremiyorum ve çakışıyoruz...

Başta akrep erkeklerinin ne kadar akıllı, oyuncu, taktikçi, içten pazarlıklı, 'her zaman haklı', zeytinyağı modunda, küsmeye meyilli, 'sözde kimseye muhtaç değil' havasında, dediğim dedik ve keçi gibi inatçılıklarından bahsetmek istiyorum... Ve söyleyemediğim bir sürü şey... Hepsi bu erkeklerde mevcut.. Ben ikizleri dengesiz bilirdim taaa ki kocamı tanıyana kadar..

Bugün her şey yolunda ilerlerken en yakın arkadaşı aradı.. Arkadaşı da evli ve karısıyla da çok samimi arkadaşız. Sözde onun eşi izin vermiş, ben de izin verirsem 1 geceliğine antalyaya denize gidip geleceklermiş. Ki zannetmiyorum karısının izin vereceğini çünkü henüz bir aylık yavruları var:KK66: eşim sırnaşa sırnaşa geldi, ilk önce salçalı makarna yap da yiyelim dedi, sonra da işte eşi izin vermiş sen ne diyosun diye bana sordu. Tamamen mantığıyla çakallık yaparak bana bu soruyu soruyor, çünkü benim cevabımı biliyor.. Keza kafasına koyduğunu zaten yapan bir insan. Yorum yapmıyorum dedim, çünkü arkadaşımın gerçekten izin verdiğine inanmadım. Lavaboya girdi çıktı tekrar ısrarla soruyor.. Ben de yorum yapmıyorum, ama gönlüm yok dedim.. Vay efendim ben miyim onu diyen!!
Hiçbir zaman gönlüm olmuyormuş, evde ot gibi oturup duruyormuş, ben hep gönülsüzmüşüm, bundan sonra muhabbetimiz gaşka olacakmışta söylendi söylendi.. Ben suçlu oldum.. Bu ters psikolojiyi hep uygular sagolsun. Önceleri çok üzülürdüm, şimdi de üzülüyorum ama fazla takmamaya çalışıyorum. Sonra odaya girdi muzik dinlemeye başladı, yaptığım makarnayı da yemezmiş, bana muhtaç değilmiş. Konuşalım diyorum konuşmuyor haketmişim ben:KK70: ne yaptıysam.. Sanıyor ki gönlüm ola ola git diyeceğim. keza gitme de demedim :))) gönlüm yok dedim.. Gayet politik bir cevap.. Ama beyefendi haklı moduna girecek ya.. Sofraya da gelmedi, ben yokmuşum gibi davrandı. Sonra bana muhtaç değil ya hani, yeni ütülediğim kıyafetleri giydi.. Nereye gidiyorsun dedim sana ne dedi :-) tipik hareketleri artık gülüp geçiyorum. Tabi ben hemen arkadaşıma izin verdin mi diye sordum, hayır dedi o da.. Onun eşi de muhtemelen aynı taktiği uygulayacak :) çocuk gibiler gerçekten! Dedim ki acaba baba olursa olgunlaşır mı, ama yok! Arkadaşına bakılırsa daha da bi çocuk oluyorlar..
Şimdi beyefendi 2/3 gün küs gezer benimle.. Ben de telimi uçak moduna aldım ve yattım.
Ama sinirinden de biraz ağladım rahatladım:) bu ara çok duygusalım, o da regl yaklaştığından galiba.. Ya da hamileyimdir:KK66:
Sanmıyorum ama bir ihtimal.. Şöyle bi durumda öyle bir haber alırsam bildiğiniz kraliçeye dönüşürüm.. Gör bakalım intikam nasıl alınıyor, nasıl aşeriliyor:)

Ben de karakter olarak çok dobra, düşüncelerimi pat pat söyleyen bir insanım.. Resmen muma döndüğümü hissediyorum.. Nasıl baskın bir karakter Allahımmm :))
Boşuna dememişler Allah dağına göre kar verir diye:KK70: öyle küse barışa geçinip gidiyoruz. Bakalım hiç tepki vermezsem ne kadar küs kalacak :) ben de o yokmuş gibi davranacağım inşallah dayanabilirsem :))

Sizin eşinizde akrep burcuysa biraz taktik verebilir misiniz:)) nasıl hizaya getirebilirim bu beyefendiciği :-)

Ben de ikizlerim ve sevgilimm akrep burç uyumları her ne kadar anlaşamaz zıt dese de bizim maşallahımız var sanırım benim sevgilimle doğum haritam uyumlu gibi bir kaç arkadaşıma sormuştum ilgilenen ikimizinde yükseleni yay hatta ay burçlarımızda aynıydı sanırım onu hatırlayamadım. Hiç bencilliği yoktur ama birazcık egosu vardır beyimizin de bana sökmez tabi o genel hayata bakış olarak yani :)) Bir de sinirlendiğinde çok çabuk sertleşir esip gürler benimde ondan aşağı kalır yanım yok bende sık sinirlenirim sadece onun gibi sert olmaz çok tepkim. Alınganlığı da var. Onun dışında öyle bana kincilik yapıp aklında tutup yüzüme vurmaz bişeyi ya da fikrini dikte ettirmeye çalışmaz akrebin bir kaç kötü huyu hariç daha güzel özelliklerini taşıyor sanki romantik karizmatik etkileyici bakışlar falan :KK60:

İçime su serpildi, acaba kocamla uyuşuyor muyuz sorusu geldi aklıma :-) ilk önce yúkselenini ögreneyim sonra da venüs-mars. Venüs-marsi ilk defa duyuyorum zira.. Nasil ogrenicez onu
Doğum haritaları açılır orada venüs mars gezegenlerinde burçlar yazar.Benim kendime baktığım bir site var ama orası ingilizce oradan bakmak isterseniz ingilizcenizin de iyi olması gerekiyor. Bir diğer şey tabiki de doğum saatleriniz onları doğru bilmeniz gerekiyor.:KK24:

Doğum haritaları açılır orada venüs mars gezegenlerinde burçlar yazar.Benim kendime baktığım bir site var ama orası ingilizce oradan bakmak isterseniz ingilizcenizin de iyi olması gerekiyor. Bir diğer şey tabiki de doğum saatleriniz onları doğru bilmeniz gerekiyor.:KK24:

Astro. com mu yoksa, ben de ordan haritamı gezegenlerimi inceliyorum :)

Bir akrepte ben de var... Çok feciiii:eğlence:

Eşimle 6 yıldır beraberiz 3 yıldır da evli... Evlenmeye yakın su uyum seylerine baktım , ben aslanım. Bu iki burç asla evlenmesjn yazıyordu :KK70:evlenirse mucize vs vs:KK37: tabiii evlendim :KK71: sonuç asla normal anlasamayiz :-) çünkü ikimizde cok gicigiz. Çok inatçı çok baskın dediğim dedik çaldığım düdük :KK75: ama esimi çok seviyorum sukur hala o da sukur oyle:KK37:

Eşim inatçıdır. Çok akıllı kurnazdir. İyi niyetli ama kincidir :KK34: bazen der ben demedim der ben de safim yaaa :rolleyes: sonra kendine çok güvenir .vs vs...

Aynen öyle oradan bakıyorum kendime ingilizce bilene çok faydalı site valla :)

Aynen öyle :) ben de transitlerinden yıldızlarına gezegen ev konumlarına hep ordan bakıyorum :) bi de onları çok ayrıntılı türkçe bi siteden öğreniyorum. örneğin marsım akrep retroysa bu ne anlama gelir vs vb :KK66:

Bir akrepte ben de var... Çok feciiii:eğlence:

Eşimle 6 yıldır beraberiz 3 yıldır da evli... Evlenmeye yakın su uyum seylerine baktım , ben aslanım. Bu iki burç asla evlenmesjn yazıyordu :KK70:evlenirse mucize vs vs:KK37: tabiii evlendim :KK71: sonuç asla normal anlasamayiz :-) çünkü ikimizde cok gicigiz. Çok inatçı çok baskın dediğim dedik çaldığım düdük :KK75: ama esimi çok seviyorum sukur hala o da sukur oyle:KK37:

Eşim inatçıdır. Çok akıllı kurnazdir. İyi niyetli ama kincidir :KK34: bazen der ben demedim der ben de safim yaaa :rolleyes: sonra kendine çok güvenir .vs vs...
MaasAllah o zaman size! Allah bozmasinn :nazar:

Ayburcum balikMis:/ ondan bu duygusallik demek ki :KK57:

:KK57::KK57:
Aynen öyle :) ben de transitlerinden yıldızlarına gezegen ev konumlarına hep ordan bakıyorum :) bi de onları çok ayrıntılı türkçe bi siteden öğreniyorum. örneğin marsım akrep retroysa bu ne anlama gelir vs vb :KK66:
Ay eşimin saatini yanlış hatırlamıyorsam oda ikizler çıktı :KK57: ben şok, ben iptal

:KK57::KK57:
Ay eşimin saatini yanlış hatırlamıyorsam oda ikizler çıktı :KK57: ben şok, ben iptal

hayır hayır ay burcunda saate gerek yok ki:) günü ayı ve yılı yeterli bidaha baksanıza

X