Akrabalar

Akraba
Akraba değil akrep.. Bende on yıl atanamadım artık kimse atanacağıma inanmıyordu herkes dalga geçiyordu ve onlara inat onuncu senemde atandım.. Şimdi hepsi bi anda dost oldu bana

Yani o da sizin düğününüze gelemedi diye üzüntüsünden ölür kesin...

Kendinizi fazla önemsemeyin.... Kimse o kadar önemli değil..
Atandigini paylasmamak konusuna takildim ben
Nasil paylasmayacak ki,ise gizli gizli mi gidecek,kilik mi degistirecek napacak acaba

Atandigini paylasmamak konusuna takildim ben
Nasil paylasmayacak ki,ise gizli gizli mi gidecek,kilik mi degistirecek napacak acaba
A ha ha ben o detayı kaçırmışım yaw. Bayılıyorum böyle beyin fırtınalarına

ve ara sıra şu kafadan istiyor insan. Mesela gezeyim tozayım ama yıllık iznim hiç azalmasın kimse tatil yaptığımı bilmesin ama ben gezeyim .klonlayın ulen beni

Valla bana da sonradan görme gibi geldiniz...
Yok atandığımı kimseyle paylaşmayacağım 1 yıl nazar değer nedir yaw. Görende ülkede ki tek öğretmen sizsiniz sanacak ..
Yuzuk takip evlenmeyi de alttan alta bir meziyet saniyor. Ne yapsa ne etse akrabalarının onu kıskandığını, misal nikaha davet etmeyerek yahut atandigini (ki daha sınava bile girmemiş) kimseye soylemeyerek cezalandiracagini düşünüyor
Arkadaşlar kimse için hayatlarımız bu kadar değerli değil ya , varoslasmanin alemi ne ? Bu arada whatsapptan laf sokmak nedir, kral tv alt yazı mi orasi

E siz de laf göndermesi yapmışsınız yani karşılığında o da laf göndermiş her şey karşılıklı çok da takılma yarın sınav var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…