- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Aaa vizyonsuza bak sen.
Hiiç takma hiiç.
Sen sınavına odaklan.
Hiiç takma hiiç.
Sen sınavına odaklan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yazım yanlışları ile atanmayı düşünme..kızma lütfen bana ama şurada sınava kalmış iki gün, inanilmaz yazim yanlışları yapmışsın.Engelledım kı. Bir daha muattap olmıycagım
akraba dediğin akrep gibidir.1 aydır akrabalarla konuşmuyorum, gitmiyorum da.Dün ögretmen atamaları oldu. Geçen yıl sınava girmedim ve atanamadım bu yıl.Öğretmenler sayfasına bir yorum yaptım ve yazdım ki atandıgımda 1 sene kimseye söylemiyecegim. Kem göz deger mazallah Kuzenim çogu yorumumu gördügü gibi bunu da görmüş. Wpa durum atmış. Yüksekten uçma. O kadar çabaladın ama birşey olamadın. Merak edende yok zaten. Bunu yazmış. Sınava 2 gün kaldı. O kadar sinir oldum ki.Şimdi takma da diyeceksiniz ama insan etkileniyor. Bende engelledim ve numarasını sildim. 3 hafta sonea nikahım var. Davetiye falan da vermiyecegim ona.Kız kardeşime de bana yazmadıgını görümcesine yazdıgını söylemişte, görümcesi evde oturuyor. Daha önce de durumda bana sonradan görme demişti. Sonra gene inkar etti.Çevremdeki çogu insan böyle. Bende bu huylarını gördükçe onlardan uzaklaşıyorum. Sonra vay efendim yüzük taktın degiştin diyorlar.
Meslegı yok kı ev hanımıKız yoksa sen frodo musun? Ya da gollum? Yüzüğü görünce bir tek onlar şekil değiştiriyor çünkü.
Bırak akrabaları ya. Akrep soksun onları.
Kendisinin mesleği ne mesela, çok merak ettim şahsen
Hahah. Şimdi de kardesıme yemin ediyor. Bana yazmadıgını söyluyorEngellemeyip vatsap duruma dam üstünde saksağan gel bize bazı bazı yazsaydınız
Valla bana da sonradan görme gibi geldiniz...1 aydır akrabalarla konuşmuyorum, gitmiyorum da.Dün ögretmen atamaları oldu. Geçen yıl sınava girmedim ve atanamadım bu yıl.Öğretmenler sayfasına bir yorum yaptım ve yazdım ki atandıgımda 1 sene kimseye söylemiyecegim. Kem göz deger mazallah Kuzenim çogu yorumumu gördügü gibi bunu da görmüş. Wpa durum atmış. Yüksekten uçma. O kadar çabaladın ama birşey olamadın. Merak edende yok zaten. Bunu yazmış. Sınava 2 gün kaldı. O kadar sinir oldum ki.Şimdi takma da diyeceksiniz ama insan etkileniyor. Bende engelledim ve numarasını sildim. 3 hafta sonea nikahım var. Davetiye falan da vermiyecegim ona.Kız kardeşime de bana yazmadıgını görümcesine yazdıgını söylemişte, görümcesi evde oturuyor. Daha önce de durumda bana sonradan görme demişti. Sonra gene inkar etti.Çevremdeki çogu insan böyle. Bende bu huylarını gördükçe onlardan uzaklaşıyorum. Sonra vay efendim yüzük taktın degiştin diyorlar.
Yani o da sizin düğününüze gelemedi diye üzüntüsünden ölür kesin...Davetiye falan vermıycem kı. Engelledım ve numarasını sıldım
Akrabalar=Akbabalar1 aydır akrabalarla konuşmuyorum, gitmiyorum da.Dün ögretmen atamaları oldu. Geçen yıl sınava girmedim ve atanamadım bu yıl.Öğretmenler sayfasına bir yorum yaptım ve yazdım ki atandıgımda 1 sene kimseye söylemiyecegim. Kem göz deger mazallah Kuzenim çogu yorumumu gördügü gibi bunu da görmüş. Wpa durum atmış. Yüksekten uçma. O kadar çabaladın ama birşey olamadın. Merak edende yok zaten. Bunu yazmış. Sınava 2 gün kaldı. O kadar sinir oldum ki.Şimdi takma da diyeceksiniz ama insan etkileniyor. Bende engelledim ve numarasını sildim. 3 hafta sonea nikahım var. Davetiye falan da vermiyecegim ona.Kız kardeşime de bana yazmadıgını görümcesine yazdıgını söylemişte, görümcesi evde oturuyor. Daha önce de durumda bana sonradan görme demişti. Sonra gene inkar etti.Çevremdeki çogu insan böyle. Bende bu huylarını gördükçe onlardan uzaklaşıyorum. Sonra vay efendim yüzük taktın degiştin diyorlar.