• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalar

Akraba
1 aydır akrabalarla konuşmuyorum, gitmiyorum da.Dün ögretmen atamaları oldu. Geçen yıl sınava girmedim ve atanamadım bu yıl.Öğretmenler sayfasına bir yorum yaptım ve yazdım ki atandıgımda 1 sene kimseye söylemiyecegim. Kem göz deger mazallah 😊Kuzenim çogu yorumumu gördügü gibi bunu da görmüş. Wpa durum atmış. Yüksekten uçma. O kadar çabaladın ama birşey olamadın. Merak edende yok zaten. Bunu yazmış. Sınava 2 gün kaldı. O kadar sinir oldum ki.Şimdi takma da diyeceksiniz ama insan etkileniyor. Bende engelledim ve numarasını sildim. 3 hafta sonea nikahım var. Davetiye falan da vermiyecegim ona.Kız kardeşime de bana yazmadıgını görümcesine yazdıgını söylemişte, görümcesi evde oturuyor. Daha önce de durumda bana sonradan görme demişti. Sonra gene inkar etti.Çevremdeki çogu insan böyle. Bende bu huylarını gördükçe onlardan uzaklaşıyorum. Sonra vay efendim yüzük taktın degiştin diyorlar.😑
Akraba değil akrep.. Bende on yıl atanamadım artık kimse atanacağıma inanmıyordu herkes dalga geçiyordu ve onlara inat onuncu senemde atandım.. Şimdi hepsi bi anda dost oldu bana😂😂😂

Yani o da sizin düğününüze gelemedi diye üzüntüsünden ölür kesin...

Kendinizi fazla önemsemeyin.... Kimse o kadar önemli değil..
Atandigini paylasmamak konusuna takildim ben
Nasil paylasmayacak ki,ise gizli gizli mi gidecek,kilik mi degistirecek napacak acaba 😀

Atandigini paylasmamak konusuna takildim ben
Nasil paylasmayacak ki,ise gizli gizli mi gidecek,kilik mi degistirecek napacak acaba 😀
A ha ha ben o detayı kaçırmışım yaw. Bayılıyorum böyle beyin fırtınalarına 💪

ve ara sıra şu kafadan istiyor insan. Mesela gezeyim tozayım ama yıllık iznim hiç azalmasın kimse tatil yaptığımı bilmesin ama ben gezeyim .klonlayın ulen beni :rolleyes::KK55::rapci:

Valla bana da sonradan görme gibi geldiniz...
Yok atandığımı kimseyle paylaşmayacağım 1 yıl nazar değer nedir yaw. Görende ülkede ki tek öğretmen sizsiniz sanacak ..
Yuzuk takip evlenmeyi de alttan alta bir meziyet saniyor. Ne yapsa ne etse akrabalarının onu kıskandığını, misal nikaha davet etmeyerek yahut atandigini (ki daha sınava bile girmemiş) kimseye soylemeyerek cezalandiracagini düşünüyor
Arkadaşlar kimse için hayatlarımız bu kadar değerli değil ya , varoslasmanin alemi ne ? Bu arada whatsapptan laf sokmak nedir, kral tv alt yazı mi orasi

1 aydır akrabalarla konuşmuyorum, gitmiyorum da.Dün ögretmen atamaları oldu. Geçen yıl sınava girmedim ve atanamadım bu yıl.Öğretmenler sayfasına bir yorum yaptım ve yazdım ki atandıgımda 1 sene kimseye söylemiyecegim. Kem göz deger mazallah 😊Kuzenim çogu yorumumu gördügü gibi bunu da görmüş. Wpa durum atmış. Yüksekten uçma. O kadar çabaladın ama birşey olamadın. Merak edende yok zaten. Bunu yazmış. Sınava 2 gün kaldı. O kadar sinir oldum ki.Şimdi takma da diyeceksiniz ama insan etkileniyor. Bende engelledim ve numarasını sildim. 3 hafta sonea nikahım var. Davetiye falan da vermiyecegim ona.Kız kardeşime de bana yazmadıgını görümcesine yazdıgını söylemişte, görümcesi evde oturuyor. Daha önce de durumda bana sonradan görme demişti. Sonra gene inkar etti.Çevremdeki çogu insan böyle. Bende bu huylarını gördükçe onlardan uzaklaşıyorum. Sonra vay efendim yüzük taktın degiştin diyorlar.😑
E siz de laf göndermesi yapmışsınız yani karşılığında o da laf göndermiş her şey karşılıklı çok da takılma yarın sınav var :KK66:

Back