Akrabalar

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
1 aydır akrabalarla konuşmuyorum, gitmiyorum da.Dün ögretmen atamaları oldu. Geçen yıl sınava girmedim ve atanamadım bu yıl.Öğretmenler sayfasına bir yorum yaptım ve yazdım ki atandıgımda 1 sene kimseye söylemiyecegim. Kem göz deger mazallah Kuzenim çogu yorumumu gördügü gibi bunu da görmüş. Wpa durum atmış. Yüksekten uçma. O kadar çabaladın ama birşey olamadın. Merak edende yok zaten. Bunu yazmış. Sınava 2 gün kaldı. O kadar sinir oldum ki.Şimdi takma da diyeceksiniz ama insan etkileniyor. Bende engelledim ve numarasını sildim. 3 hafta sonea nikahım var. Davetiye falan da vermiyecegim ona.Kız kardeşime de bana yazmadıgını görümcesine yazdıgını söylemişte, görümcesi evde oturuyor. Daha önce de durumda bana sonradan görme demişti. Sonra gene inkar etti.Çevremdeki çogu insan böyle. Bende bu huylarını gördükçe onlardan uzaklaşıyorum. Sonra vay efendim yüzük taktın degiştin diyorlar.

siz neden üstünüze alındınızeğer size laf soktugunu dusunuyosanız onun durum paylasımına bakmayın..daha umursamaz gorunursunuz silmek tepkidir bence tepkisizlik daha ıyı..sınavınıza odaklanın

Niye takıyorsunuz bende aynı durumdayım ama kımseyı takmıyorum bırı laf mı der kusura bakma üniversite sınavı değil bu ve ya her hangı bır sınav değil bu sınav yıllarca mıllet atanamıyor kolaysa gir göreyim bır tane net çıkaramazsınız diyorum yapcak bir şey yok

Sen yazınca iyi onlar alınıp cevap yazınca mı kötü. Bak evlılık yapacaksın hayatında yeni bir sayfa acıyorsun bence artık gecmısını gecmıste bırak yeni bir sayfa aç. İstersen biraz psıkolojık destek al ihtiyacın var bence. Genel olarak konularından algıladığım bu.

Görebilecekleri düşünerek bu yorumu ilk yapan sizsiniz aslında. Onlarda görmüş ve cevabınızı vermiş. Daha sınava girmeden puanı almadan bunları yazmayın, bir aksilik olur hayat bu. Allahın gücüne gider. Sınavınız var nişanlınız var anladığım kadarıyla onlara değil de bunlara zaman harcayın.

A forum yorumunu nerden biliyor hahah ay uzak dur, resmen didik didik takip ediyor

Akraba genel anlamda sevmem. Sosyal medyadan sevmediklerinizi engelleyin, dugun sizin düğününüz istediğiniz kisiyi çağırın istemediğinizi çağırmayın. Suan sadece sınava odaklanin, onun amacı sizi huzursuz etmek ama hic takılmayın, başarınızla verin ağızlarının payını

Şu WhatsApp durumdan laf sokmayi bir türlü anlayabilmiş değilim. Bir insan whatsappa neden laf sokmak için durum yazar, laf sokulan kişi her gün bu kişinin WhatsApp durumunu mu takip etmektedir, bu davranışlarla ne yapmak, nereye varilmak istenmektedir? Açıklama bekliyorum ey kk ahalisi

Davetiye falan vermıycem kı. Engelledım ve numarasını sıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…