• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akrabalar-temizlik-köpek

Bizim kiz da bull terrier csnim bu arkadaslar kisa tuylu olmalarina ragmen bolca tuy dokuyorlar.
Kimse kopek kili yutmak istemez o yuzden ya evini temiz tutacaksin ya da disarida goruseceksin.

Ben bazen 3 kere supuruyorum evi gulu seven dikenine katlanacak.
Birde benim 14 aylik kizim var oyuzden daha cok dikkat etmem gerekiyor.

Evini bol bol havalandır, koltukalri ve yerleri hic olmazsa gunde 1 kere supur. Evin her yeri serbest mi senininkine bizim ki yatak odasina ve kizimin odasina girmiyor misafir odasi salon mutfak hol onun emrine amade. Ben o alanlari sık sık supuriyorum.

merhabalar. kısa kesicem (yapabildiğimce :)
1 senelik evliyim köpeğim var cinsi american staffordshire terrier. akrabalarım evime gelmiyo köpeğimin tüyleri yüzündenmiş...(birazda korkuyolar ama o sorun değil alışırlar ) bugüne kadar dert etmedım ama artık yanlız hıssedıyorum kendımı..

tamam cok temız değilm kabul edıyorum ve bunun ıcın actım konuyu zaten
cok temız olmak ıstıyorum şu an ev berbat halde mesela..

köpeği olan arkadaslar ya da cok temız olan arkadaslar fikrini söylemek ısteyen herkesten önerı beklıyorum
cok temız olmak ıcın önerıler..

şimdiden teşekkürlerr
Köpekler için yeni bir zımbırtı çıkmış. Patilerini içine sokup temizliyorsun dışarıdan geldikten sonra.
Bu da belki işine yarar ;)

Merhaba tüm sayfaları okuyamadım ama konunun özü belli sonuç olarak :) benimde bir ingiliz bulldog um var bende evde besliyorum,cinsi ve tüylerinin boyutu ne olursa olsun her şekilde tüy döküyorlar.Eğer onu seviyorsan ve mutluysan gerisini de pek takma derim el aleme göre yaşarsan her zaman sıkıntı!aynen evde bir bebek varmış gibi bir dağınıklık oluyor tabi olmuyor değil.Temizlik konusuna gelincede her gün düzenli olarak silip süpürürsen pek sıkıntı olmuyor,kıyafetlerimde ki tüyler içinde şu yapışkanlı rulolar var ya onlardan kullanıyorum. Bana da çok fazla gelmeyi tercih eden yok ama üzüldüğümü de söyleyemem tabi :D sana gelmek isteyenlerle dışarıda görüşebilirsin yada sen onlara gidersin buda sorun oluyorsa görüşme zaten.Ha birde evimde köpeğim var diye herhangi bir şey yiyip içmemeyi tercih edenlerinde keyfi bilir zaten bişey yiyip içme zorunlulukları da yok :D şekilde görüldüğü gibi aynı evde yaşamamıza rağmen bize bir şey olmuyor.Korkan oluyor onu anlarım,ama sevmedikleri ve korktukları halde saygı duyup ona göre hareket ediyorsam aynı saygıyı da beklerim tabi diğer türlü tahammül sınırlarımı zorluyorlar.

Ev yemeği yiyen köpekler çok tüy döker kasintisı olur ve pis kokarlar.

Proplan öneririm tüy dökümünü en aza indiren profesyonel bir mama
proplanla başladık veterinerımızın tavsıyesıyle. maddı acıdan sonra baska mamaya gectık sonra bız yemek yerken dayanamadık verdık. sımdı bızle de yıyo mamasını da yıyo. kıyamıyoruz cok ıstıyo bızım yedıklerımızden yemek

proplanla başladık veterinerımızın tavsıyesıyle. maddı acıdan sonra baska mamaya gectık sonra bız yemek yerken dayanamadık verdık. sımdı bızle de yıyo mamasını da yıyo. kıyamıyoruz cok ıstıyo bızım yedıklerımızden yemek

O doğruyu yanlısı ayırt edemediği için sen ona bakıyorsun zaten unutma.
Onun yiyeceği şeye sen karar vereceksin.
Onun için doğru olan mama ise mama vereceksin.

Proplan pahali geliyorsa bonicibo tavsiye ederim.
Çağatay yem fabrikası izmirde uretiyor bizim ulkemizin yani
fiyat olarak da uygun ve içerik olarak iyi.

O doğruyu yanlısı ayırt edemediği için sen ona bakıyorsun zaten unutma.
Onun yiyeceği şeye sen karar vereceksin.
Onun için doğru olan mama ise mama vereceksin.

Proplan pahali geliyorsa bonicibo tavsiye ederim.
Çağatay yem fabrikası izmirde uretiyor bizim ulkemizin yani
fiyat olarak da uygun ve içerik olarak iyi.
bonacibo yu denedık cok kötü kokuyodu değiştirdik canım cok sagol tavsıyelerın ıcın . kıyamıyoruz ki :(

Back
X