- 29 Temmuz 2013
- 33
- 2
Sevgi saygı Şevkat konusunda benimde hiç sıkıntım yok nankörlük edemem. Ailemden bile daha çok anlar beni bizimde 4 senelik flört zamanimizda asla bir kavgamiz tartismamiz olmadı ufak anlasmaliklar dışında herseyi çok rahat konusabildik. Taaa ki Bu haftaya kadar ! Çünkü artık katlanamaz durumdayım ve ipleri kopardım. Şuan sıfır dialog hiç konuşmuyoruz aynı evde birbirimizi görmüyoruz bile. Onun amacsizligi ve benim yalnizligimi bu ruh halimi anlamayisi -ki bence işine gelmediği için anlamamazliktan geliyor. yoksa sesimden bakisimdan çözer beni - daha çok cildirtiyor uzuyor. bnm çocuğum yok ama emek verdiğim yıllarım var... Sonuç olarak onun hareketleri ve yaklaşımı beni boşanma yoluna götürüyorMalesef aynı durumdayız bende konu actım hatta konuştum bile konu actıkdan sonra bizim gene ara ara yaşıyoruz ben yanaştıkca bişeyler yaşarız bi kızım var allaha şükür şimdi kardeş düşünüyorum 5 aydır 6 aya geliyor nerdeyse ben yanaşmadım diye oda yanaşmıyor bu durum benimde canımı cok sıkıyor ama eşim ilgili alakalı şevkat dolu seven sayan biri kavga bile edemiyoruz.
Sanırım bu şekilde yaşamaya alışıp gidicez