işte 1 senedir umrumda değildi ama ne bılım arkadaşlarımı da cagırmak ıstıyorum ama bebeklerı var gelcekler tüyden cok rahatsız olcaklar bende sınır olcamGelmesinler
Sen git dışarıda görüş
Evim dağınık diye gelmeyen gelmesin çok da umrumda
zaten 1 senedir öyleOnlar gelmiyorsa siz gidin
günlük süpürme silme mecbur zaten ama sabah bı uyanıyorum heryer tüy. o süpürgelerden şart banaŞu hayvan besleyenler için olan güçlü tüy toplayan süpürgelerden bir tane şart. Pahalı onlarda ama alçaksın mecbur.
Her gün süpürüp deterjanlı suyla vileda yapmalısın. En azından böyle tüy ve koku azalır.
Bana göre köpek evde beslenmez ama besleyeceksen de temizliği günü gününe yapmazsan hemen pislenir.
tamam cok temız değilm kabul edıyorum ve bunun ıcın actım konuyu zaten
cok temız olmak ıstıyorum şu an ev berbat halde mesela
hadi ya ama yıne de bı kere süpürmek yetmez ama hızlı ve kolay oldugu ıcın ıkı kere uc kere supürmek koymaz herhalde :)Tüyler için dyson total animal elektrik süpürgesi alabilirsin. Ben kedi kızımın tüyleri için almıştım eve gelen arkadaşlar bu odaya hiç girmiyor herhalde kedi hiç tüy yok demişlerdi (oysa kızımın baş köşesinde oturuyorlardı)
ya bılmıyorum bızımkı dökuyo ıste kısa tüylü beyaz bıde heryer bembeyaz gbı gelıyo sabah aksam sılmek de benım ısıme gelmıyoBen gelirim nerede yasıyorsun
Bahsettiğin cins cok mu tüy döküyor ki ya?
Kopek icin degildir o, temizlik yuzundendir. Benim de kedim var. Kediden korkan akrabalarim bile gelir. Cunku temizlik adina akillarinda soru isareti kalmaz. Sahsen kopek olan eve giderim (seve seve) ama sagda solda degil kopek insan pisligi varsa da gitmem.
Simdi google dan baktim da tuylu bir kopek degil (fazlasiyla karizma ama) neden her yer tuy olsun ki.
köpeğim mısafır geldıgıde oda da yatar zate cekerım kapısını o anlık sıkıntı yok . sıkıntı temızlıkYa gelmemelerini umursamayacaksınız.
Ya da onları davet etmezden önce salonunuzu dip köşe güzelce temizleyip misafiri orda ağırlayacaksınız.hayvan evde serbest gezsin, insanlar salonda otursun. Ama kalabalıkta zor.. Bunun yemesi içmesi var, wc ihtiyacı var.
Doğrusu ben de olsam köpek bulunan eve gitmem. Hem aşırı korkum var hem de evde beslemenin doğru olmadığını düşünüyorum.
Annenizin evinde de ağırlayabilirsiniz.
Veya evde büyük bir temizlik yapıp, köpeği de hayvansever bir arkadaşınıza emanet edip köpek evde yokken ağırlayabilirsiniz.
kısa tüylü ya daha zor oluyo toplaması.. uzun olsa kolayKopek icin degildir o, temizlik yuzundendir. Benim de kedim var. Kediden korkan akrabalarim bile gelir. Cunku temizlik adina akillarinda soru isareti kalmaz. Sahsen kopek olan eve giderim (seve seve) ama sagda solda degil kopek insan pisligi varsa da gitmem.
Simdi google dan baktim da tuylu bir kopek degil (fazlasiyla karizma ama) neden her yer tuy olsun ki.
Aa iyiymiş o halde..köpeğim mısafır geldıgıde oda da yatar zate cekerım kapısını o anlık sıkıntı yok . sıkıntı temızlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?