• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akrabalar-temizlik-köpek

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
29
merhabalar. kısa kesicem (yapabildiğimce :)
1 senelik evliyim köpeğim var cinsi american staffordshire terrier. akrabalarım evime gelmiyo köpeğimin tüyleri yüzündenmiş...(birazda korkuyolar ama o sorun değil alışırlar ) bugüne kadar dert etmedım ama artık yanlız hıssedıyorum kendımı..

tamam cok temız değilm kabul edıyorum ve bunun ıcın actım konuyu zaten
cok temız olmak ıstıyorum şu an ev berbat halde mesela..

köpeği olan arkadaslar ya da cok temız olan arkadaslar fikrini söylemek ısteyen herkesten önerı beklıyorum
cok temız olmak ıcın önerıler..

şimdiden teşekkürlerr

Gelmesinler

Sen git dışarıda görüş

Evim dağınık diye gelmeyen gelmesin çok da umrumda
işte 1 senedir umrumda değildi ama ne bılım arkadaşlarımı da cagırmak ıstıyorum ama bebeklerı var gelcekler tüyden cok rahatsız olcaklar bende sınır olcam :(

Şu hayvan besleyenler için olan güçlü tüy toplayan süpürgelerden bir tane şart. Pahalı onlarda ama alçaksın mecbur.
Her gün süpürüp deterjanlı suyla vileda yapmalısın. En azından böyle tüy ve koku azalır.
Bana göre köpek evde beslenmez ama besleyeceksen de temizliği günü gününe yapmazsan hemen pislenir.

umursamadıkça etraftan eş dosttan uzaklaşırsınız

öncelikle şuan ev berbatsa iyi bir temizliçi çağır temizlet daha sonra sabah kalktığında ya da öğleden sonra hangisi sana uyuyorsa karnını doyurunca temizlik yapma hedefi koy

öğleden sonra dedim çünkü ben yazın hava sıcak oluyor diye 4 den sonra temziliğe başlarım ama öğleden sonra işim varsa sabah saat kurar kalkar yaparım önemli olan sizin kendinizi hazır hissetmeniz geçen akşam 7 ye kadar sürekli kendi kendme bahane ürettim sonunda biriktirip ele güne rezil olacağıma yapayım çıksın aradan dedim akşam 7 den sonra 9,30 a kadar temizlik yaptım önemli olan sizin kendinizi zorlamanız

yani kuzenin sevgilisinin de bi köpeği vardı. koltuk moltuk her yer tüydü. hayvan severim ama tüy gerçekten çok rahatsız ediyor. bence etkili bi çözüm bulun. siz de nasıl olsa tüy döküyor diye salmışsınız sanki biraz.

Tüyler için dyson total animal elektrik süpürgesi alabilirsin. Ben kedi kızımın tüyleri için almıştım eve gelen arkadaşlar bu odaya hiç girmiyor herhalde kedi hiç tüy yok demişlerdi (oysa kızımın baş köşesinde oturuyorlardı:KK48: )

Şu hayvan besleyenler için olan güçlü tüy toplayan süpürgelerden bir tane şart. Pahalı onlarda ama alçaksın mecbur.
Her gün süpürüp deterjanlı suyla vileda yapmalısın. En azından böyle tüy ve koku azalır.
Bana göre köpek evde beslenmez ama besleyeceksen de temizliği günü gününe yapmazsan hemen pislenir.
günlük süpürme silme mecbur zaten ama sabah bı uyanıyorum heryer tüy. o süpürgelerden şart bana :(

tamam cok temız değilm kabul edıyorum ve bunun ıcın actım konuyu zaten
cok temız olmak ıstıyorum şu an ev berbat halde mesela

Kopek icin degildir o, temizlik yuzundendir. Benim de kedim var. Kediden korkan akrabalarim bile gelir. Cunku temizlik adina akillarinda soru isareti kalmaz. Sahsen kopek olan eve giderim (seve seve) ama sagda solda degil kopek insan pisligi varsa da gitmem.

Simdi google dan baktim da tuylu bir kopek degil (fazlasiyla karizma ama) neden her yer tuy olsun ki.

Tüyler için dyson total animal elektrik süpürgesi alabilirsin. Ben kedi kızımın tüyleri için almıştım eve gelen arkadaşlar bu odaya hiç girmiyor herhalde kedi hiç tüy yok demişlerdi (oysa kızımın baş köşesinde oturuyorlardı:KK48: )
hadi ya ama yıne de bı kere süpürmek yetmez ama hızlı ve kolay oldugu ıcın ıkı kere uc kere supürmek koymaz herhalde :)

Ben gelirim nerede yasıyorsun:KK76:
Bahsettiğin cins cok mu tüy döküyor ki ya?
ya bılmıyorum bızımkı dökuyo ıste kısa tüylü beyaz bıde heryer bembeyaz gbı gelıyo sabah aksam sılmek de benım ısıme gelmıyo :D gel valla oturur yer ıcerız :D

Ya gelmemelerini umursamayacaksınız.
Ya da onları davet etmezden önce salonunuzu dip köşe güzelce temizleyip misafiri orda ağırlayacaksınız.hayvan evde serbest gezsin, insanlar salonda otursun. Ama kalabalıkta zor.. Bunun yemesi içmesi var, wc ihtiyacı var.

Doğrusu ben de olsam köpek bulunan eve gitmem. Hem aşırı korkum var hem de evde beslemenin doğru olmadığını düşünüyorum.

Annenizin evinde de ağırlayabilirsiniz.
Veya evde büyük bir temizlik yapıp, köpeği de hayvansever bir arkadaşınıza emanet edip köpek evde yokken ağırlayabilirsiniz.

Kopek icin degildir o, temizlik yuzundendir. Benim de kedim var. Kediden korkan akrabalarim bile gelir. Cunku temizlik adina akillarinda soru isareti kalmaz. Sahsen kopek olan eve giderim (seve seve) ama sagda solda degil kopek insan pisligi varsa da gitmem.

Simdi google dan baktim da tuylu bir kopek degil (fazlasiyla karizma ama) neden her yer tuy olsun ki.
:olamaz:

Ya gelmemelerini umursamayacaksınız.
Ya da onları davet etmezden önce salonunuzu dip köşe güzelce temizleyip misafiri orda ağırlayacaksınız.hayvan evde serbest gezsin, insanlar salonda otursun. Ama kalabalıkta zor.. Bunun yemesi içmesi var, wc ihtiyacı var.

Doğrusu ben de olsam köpek bulunan eve gitmem. Hem aşırı korkum var hem de evde beslemenin doğru olmadığını düşünüyorum.

Annenizin evinde de ağırlayabilirsiniz.
Veya evde büyük bir temizlik yapıp, köpeği de hayvansever bir arkadaşınıza emanet edip köpek evde yokken ağırlayabilirsiniz.
köpeğim mısafır geldıgıde oda da yatar zate cekerım kapısını o anlık sıkıntı yok . sıkıntı temızlık

kısa tüylü ya daha zor oluyo toplaması.. uzun olsa kolay

Back
X