Akraba ziyareti sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki oda var. Karakter olayı da aileden geliyor zaten özellikle ailesine bağlı olması gibi buda onlarda daha çok şimdi hakkını yemiyim bizde hiç öyle bağlılık yoktur :) Kuzenide kesin benim gibidir arada çıkar öyle aileye uymayan farklı kişilik o benim işte Benim kuzenlerimde akrabalarımızdan kopamaz nefret ederler affedersiniz kendi teyzesi namusuna kadar laf eder ama yinede birbirlerine giderler görüşürler. Bende aksine kendimi unutturma derdindeyim beni hiç hatırlamasalar keşke diyip yüzümü unuttururum Eşiniz dışlanmaktan korkuyor olabilir yani gitmezse çevresi ayıplayacak kınayacak zira bunca zaman hep gitmiş görmüş şimdi gitmese herkes sorar ama o kuzen dediğiniz gitmese kimse napıyor demez çünkü oda o şekilde alıştırmış :)

Sizin işiniz gücünüz yok mu?3 ayda 1 gidip 2 hafta kalmak neyin nesi
Çalışıyorum iş yerinden izin alıyorum eşim ailesini çok özlüyor diye ama bundan sonra iznim yok diyeceğim çünkü yaptığım fedakarlıkların hiç bir önemi yokmuş

Kesinlikle doğru bende kendi akrabalarımla hiç görüşmem ama eşim öyle değil işte sürekli elalem ne der kafasında

Başka sorununuz yok bu yüzden mi boşanıcaksınız?
Gerçi bu konu için neden bu kadar hararetli tartıştınız onu da anlamadım ya
Başka şeylere içten içe kızıyo olabilir misiniz?
O da size içten içe sinirleniyo olabilir mi?
Bu konu için bu kadar hararetli tartışmanın başka açıklaması olamaz gibi
Ne demek seninle niye evlendim ki ?
Herkes içine atmış bu kavgayla kusmuş gibi

Son düzenleme:
Çalışıyorum iş yerinden izin alıyorum eşim ailesini çok özlüyor diye ama bundan sonra iznim yok diyeceğim çünkü yaptığım fedakarlıkların hiç bir önemi yokmuş
3 ayda 1 ,2 hafta izin veren işyeri var mi?nerede o?
Eşiniz çalışmıyor mu?

Kesinlikle doğru bende kendi akrabalarımla hiç görüşmem ama eşim öyle değil işte sürekli elalem ne der kafasınd
Gittimi kalkmıyorlar ki 1,5 saat bazen 3 saat oturuyorlar bi de sürekli Kürtçe konuşuluyor hiçbir şey anlamıyorum defalarca uyardım yanımda konuşmayın diye ama yine aynı şeyi yapıyorlar

Çalışmıyor musunuz? 3 ayda bir gidip 2 hafta nasıl kalabiliyorsunuz o kadar izniniz oluyor mu? Tüm izinlerinizi eş ailesinde mi geçiriyorsunuz, baş başa tatile falan gitmez misiniz? Bana sizin eşiniz pek değişmez gibi geldi. Benim eşim de kürt ve çok kalabalık bir ailesi var, kendisi de bayılır akraba gezmesine. Ama biz ortayı bulabildik, senede 2 kez birlikte gidip 2-3 gün kalıyoruz. Gidince de ben kalabalığa uyum sağlıyorum. Evde 30 kişi oluyoruz çok da keyif alıyorum o kalabalıktan. Ama 2 hafta kalamazdım asla. Neresi olursa olsun 2 hafta evimden uzak kalamam zaten. Bu süreyi azaltmaya çalışın. Sizi koluna takıp akrabalarına hava atmaya mı evlenmiş ne yapmış. İlk sene hadi heves etti de artık tamam, herkes tanıdı sizi. Net tavır koyun gitmeyin. 1 hafta kalın en fazla, dönün. Baktınız olmuyor yol yakınken yolları ayırmak en iyisi.

Maalesef tüm izinlerimi akraba ziyaretlerinde geçiriyorum bi tek geçen yıl istanbula bir haftalığına gezmeye gittik düşünün oraya gittiğimizde bile annesi arar şu amcana şu dayına yanına gidin bi görün diyordu. 2,5 yıldır evliyiz ne bi cafeye gidip beraber bi çay içmişiz ne bi şey yemişiz beraber dışarı çıktığımızda da hep kavga ediyoruz zaten alışveriş yaparız kendisine kıyafet seç der bana seçerim çok da güzel şeyler beğenirim ama asla beğenmez benim beğendiğimi benim beğendiğimi alır çevresinde birileri güzel olmuş derse onun güzel olduğunu anlar beğenir.

3 saatlik yol uzak diye 2 hafta kalınır mı yahu.
günübirlik bile gidip dönülebilir 3 saat ne ki.
Istanbul un 1 ucundan diğer ucuna 3 saat..istanbul da yaşayanların vay haline 3 saat ve 3 ayda 1 gitmek saçma..
Herşeyi geçtim git gel yol parasına da mi acımıyorsunuz? 150 tl falandır.2 kişi git gel 600 tl..birde uzun zamandır görmedim diye hediye falan almıyordur insallah

3 saat uçakla herhalde, diğer türlü 1-2 hafta kalmanın mantıklı bir açıklaması olamaz

Şu an eşimin memleketindeyiz 1500 TL falan gitmiştir daha fazla değilse eğer

Akraba ziyareti tek sorununuz mu, baska sorununuz yok mu sence

Hakaret ediyormus bela okuyormus bunlar sorun degil yani!?

Akraba ziyareti tek sorununuz mu, baska sorununuz yok mu sence

Hakaret ediyormus bela okuyormus bunlar sorun degil yani!?
İşte bunları sadece akraba ziyaretine gitmek istemediğimde yapıyor normalde kendi evimizde hiç böyle değil çünkü bi yere gitmiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…