- 10 Şubat 2024
- 257
- 306
- 34
- Konu Sahibi kalemtiras
Hayır komşu ile. Eşinin tayinini bekliyor ev tutmak için.Adam zaten sizin sehre tayin olmadi mi ?
Esinin tayinini mi bekliyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır komşu ile. Eşinin tayinini bekliyor ev tutmak için.Adam zaten sizin sehre tayin olmadi mi ?
Esinin tayinini mi bekliyor ?
Bunu yaptım eşinin tayini belirsiz diye onu bekliyormuş.Sen anne babanin yaninda yada annen yokken sadece babanin yaninda sey de " ne zamna ev tutacaksin tayin donemi kiralara zam gelir bizde tatile cikicaz de " artik anlar ama anne in yaninda deme baban sen o varken de
Gerçekten o kadar doluyum ki bugün misafirliğe davetliydik annem sen gelme kuzenin var ayıp olur dedi sesimi çıkarmadım. Ama biriktiriyorum bunları. Hayır bu zamana kadar gidip bir gün evlerinde kalmışlığım yok ne onun ne babasının. Kendileri yerleşti.Anneniz pasif ne demek ev senin evin değil aslında doğruda 35 yaşında evli iki çocuklu afedersiniz kazık kuzenin evimi orası .Onun evi galiba anne tapuyuda devret istersen lafını haketmiş.Dupeduz açık açık söylenir bizde olsa böyle olmaz biz söyleriz yani misafir dediğin balık gibidir Üç güne kokar.Hadi aşırı samimi olsun hadi dost olsun o bile bir yere kadar.Niye bir yere gidip evimize dönünce evim evim güzel evim deriz.Evimiz kalemiz olmaz böyle .İnsan insana yük olmaya başladımi misafir berekettir sözü geçersiz bunda bile ev sahibi hakkı var girmeyeceksin yanlış
İş çıktıkça gidiyor. Hayır çilek almış gelmiş onu da biri vermiş annem bizde çilek seven yok sen ye dedi yiyiyor tabağı da tezgaha bırakıyor.Eve bir peynir zeytin ekmek meyve fakanda almiyor mu gercekten ? Bide ise gitmiyorsa kurumdakilerle konussun evinden calissin madem .
İşte dinlemeyip gidecektiniz o misafirliğe.Gerçekten o kadar doluyum ki bugün misafirliğe davetliydik annem sen gelme kuzenin var ayıp olur dedi sesimi çıkarmadım. Ama biriktiriyorum bunları. Hayır bu zamana kadar gidip bir gün evlerinde kalmışlığım yok ne onun ne babasının. Kendileri yerleşti.
Ne biçim insanlar var ya aileni asla dinleme zaten varya yaşlılar ayıp olur diye diye insanın ebesini belliyorlarŞimdi arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var ailemle her an ciddi kavgayla bitebilir yardımlarınızı bekliyorum.
Bulunduğumuz evde annem babam ben yaşıyoruz. Afedersiniz ben eşşek gibi çalıştım şimdiye kadar şu aralar tatil modundayım kuzenimin (erkek) yan ile tayini çıktı ama işi rahat bir iş (memur iş oldukça gidiyor) ve bu vesileyle birazda cimri olduğundan 1,5 aydır bizde. Kendi 35 yaşında evli iki çocuk babası. Biz hafta sonu arada gelir diye düşünürken şimdi hafta içi iki gün işe gidiyor sürekli bizde para gidecek diye dışarı da çıkmıyor. Ben aşırı sinirliyim annem babamda rahatsız ama ses çıkarmıyor karşı tarafta afedersiniz öküz pek anlamıyor. Ben konuşacağım dedim annem küserler modunda en son bana burası senin evin değil dedi bende tamam bir hafta daha dayanırım sonra ben giderim dedim uğraşamam sizin misafirinizle. Şimdi işte yok tatile gideceğiz diyelim yok şunu diyelim modundalar bu arada karşı taraf karısını çocuğunu alıp bile gelebilir ama ben artık dayanamıyorum. Yaz geldi herkes kapı pencere açık uyuyor. Biz hala şort vs bile rahat giyemiyoruz. Çok doluyum bir akıl verin.
Konuşmadık biz davette etmedik çıktı geldi aynı şehirde bir teyzem daha var umrunda değil bir kere yemeğe davet etti sadece. Bu işte bayramda gidecek şu an ondan susuyoruz ama sonrasında geri gelirse benim evim olmadığı için(!) ben çıkıp gideceğim hasta olursa da gelsin yeğeni baksın artık.Kuzeninizin tayini çıktıysa artık sizin şehrinizde mi yaşayacak? Tamamen sizde kalmak için gelmemiştir sanırım. Bu süreçte ev bakmıyor mu? Kiralık ev ve eşyalarını ayarlayıp karısını çocuğunu da yanına getirmeyecek mi? Yani ne kadar süre sizde kalacak diye konuştunuz ki
İşte benim ebem bellendi.Ne biçim insanlar var ya aileni asla dinleme zaten varya yaşlılar ayıp olur diye diye insanın ebesini belliyorlar
1.5 ayda sadece 1 kere mi çilek aldi ?İş çıktıkça gidiyor. Hayır çilek almış gelmiş onu da biri vermiş annem bizde çilek seven yok sen ye dedi yiyiyor tabağı da tezgaha bırakıyor.
Valla canım yerinde olsam açık açık konuşurum herkes tarafından da kötü pis bellenirim ama umrumda değil yani insan bu kadar da düşüncesiz olmaz ya iki kuruş para için.İşte benim ebem bellendi.
5 lt çiçek yağı birde sanırım 1 kilo şeker aldı ama aldığı markalar çok dandik ben kibarca zahmet etme dedim. Gıdadan kısan insanlar değiliz çünkü sağlıksız ürünler almıyoruz bilmediğimiz markalarda aldığı markaları daha önce duymamıştım. Ya şöyle diyeyim iki ev iki arabası var ama bu süreçte dışarda yemek yemez kuru ekmek alır yer.1.5 ayda sadece 1 kere mi çilek aldi ?
Esinin tayini en gec ne zaman belli olacak ?
Evde yeterli oda var mi salonda mi yatiyor ?
Annesini babasini arayip siz soyleyin dayi teyze siz bir uyarin boyle olmuyor diye .
İşte o benim patlama noktam olur çeker giderim babamda gider annem o saatten sonra kalsın misafirleriyle çok isterse.Adamda ki rahatlığa bak hiç mi insanda zerre kadar çekinme utanma olmaz iyice tepenize çıkmadan tavrınızı koyun bence kim olursa olsun herşeyin bir ölçüsü var bu gidişle ailesinide getirir yakında kaygısızlar dizisine döner artık
Saçımı basımı yoluyorum sinirden iki evi iki arabası olan adam size coreklenmis5 lt çiçek yağı birde sanırım 1 kilo şeker aldı ama aldığı markalar çok dandik ben kibarca zahmet etme dedim. Gıdadan kısan insanlar değiliz çünkü sağlıksız ürünler almıyoruz bilmediğimiz markalarda aldığı markaları daha önce duymamıştım. Ya şöyle diyeyim iki ev iki arabası var ama bu süreçte dışarda yemek yemez kuru ekmek alır yer.
Ozaman acikca soyle gitsin 2 ev 2 arabasi olan adama acimam . Karisi en gec ne zaman tayin olacak ?5 lt çiçek yağı birde sanırım 1 kilo şeker aldı ama aldığı markalar çok dandik ben kibarca zahmet etme dedim. Gıdadan kısan insanlar değiliz çünkü sağlıksız ürünler almıyoruz bilmediğimiz markalarda aldığı markaları daha önce duymamıştım. Ya şöyle diyeyim iki ev iki arabası var ama bu süreçte dışarda yemek yemez kuru ekmek alır yer.
Birde beni düşünün işte. Bana karşıda parayı ne yapıyorsun modunda Ben sürekli evde değilim sabah ayrı akşam ayrı arkadaşlarımla çıkıyorum. Çevrem var haliyle para da gidiyor.Saçımı basımı yoluyorum sinirden iki evi iki arabası olan adam size coreklenmis
İnanır mısınız karısıyla hiç muhabbetim yokKarisini arayip tayinin ne zaman olacak biz artik tatile cikacaz diyin :)