Hayır yok can ciğerken yaptıKuzen yapmış belli de kuzeninizin derdi ne ben anlayamadım? Husumet mi vardı aranızda?
Daha kötü ne yapacakmış ki, öldürecek mi? Demirdi iyice insanlarÖgle dedim yine de ben yapmadım beni nasl öahkemeye verirsin sen ben uapmadım diyorum o uaptı ben mi yanayım diyor ben de onun yaptığını düşünüyorum bide bana ditor ki benim sayemde daha köyü seyler se uapcaktı surdu siyor
Evet çok korkunç insanlar çok korkunç dünya etrafımız kötülük dolu ben içinden çıkamıyorum uğraşamiyorum nolur rabbim yardım etsinDaha kötü ne yapacakmış ki, öldürecek mi? Demirdi iyice insanlar
Siz şikayetinizi geri çekmeyin, bunu kuzeniniz de bilsin ve sakın muhatap olmayın. Görsün dünya kaç bucakmış.Evet çok korkunç insanlar çok korkunç dünya etrafımız kötülük dolu ben içinden çıkamıyorum uğraşamiyorum nolur rabbim yardım etsin
Evet ama sadece travmayı atlatamiyorum nasıl atlatacağımıda bilmiyorum her gün düşünürken beynimi yiyeceğim dört bir yanım düşman dolmuş… allahıma sığınıyorum gücüne gitmesinnama içim ferahlmiyor yoruldumSiz şikayetinizi geri çekmeyin, bunu kuzeniniz de bilsin ve sakın muhatap olmayın. Görsün dünya kaç bucakmış.
Evet ama sadece travmayı atlatamiyorum nasıl atlatacağımıda bilmiyorum her gün düşünürken beynimi yiyeceğim dört bir yanım düşman dolmuş… allahıma sığınıyorum gücüne gitmesinnama içim ferahlmiyor yoruldum
Teşekkür ederim allahta sizi ferahlatsın umarım bundan sonra yaklaşamaz bana zaten en ufak bir seyde düşmanım belli uzaklaştırma isterim direktŞöyle düşünün. Size büyük bir zarar veremeden bu kızın maskesini düşürmüşsünüz. Dört bir yanınız neden düşman dolsun bir tane kıt akıllı akraba yüzünden.
Vallahi hiç bir şey anlamadım. Ne mesajı ne patronu ne kuzeni. Mesaj içeriği ne ki polislik olundu da ağlamalar çıktı ortaya.Arkadaşlar hiç dostum ve beni teselli edecek kimse kalmadığı için ben bir hastalığa tutulmadan içimde kalmaması adına buraya yazmak istedim kadının dostu kadındır diye ama sanırım kadının dostu kadın değil.. iki hafta önce çok yakınımdan bir darbe yedim ama kabul etmiyor ben yapmadım diyor güya teyzemin kızının hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi iş yerime o bilmem ne kızı orada neden çalıştırıyorsunuz diye mesaj attı. Daha doğrusu olay şöyle oldu iş yerime değil patronumun eşine biri mesaj attı böyle onlarda bana söyledi biz kalktık polise gittik kim diye. Sonra o fake hesap özürler diledi mahkemeye vermeyin diye vs neyse sonra olayın olduğu aksam 2 saat sonra olaydan her zaman kuzenlerimle konuştuğumuz gruptan o kuzenim mesaj attı napiyorsjnuz dite ben de kötü bir gündü polislerdeydim dedim dediğim dakika beni aramaya başladı neden gittin polise noldu dur anlatcam gitme polise mesajı atan arkadaşımdı o yapmış diye e arkadaşın 2 saat çnce sana demedi de ben sana ğolise gittim dediğim an mı aradı seni aynı sanite mi aradı ya da haberin vardı. Ama asla kabul etmiyor arkadaşım yapmış işte bana çalıştığın yeri sormuştu ben de sötlemiştim işte o gün bu şeyranlığo düşünmüş bize gelmişti bizim evden atmış mesajı sakın mahkemeye verme benim adım çıkat ona bisey olmaz bana bisey olmaz sana olur sizden attım demiş güya kuzenime. Kuzenim özürler diliyor ağliyor ama ben yapmadım o yaptı diyor ama kzıın ne numarasını me soyadını veriyor işte güya kızla konuşmuş benim için yalvarmış kıza itiraf et diye kız hayır ben yanmam sen yanarsın demiş ben inanmadım ama gerçekten yapmamış olabilir mi kızın yapma sebebi güya ben seneler önce kızla aynı erkeği takip ediyormuşum kız beni kıskanmış 3 sene sonra bana hunu uapmış benim mantığım almadı ve hala toparlanamadım
Polise şikayette bulundunuz mu ? Kuzeninizle yaptığınız konuşma sonrası şikayetinizi geri mi çektiniz ?Evet çok korkunç insanlar çok korkunç dünya etrafımız kötülük dolu ben içinden çıkamıyorum uğraşamiyorum nolur rabbim yardım etsin
Bulundum ama sonuç uzun sürüyormuş ne olacak ben de bilmiyorum kafam allak bullakPolise şikayette bulundunuz mu ? Kuzeninizle yaptığınız konuşma sonrası şikayetinizi geri mi çektiniz ?
Bir şey yapmayın, hayatınıza devam edin. O kuzeninizle de iletişimde bulunmayın.Bulundum ama sonuç uzun sürüyormuş ne olacak ben de bilmiyorum kafam allak bullak
Kesinlikle kuzen yapmış. Sakın şikayetinizi geri almayın. Anyayı konyayı görsün. Birinin ekmeğiyle oynamak öyle kolay mı. Bir de kuzen bu yani. Kardeş gibiKusura bakmayın hala olayın şokundayım kendimi ifade edemedim şöyle ki beni tanımayan bir kere bile görmediğim kuzenimin arkadaşı beni kıskanıp iş yerime benimle ilgili kötü mesajlar atıyor. Güya o atıyor biz polise gidiyoruz bu konuyla ilgili sonra o atan kişi bize yalvarıyor gitmeyin diye. Neyse ben kuzenim bana napiyorsun dediğinde polisteyim diyorum o an beni aramaya başliyor dur gitme polise benim arkadaşımdı onu yapan diye
Net kuzenin yapmışArkadaşlar hiç dostum ve beni teselli edecek kimse kalmadığı için ben bir hastalığa tutulmadan içimde kalmaması adına buraya yazmak istedim kadının dostu kadındır diye ama sanırım kadının dostu kadın değil.. iki hafta önce çok yakınımdan bir darbe yedim ama kabul etmiyor ben yapmadım diyor güya teyzemin kızının hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi iş yerime o bilmem ne kızı orada neden çalıştırıyorsunuz diye mesaj attı. Daha doğrusu olay şöyle oldu iş yerime değil patronumun eşine biri mesaj attı böyle onlarda bana söyledi biz kalktık polise gittik kim diye. Sonra o fake hesap özürler diledi mahkemeye vermeyin diye vs neyse sonra olayın olduğu aksam 2 saat sonra olaydan her zaman kuzenlerimle konuştuğumuz gruptan o kuzenim mesaj attı napiyorsjnuz dite ben de kötü bir gündü polislerdeydim dedim dediğim dakika beni aramaya başladı neden gittin polise noldu dur anlatcam gitme polise mesajı atan arkadaşımdı o yapmış diye e arkadaşın 2 saat çnce sana demedi de ben sana ğolise gittim dediğim an mı aradı seni aynı sanite mi aradı ya da haberin vardı. Ama asla kabul etmiyor arkadaşım yapmış işte bana çalıştığın yeri sormuştu ben de sötlemiştim işte o gün bu şeyranlığo düşünmüş bize gelmişti bizim evden atmış mesajı sakın mahkemeye verme benim adım çıkat ona bisey olmaz bana bisey olmaz sana olur sizden attım demiş güya kuzenime. Kuzenim özürler diliyor ağliyor ama ben yapmadım o yaptı diyor ama kzıın ne numarasını me soyadını veriyor işte güya kızla konuşmuş benim için yalvarmış kıza itiraf et diye kız hayır ben yanmam sen yanarsın demiş ben inanmadım ama gerçekten yapmamış olabilir mi kızın yapma sebebi güya ben seneler önce kızla aynı erkeği takip ediyormuşum kız beni kıskanmış 3 sene sonra bana hunu uapmış benim mantığım almadı ve hala toparlanamadım
Kuzeninle daha önceden aranızda bir sorun tartışma falan olmuşmuydu?bence o yapmış görünüyor arkadaş hikaye. Neden böyle birşey yapmış olabilir? Tabii hiç birşey haklı bir gerekçe olamaz orası ayrı. Eğer kendi yapmamış olsaydı o kişinin kim oldugunu söylerdi. Sana kastı olmayan bir insan sana yapılana aynı şekilde tepki verir ve senin yanında dururdu. Duramaz çünkü yapan kendisi.Arkadaşlar hiç dostum ve beni teselli edecek kimse kalmadığı için ben bir hastalığa tutulmadan içimde kalmaması adına buraya yazmak istedim kadının dostu kadındır diye ama sanırım kadının dostu kadın değil.. iki hafta önce çok yakınımdan bir darbe yedim ama kabul etmiyor ben yapmadım diyor güya teyzemin kızının hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi iş yerime o bilmem ne kızı orada neden çalıştırıyorsunuz diye mesaj attı. Daha doğrusu olay şöyle oldu iş yerime değil patronumun eşine biri mesaj attı böyle onlarda bana söyledi biz kalktık polise gittik kim diye. Sonra o fake hesap özürler diledi mahkemeye vermeyin diye vs neyse sonra olayın olduğu aksam 2 saat sonra olaydan her zaman kuzenlerimle konuştuğumuz gruptan o kuzenim mesaj attı napiyorsjnuz dite ben de kötü bir gündü polislerdeydim dedim dediğim dakika beni aramaya başladı neden gittin polise noldu dur anlatcam gitme polise mesajı atan arkadaşımdı o yapmış diye e arkadaşın 2 saat çnce sana demedi de ben sana ğolise gittim dediğim an mı aradı seni aynı sanite mi aradı ya da haberin vardı. Ama asla kabul etmiyor arkadaşım yapmış işte bana çalıştığın yeri sormuştu ben de sötlemiştim işte o gün bu şeyranlığo düşünmüş bize gelmişti bizim evden atmış mesajı sakın mahkemeye verme benim adım çıkat ona bisey olmaz bana bisey olmaz sana olur sizden attım demiş güya kuzenime. Kuzenim özürler diliyor ağliyor ama ben yapmadım o yaptı diyor ama kzıın ne numarasını me soyadını veriyor işte güya kızla konuşmuş benim için yalvarmış kıza itiraf et diye kız hayır ben yanmam sen yanarsın demiş ben inanmadım ama gerçekten yapmamış olabilir mi kızın yapma sebebi güya ben seneler önce kızla aynı erkeği takip ediyormuşum kız beni kıskanmış 3 sene sonra bana hunu uapmış benim mantığım almadı ve hala toparlanamadım
Demekki can ciğer olan sadece sizmissiniz kiskanclik yuzunden yapmışHayır yok can ciğerken yaptı
Ben de görmek istemiyorum . Doğru ya da yanlış uzak olsunlar daha iyi zarardan başka bir şey düşünmüyorlar çok acıKonuyu çok anlayamadım ama son zamanlar bende herkesten cok fazla zarar gördüm artik ne akraba ne arkadaş ne komşu hic kimseyi istemiyorum hayatimda...
Kuzen ağır ruh hastası. Tiyatro çevirmeye çalışmış becerememiş eline yüzüne bulaştırmış. Şimdi de sıvıyor.bide bizde ona yapcaz aynısını mahfetcez onundiyo
Kuzeninle daha önceden aranızda bir sorun tartışma falan olmuşmuydu?bence o yapmış görünüyor arkadaş hikaye. Neden böyle birşey yapmış olabilir? Tabii hiç birşey haklı bir gerekçe olamaz orası ayrı. Eğer kendi yapmamış olsaydı o kişinin kim oldugunu söylerdi. Sana kastı olmayan bir insan sana yapılana aynı şekilde tepki verir ve senin yanında dururdu. Duramaz çünkü yapan kendisi.
Evet ekmeğimle gözünü kırpmadan oynadı.. kötü biri ama ona kalsa safmış o böyle şeyleri düşünemezmiş allah kötülüğe fırsat vermesin kötülük sağımızda solumuzda nefesimizden yakın kol geziyor. Umarım yaptığını bulurKuzen ağır ruh hastası. Tiyatro çevirmeye çalışmış becerememiş eline yüzüne bulaştırmış. Şimdi de sıvıyor.
Kızın numarasını vermemesinin sebebi yalanı ortaya çıkacak.
Merak ediyorum sizi işten attırınca eline ne geçecekti kuzeninizin. Ne kadar kötü biri!!!