Akraba kazığı mı yoksa başka bir sey mi nolur akıl verin

Daha kötü ne yapacakmış ki, öldürecek mi? Demirdi iyice insanlar

Evet çok korkunç insanlar çok korkunç dünya etrafımız kötülük dolu ben içinden çıkamıyorum uğraşamiyorum nolur rabbim yardım etsin
Siz şikayetinizi geri çekmeyin, bunu kuzeniniz de bilsin ve sakın muhatap olmayın. Görsün dünya kaç bucakmış.

Siz şikayetinizi geri çekmeyin, bunu kuzeniniz de bilsin ve sakın muhatap olmayın. Görsün dünya kaç bucakmış.
Evet ama sadece travmayı atlatamiyorum nasıl atlatacağımıda bilmiyorum her gün düşünürken beynimi yiyeceğim dört bir yanım düşman dolmuş… allahıma sığınıyorum gücüne gitmesinnama içim ferahlmiyor yoruldum

Şöyle düşünün. Size büyük bir zarar veremeden bu kızın maskesini düşürmüşsünüz. Dört bir yanınız neden düşman dolsun bir tane kıt akıllı akraba yüzünden.

Şöyle düşünün. Size büyük bir zarar veremeden bu kızın maskesini düşürmüşsünüz. Dört bir yanınız neden düşman dolsun bir tane kıt akıllı akraba yüzünden.
Teşekkür ederim allahta sizi ferahlatsın umarım bundan sonra yaklaşamaz bana zaten en ufak bir seyde düşmanım belli uzaklaştırma isterim direkt

Vallahi hiç bir şey anlamadım. Ne mesajı ne patronu ne kuzeni. Mesaj içeriği ne ki polislik olundu da ağlamalar çıktı ortaya.

Evet çok korkunç insanlar çok korkunç dünya etrafımız kötülük dolu ben içinden çıkamıyorum uğraşamiyorum nolur rabbim yardım etsin
Polise şikayette bulundunuz mu ? Kuzeninizle yaptığınız konuşma sonrası şikayetinizi geri mi çektiniz ?

Kesinlikle kuzen yapmış. Sakın şikayetinizi geri almayın. Anyayı konyayı görsün. Birinin ekmeğiyle oynamak öyle kolay mı. Bir de kuzen bu yani. Kardeş gibi

Net kuzenin yapmış

Kuzeninle daha önceden aranızda bir sorun tartışma falan olmuşmuydu?bence o yapmış görünüyor arkadaş hikaye. Neden böyle birşey yapmış olabilir? Tabii hiç birşey haklı bir gerekçe olamaz orası ayrı. Eğer kendi yapmamış olsaydı o kişinin kim oldugunu söylerdi. Sana kastı olmayan bir insan sana yapılana aynı şekilde tepki verir ve senin yanında dururdu. Duramaz çünkü yapan kendisi.

Konuyu çok anlayamadım ama son zamanlar bende herkesten cok fazla zarar gördüm artik ne akraba ne arkadaş ne komşu hic kimseyi istemiyorum hayatimda...

bide bizde ona yapcaz aynısını mahfetcez onundiyo
Kuzen ağır ruh hastası. Tiyatro çevirmeye çalışmış becerememiş eline yüzüne bulaştırmış. Şimdi de sıvıyor.
Kızın numarasını vermemesinin sebebi yalanı ortaya çıkacak.
Merak ediyorum sizi işten attırınca eline ne geçecekti kuzeninizin. Ne kadar kötü biri!!!

** amme hizmeti**
Uyenin kuzeni, patrona "bu or*** neden burada calistiriyorsunuz?" Diye mesaj atmis.

Simdi de ben atmadim arkadasim atti ne olur polise gitmesin diye yalvariyormus.

Arkadasi fake hesabi kuzenin evinde acarak bu mesaji atmis bu arada.

*amme hizmeti *

O mesaji kuzenin atmış, biraksin bu isleri.

Kuzeninin senle derdi ne?

Evet ekmeğimle gözünü kırpmadan oynadı.. kötü biri ama ona kalsa safmış o böyle şeyleri düşünemezmiş allah kötülüğe fırsat vermesin kötülük sağımızda solumuzda nefesimizden yakın kol geziyor. Umarım yaptığını bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…