- 23 Ağustos 2012
- 49.514
- 229.524
Kuzen yapmış. Şikayetçi ol.
%100000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzen yapmış. Şikayetçi ol.
Evet sadece iş yerime gelmedi direkt mesaj atmış onlarda bana gösterdi sanırım hedef beni işten attırmaktıKuzeninizin bir arkadaşı var ve tanımıyorsunuz. Bu kişi iş yerinize geldi. Sonra, patronun eşine mesaj atıp sizi mi karalamış?
Kusura bakmayın hala olayın şokundayım kendimi ifade edemedim şöyle ki beni tanımayan bir kere bile görmediğim kuzenimin arkadaşı beni kıskanıp iş yerime benimle ilgili kötü mesajlar atıyor. Güya o atıyor biz polise gidiyoruz bu konuyla ilgili sonra o atan kişi bize yalvarıyor gitmeyin diye. Neyse ben kuzenim bana napiyorsun dediğinde polisteyim diyorum o an beni aramaya başliyor dur gitme polise benim arkadaşımdı onu yapan diye
Yüzleştim hala kabul etmiyorki ben yapmadım diyor o yaptı diyor yapmadım ben diyor yapmadım diyen bir insanla nasıl yüzleşeyim kabul etmiyor ki yapmadım diyor sadexeTamam şimdi anladım. Tabii ki kuzeniniz yapmış bu işi. Şikayetinizi geri çekmeyin. Kuzenininizin arkadaşı zaten ifadesinde bunları kendisinin değil kuzenininizin yazdığını belirtir. Peki kuzeniniz neden böyle bir kötülük yapmış size? Yüzleştiniz mi
Ben de öyle düşünüyorum elimde kanıt onun evinden atılması var sadece o kız arkadaşı o gün oradaymış teyzem öyle desi yapıldığı gün dediği kız arkadaşı oradaymış muhtemelen birlikte planladılar. Benim anlamadıpım ağlaması ben yapmadım sana bunu yapmam seni çok seviyorum sadece o kıza senin patronunun adını verdim sordu seni nerde çalışıyor diye ben de söyledim tek hatam o o mesajı ben atmadım o kız attı diyor başka bir açıklaması yok inkar ediyor asla kabul etmiyor özürler diliyor ben yapmadım diyorYapan kişi şüphesiz kuzen. Müptezel ergen. Şikayeti çekmeyin.
Yüzleştim hala kabul etmiyorki ben yapmadım diyor o yaptı diyor yapmadım ben diyor yapmadım diyen bir insanla nasıl yüzleşeyim kabul etmiyor ki yapmadım diyor sadexe
Çok iyiydi aramız işte sorun orda. Bir de zaten bana diyo beni suçlayacak benim üstüme kalcak çünkü benim evden atmış ayşe yaptı ben yapmadım diycek diyo böyle söylyüo güya arkadaşı bu kadar şeytanmış her seyi planlamış onun üstüne kalsın diyeSizin bir şey yapmanıza gerek yok. Şikayetinizi çekmezseniz zaten arkadaşı satacak kuzeninizi doğal olarak. O zaman ortaya çıkar neden yaptığı. Kıskanıyor muydu acaba sizi. Normalde iletişiminiz nasıl?
Güya arkadaşı planlamış onun üzerine kalsın diye suçlu ben olcam o işin içinden çıkacak diyo korkuyo çünkü aslında yapan arkadaşı değil birlikte yaptılar kızda diycek o yaptırdı diye o yüzden böyle bi kılıf buldular o da dedi zaten beni veremez arada annemler var sen üstün al suçu ben de ben yapmadım derim dedi tek aklıma gelen bu ama onlrın anlatması kız beni kıskanmış yapmış kuzenim safmış yapamazmış böyle bir seySizin bir şey yapmanıza gerek yok. Şikayetinizi çekmezseniz zaten arkadaşı satacak kuzeninizi doğal olarak. O zaman ortaya çıkar neden yaptığı. Kıskanıyor muydu acaba sizi. Normalde iletişiminiz nasıl?
Çok iyiydi aramız işte sorun orda. Bir de zaten bana diyo beni suçlayacak benim üstüme kalcak çünkü benim evden atmış ayşe yaptı ben yapmadım diycek diyo böyle söylyüo güya arkadaşı bu kadar şeytanmış her seyi planlamış onun üstüne kalsın diye
Aman geri adım atmayın.Arkadaşlar hiç dostum ve beni teselli edecek kimse kalmadığı için ben bir hastalığa tutulmadan içimde kalmaması adına buraya yazmak istedim kadının dostu kadındır diye ama sanırım kadının dostu kadın değil.. iki hafta önce çok yakınımdan bir darbe yedim ama kabul etmiyor ben yapmadım diyor güya teyzemin kızının hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi iş yerime o bilmem ne kızı orada neden çalıştırıyorsunuz diye mesaj attı. Daha doğrusu olay şöyle oldu iş yerime değil patronumun eşine biri mesaj attı böyle onlarda bana söyledi biz kalktık polise gittik kim diye. Sonra o fake hesap özürler diledi mahkemeye vermeyin diye vs neyse sonra olayın olduğu aksam 2 saat sonra olaydan her zaman kuzenlerimle konuştuğumuz gruptan o kuzenim mesaj attı napiyorsjnuz dite ben de kötü bir gündü polislerdeydim dedim dediğim dakika beni aramaya başladı neden gittin polise noldu dur anlatcam gitme polise mesajı atan arkadaşımdı o yapmış diye e arkadaşın 2 saat çnce sana demedi de ben sana ğolise gittim dediğim an mı aradı seni aynı sanite mi aradı ya da haberin vardı. Ama asla kabul etmiyor arkadaşım yapmış işte bana çalıştığın yeri sormuştu ben de sötlemiştim işte o gün bu şeyranlığo düşünmüş bize gelmişti bizim evden atmış mesajı sakın mahkemeye verme benim adım çıkat ona bisey olmaz bana bisey olmaz sana olur sizden attım demiş güya kuzenime. Kuzenim özürler diliyor ağliyor ama ben yapmadım o yaptı diyor ama kzıın ne numarasını me soyadını veriyor işte güya kızla konuşmuş benim için yalvarmış kıza itiraf et diye kız hayır ben yanmam sen yanarsın demiş ben inanmadım ama gerçekten yapmamış olabilir mi kızın yapma sebebi güya ben seneler önce kızla aynı erkeği takip ediyormuşum kız beni kıskanmış 3 sene sonra bana hunu uapmış benim mantığım almadı ve hala toparlanamadım
Hesap fake açmışlar zaten gerçek hesap değildi oynuyorlar işte allah cahilden korusun herkesi zır cahillik bunu yaptıranBildiğim kadarıyla mesajın hangi IP adresinden atıldığı önemli değil. Herkes kendi sosyal medya hesabından sorumlu. Eğer hesabı çalındıysa şikayet etmesi gerekiyordu. Ortada böyle bir şikayet olmadığına göre ya arkadaş kendisi yazdı ya da kuzenle planlayıp yazdılar. Birbirlerine suç atarlar ama büyük ihtimalle kızın başına kalır hesap ona ait olduğu için. Ama tabii çok da bir yere varmaz bu konu. Yine de güzel bir ders olur ikisine de. İyi de olur. Kimse kimsenin kariyeriyle, ekmeğiyle oynamamalı.
Hesap fake açmışlar zaten gerçek hesap değildi oynuyorlar işte allah cahilden korusun herkesi zır cahillik bunu yaptıran
Ben de aynısını düşünüyorum zaten tamamen kestim bağımıBence bu cahillik değil, kötülük. O kuzenle de aranıza mesafe koyun. Bugün bunu yapan yarın başka işlere kalkışır.
Tam da emin değilim, belki telefon mac adresinden bulunur. Emniyet halleder.Yüzleştim hala kabul etmiyorki ben yapmadım diyor o yaptı diyor yapmadım ben diyor yapmadım diyen bir insanla nasıl yüzleşeyim kabul etmiyor ki yapmadım diyor sadexe
Yapmadıysa versin kizin ismini çekilsin aradan." Al kuzen kızın ismi bu benide zor duruma düşürdü,uğraş onunla çeksin cezasını derdi" masum olsa derdi her normal insan gibi. ....Ben çözemedim. Ylvarıyor işte ben yapmadımmben safım ben böyle bisey yapar mıyım benim aklım ermez böyle seye güya kızın nosunuda kendiyle ilgili bir sey bişiyormuş onu açıklarım diye tehdit etmiş ondan vermiyormuş nasıl ağliyor nasıl gerçekten inanmış kendi yapmadığına resmen hasta gibi kızın benle ne derdi vardı kızı tanımıyorum gelip bana diyo ki ben ona dersini verdimbidaha uğraşamıcak seninle diyo bana nolur aklımla oynadı resmen engelledim her yerden ama rszmen kendi inanmış yaomadığına
Yine sorgulanmadan ortaya çıkmaz sebep şu gerçekten birlikte yapmışlardır o arkadaşının fake adresinden atmışlardır mesajı ikiside organize yani çıkılacak gibi değil içinden çok entresanTam da emin değilim, belki telefon mac adresinden bulunur. Emniyet halleder.
Evet zaten ben de bu yüzden net o yaoptı diye emin oluyorumYapmadıysa versin kizin ismini çekilsin aradan." Al kuzen kızın ismi bu benide zor duruma düşürdü,uğraş onunla çeksin cezasını derdi" masum olsa derdi her normal insan gibi. ....
Ortada kız mız yok, yılanlık yapmak istemiş, kuyruğu ayağına dolanmış.Saf olmayın,affetmeyin......