- 24 Eylül 2011
- 305
- 373
E kuzeninize şunu söyleyin, merak etme evden atması bir şey ifade etmiyor, polis hangi telefondan ve hesaptan atıldığını tespit edeceğini söyledi diyin.Ben de öyle düşünüyorum elimde kanıt onun evinden atılması var sadece o kız arkadaşı o gün oradaymış teyzem öyle desi yapıldığı gün dediği kız arkadaşı oradaymış muhtemelen birlikte planladılar. Benim anlamadıpım ağlaması ben yapmadım sana bunu yapmam seni çok seviyorum sadece o kıza senin patronunun adını verdim sordu seni nerde çalışıyor diye ben de söyledim tek hatam o o mesajı ben atmadım o kız attı diyor başka bir açıklaması yok inkar ediyor asla kabul etmiyor özürler diliyor ben yapmadım diyor
Amme hizmeti için teşekkürler ben düzgün anlatamadım… bilmiyorum derdini itiraf etmiyor hala ben yapmadım ben seni seviyorum sen benim canım kanımsın diyor en sın konuştuğumuzda böyle dedi yani iki haftadır engelli şeytan görsün yüzünü allahın bildiği vardır yanına koymaz diye tek dua ediyorum elimden basla bir sey gelmiyor benle derdi ne bişmiyorum inanın** amme hizmeti**
Uyenin kuzeni, patrona "bu or*** neden burada calistiriyorsunuz?" Diye mesaj atmis.
Simdi de ben atmadim arkadasim atti ne olur polise gitmesin diye yalvariyormus.
Arkadasi fake hesabi kuzenin evinde acarak bu mesaji atmis bu arada.
*amme hizmeti *
O mesaji kuzenin atmış, biraksin bu isleri.
Kuzeninin senle derdi ne?
Çok ağır travma oldu birinci ekmeğimi kaybetme zor buldum bu işi ikinci böyle bi darbe keşke biri gidip haddini bildirse yaşattığını yaşasa diyorum sonra diyorum boşver sana bidaha zarar vermeye fırsatı olasa yeter çok yoruldumE kuzeninize şunu söyleyin, merak etme evden atması bir şey ifade etmiyor, polis hangi telefondan ve hesaptan atıldığını tespit edeceğini söyledi diyin.
Daha çok ağlasın.
Ne yapacağından bahsetmemişsin, şikayetini geri alacak mısın?Çok ağır travma oldu birinci ekmeğimi kaybetme zor buldum bu işi ikinci böyle bi darbe keşke biri gidip haddini bildirse yaşattığını yaşasa diyorum sonra diyorum boşver sana bidaha zarar vermeye fırsatı olasa yeter çok yoruldum
AlmayacağımNe yapacağından bahsetmemişsin, şikayetini geri alacak mısın?
Ay estafurullah, insan sinirliyken derdini anlatamayabilir normal.Amme hizmeti için teşekkürler ben düzgün anlatamadım… bilmiyorum derdini itiraf etmiyor hala ben yapmadım ben seni seviyorum sen benim canım kanımsın diyor en sın konuştuğumuzda böyle dedi yani iki haftadır engelli şeytan görsün yüzünü allahın bildiği vardır yanına koymaz diye tek dua ediyorum elimden basla bir sey gelmiyor benle derdi ne bişmiyorum inanın
Almayacağım
Böyle tatlı tatlı geçinip insanın kuyusunu kazan o kadar çok yakınları var ki..Arkadaşlar hiç dostum ve beni teselli edecek kimse kalmadığı için ben bir hastalığa tutulmadan içimde kalmaması adına buraya yazmak istedim kadının dostu kadındır diye ama sanırım kadının dostu kadın değil.. iki hafta önce çok yakınımdan bir darbe yedim ama kabul etmiyor ben yapmadım diyor güya teyzemin kızının hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi iş yerime o bilmem ne kızı orada neden çalıştırıyorsunuz diye mesaj attı. Daha doğrusu olay şöyle oldu iş yerime değil patronumun eşine biri mesaj attı böyle onlarda bana söyledi biz kalktık polise gittik kim diye. Sonra o fake hesap özürler diledi mahkemeye vermeyin diye vs neyse sonra olayın olduğu aksam 2 saat sonra olaydan her zaman kuzenlerimle konuştuğumuz gruptan o kuzenim mesaj attı napiyorsjnuz dite ben de kötü bir gündü polislerdeydim dedim dediğim dakika beni aramaya başladı neden gittin polise noldu dur anlatcam gitme polise mesajı atan arkadaşımdı o yapmış diye e arkadaşın 2 saat çnce sana demedi de ben sana ğolise gittim dediğim an mı aradı seni aynı sanite mi aradı ya da haberin vardı. Ama asla kabul etmiyor arkadaşım yapmış işte bana çalıştığın yeri sormuştu ben de sötlemiştim işte o gün bu şeyranlığo düşünmüş bize gelmişti bizim evden atmış mesajı sakın mahkemeye verme benim adım çıkat ona bisey olmaz bana bisey olmaz sana olur sizden attım demiş güya kuzenime. Kuzenim özürler diliyor ağliyor ama ben yapmadım o yaptı diyor ama kzıın ne numarasını me soyadını veriyor işte güya kızla konuşmuş benim için yalvarmış kıza itiraf et diye kız hayır ben yanmam sen yanarsın demiş ben inanmadım ama gerçekten yapmamış olabilir mi kızın yapma sebebi güya ben seneler önce kızla aynı erkeği takip ediyormuşum kız beni kıskanmış 3 sene sonra bana hunu uapmış benim mantığım almadı ve hala toparlanamadım
Ben 29 o 26 gitti ve şaka gibi kızın yaptırdığına inandırmış onları ben ona inananlarlada muatap olmayacağım artık bitti yani kimseyi görmk istemiyorum bilerek yaptığı şeytanlık ve yanına kar kalmış gibi oturuyo evindeBöyle tatlı tatlı geçinip insanın kuyusunu kazan o kadar çok yakınları var ki..
Bir şeyini çekemeyip yapmıştır ama kendisi ama arkadaşı orasını bilemem. Tabi çıkar meydana.
Ailesinin kulağına hala gitmedi mi bu mevzu birde yaşlar kaç?
Bunları yaptım zaten işte 2 gün gözlerm şiş gezdm ne kadar mahcup olduğumu anladıkları için ama benim elimden gelen bi durum yok olayı yapan o pislik insanlarçok iyi yapmışsınız. yalnız olay daha sıcakken patrondan da bi özür dilerseniz iyi olur. neticede sizin aile dramalarınızla uğraşmaya mecbur değil. dolayısıyla nezaket ve iyi niyetinizi göstermek açısından özür dileyip suçlunun bulunması için gerekli mercilere başvurduğunuzu iletirseniz bence çok şık olur.
Ne olduğunu anlamadım ama yapan kuzenin...Arkadaşlar hiç dostum ve beni teselli edecek kimse kalmadığı için ben bir hastalığa tutulmadan içimde kalmaması adına buraya yazmak istedim kadının dostu kadındır diye ama sanırım kadının dostu kadın değil.. iki hafta önce çok yakınımdan bir darbe yedim ama kabul etmiyor ben yapmadım diyor güya teyzemin kızının hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi iş yerime o bilmem ne kızı orada neden çalıştırıyorsunuz diye mesaj attı. Daha doğrusu olay şöyle oldu iş yerime değil patronumun eşine biri mesaj attı böyle onlarda bana söyledi biz kalktık polise gittik kim diye. Sonra o fake hesap özürler diledi mahkemeye vermeyin diye vs neyse sonra olayın olduğu aksam 2 saat sonra olaydan her zaman kuzenlerimle konuştuğumuz gruptan o kuzenim mesaj attı napiyorsjnuz dite ben de kötü bir gündü polislerdeydim dedim dediğim dakika beni aramaya başladı neden gittin polise noldu dur anlatcam gitme polise mesajı atan arkadaşımdı o yapmış diye e arkadaşın 2 saat çnce sana demedi de ben sana ğolise gittim dediğim an mı aradı seni aynı sanite mi aradı ya da haberin vardı. Ama asla kabul etmiyor arkadaşım yapmış işte bana çalıştığın yeri sormuştu ben de sötlemiştim işte o gün bu şeyranlığo düşünmüş bize gelmişti bizim evden atmış mesajı sakın mahkemeye verme benim adım çıkat ona bisey olmaz bana bisey olmaz sana olur sizden attım demiş güya kuzenime. Kuzenim özürler diliyor ağliyor ama ben yapmadım o yaptı diyor ama kzıın ne numarasını me soyadını veriyor işte güya kızla konuşmuş benim için yalvarmış kıza itiraf et diye kız hayır ben yanmam sen yanarsın demiş ben inanmadım ama gerçekten yapmamış olabilir mi kızın yapma sebebi güya ben seneler önce kızla aynı erkeği takip ediyormuşum kız beni kıskanmış 3 sene sonra bana hunu uapmış benim mantığım almadı ve hala toparlanamadım
kuzenin yapmış vay şıllık, et kız devam et şikayet ben arkandayımArkadaşlar hiç dostum ve beni teselli edecek kimse kalmadığı için ben bir hastalığa tutulmadan içimde kalmaması adına buraya yazmak istedim kadının dostu kadındır diye ama sanırım kadının dostu kadın değil.. iki hafta önce çok yakınımdan bir darbe yedim ama kabul etmiyor ben yapmadım diyor güya teyzemin kızının hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi iş yerime o bilmem ne kızı orada neden çalıştırıyorsunuz diye mesaj attı. Daha doğrusu olay şöyle oldu iş yerime değil patronumun eşine biri mesaj attı böyle onlarda bana söyledi biz kalktık polise gittik kim diye. Sonra o fake hesap özürler diledi mahkemeye vermeyin diye vs neyse sonra olayın olduğu aksam 2 saat sonra olaydan her zaman kuzenlerimle konuştuğumuz gruptan o kuzenim mesaj attı napiyorsjnuz dite ben de kötü bir gündü polislerdeydim dedim dediğim dakika beni aramaya başladı neden gittin polise noldu dur anlatcam gitme polise mesajı atan arkadaşımdı o yapmış diye e arkadaşın 2 saat çnce sana demedi de ben sana ğolise gittim dediğim an mı aradı seni aynı sanite mi aradı ya da haberin vardı. Ama asla kabul etmiyor arkadaşım yapmış işte bana çalıştığın yeri sormuştu ben de sötlemiştim işte o gün bu şeyranlığo düşünmüş bize gelmişti bizim evden atmış mesajı sakın mahkemeye verme benim adım çıkat ona bisey olmaz bana bisey olmaz sana olur sizden attım demiş güya kuzenime. Kuzenim özürler diliyor ağliyor ama ben yapmadım o yaptı diyor ama kzıın ne numarasını me soyadını veriyor işte güya kızla konuşmuş benim için yalvarmış kıza itiraf et diye kız hayır ben yanmam sen yanarsın demiş ben inanmadım ama gerçekten yapmamış olabilir mi kızın yapma sebebi güya ben seneler önce kızla aynı erkeği takip ediyormuşum kız beni kıskanmış 3 sene sonra bana hunu uapmış benim mantığım almadı ve hala toparlanamadım
Çok zor ya hayat denilen sınavkuzenin yapmış vay şıllık, et kız devam et şikayet ben arkandayım
Çok zor ya hayat denilen sınav