Akraba evliliği yapip bebekleri sıkıntıli dogan var mi

Aynen öyle canım .. Kendi kendime folik asit eksikligindendir diyip kendinimi avutuyorum .Ve şimdi folik asit kullaniyorum . Hamile kalmak istiyorum bakalım hayırlısı
Bende onu kullandim sogan kuru falanda ictim ama hala bisey yok 1 yillik evliyim ben gittim bi sknti cikmadi esim gitti sorun onda cikti

Mrb hanimlar .Akraba evliligi yapip bebekleri sıkıntili dogan var mi .Cok canım sıkıliyor lütfen yardimci olun hamile kalmak istiyorm ama cok korkuyorum
Benimde annem babam amca çocukları bende sorun yok ama benden sonra doğacak olanda vardı engelli imiş ama annem düşürdü sonra bir kız kardeşim oldu oda gayet sağlıklı ben 32 kardeşim 25 yaşında ama anne babamın dişlerindeki bozukluk malesef bize yansıdı iki baskın genden

Anladim canim bnm ilk bebegimde vardi dusurdum ikinci gebelikte bi sıkıntı yoktu. Üçüncü gebeligimde yine ayni sıkıntiyi yasadim ondada gebelik sonlandi . Simdi yine istiyorum ama cok korkuyorum

Mrb hanimlar .Akraba evliligi yapip bebekleri sıkıntili dogan var mi .Cok canım sıkıliyor lütfen yardimci olun hamile kalmak istiyorm ama cok korkuyorum
benım anne babamda dayı-hala cocukları ama Allah'a şükür bende de abimde de bir sıkıntı olmadı ama amcamlar akraba olmadığı halde cocuklarında problem var.

benım anne babamda dayı-hala cocukları ama Allah'a şükür bende de abimde de bir sıkıntı olmadı ama amcamlar akraba olmadığı halde cocuklarında problem var.
Allah
ALLAH YARDIM ETSİN GERCEKTEN ZOR

Teyze çocuklarında daha ağırlıklı olur derler ama benim eltim ve kaynım teyze çocukları iki çocuklarında da bise yok sağlıklilar kuzum öyle düşünme korkmada hiçbi bağı olmayıp engelli çocukları olanda var ikinizinde taşıyıcı olup olmadığı önemli ama rabbimin bileceği iş bu şekilde düşünüpte kafanı yorma iyi düşün iyi olsun..

Benim annem babam amca çocukları yengem amcam amca çocukları çocukları da amca çocukları yani bizim aile hep iç içe ama Rabbime şükürler olsun kimsede hiç bir sıkıntı yok. Allahın elinde herşey. Ama siz yine de kafanıza takılıyorsa test yaptırın bunların illaki testleri oluyordur

Evet canım bizim ailede de hep akraba evliliği var .Bi bizde çıktı böyle bi sorun..

@Bizdede bebeklerde çok ciddi sıkıntılar oluyo aldırmak zorunda kalıyoruz .İki gebeliğimde öyle oldu .
Anladım canım Allahın sana sağlıklı sıhhatli anne baba rızası alan vatanına milletine hayırlı bir birey olacak evlatlar nasip etsin. ❤ Herkesin Bi derdi var işte Rabbim sıkıntını gidersin inşallah

Her akraba evliliğinde çocuklarda bir engel olmak zorunda değildir. Kalıtımda ihtimaller söz konusudur. Eğer ikinizde taşıyıcılık söz konusuysa %25 bir ihtimal vardır. Bu da akraba evliliği olmayan bir gebelikte de söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…