- 29 Ekim 2019
- 53
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi Hangimiz sevmedik
-
Mrb hanimlar .Akraba evliligi yapip bebekleri sıkıntili dogan var mi .Cok canım sıkıliyor lütfen yardimci olun hamile kalmak istiyorm ama cok korkuyorum
Amcamin oglueşiniz neyiniz olur?
Amcamin oglu
Teşekkür ederim cnm inşallah dua edin lütfenBenim annem ve babam da amca çocukları çok şükür bizde bir sıkıntı olmadi.
Cocuguna Ders verdiğim ailenin 4 çocuğu var 2 sinde sıkıntı oldu maalesef.
ilk çocuğunda görme problemi var öğrenme güçlüğü var.ikincisinde yaşına göre geriden geliyor 8 yaşında ama 4 yaşında gibi konuşamıyor çok az görüyor yürüyemiyor.
anne karnında belli oluyor sanırım. ona göre ilaç falan veriliyormuş kadının anlattığına göre.
net bir cevabi yok ama genelde sıkıntı olmuyor
inşaallah sizinde çocuk sahibi olmak isteyen herkesin de çocukları sağlıklı doğar büyür.
Amin bizim iki bebekte öyle oldu şimdi bir oglum Allaha şükür çok saglikli . Allah hic kimseyi evlatla sinamasinAmca çocuklarından ziyade teyze çocuklarında sıkıntı oluyor diye biliyorum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Teşekkür ederim cnm inşallah dua edin lütfen
Sagolun.Allah razı olsun ama gerçekten cok zor hayalini kurdugunuz seylerin birden yiklmasi cok zorederim uzun süre aklın da ve duamda olacaksınız inşaallah :)
benim de bi tanıdığm var bebişn bir prmğı yok malesef...bunu bile bile nedn evleniyosunuzki amcanınz oğlu
Tabii ya!Nerden bile bilirki insan etrafımda o kadar cok akraba evliligi yapan var ki ama çocuklarinda hic bi sıkıntı yok
Genetik tahlil yaptirdik hic bir sıkinti yok dedi doktor ..Test yaptırın....
Ben dayı-hala çocuğuyum şükür ....
Niye kuruntulaniyorsun? Neler var neler ve kuzum... İki ayrı kültürden evlenip sorun olanlar var bu dünya ...akraba evliliği olan var ama maşallah turp gibi.Genetik tahlil yaptirdik hic bir sıkinti yok dedi doktor ..
Evet aynen öyle herkesin imtihanı bam başka ..Rabbim yardim etsinNiye kuruntulaniyorsun? Neler var neler ve kuzum... İki ayrı kültürden evlenip sorun olanlar var bu dünya ...akraba evliliği olan var ama maşallah turp gibi.
Bunlar nasip,imtihan...
Canım o Allah'a kalmış bir şey benim Babamla annem de kuzen Ama çok şükür hiç birimizde bir sıkıntı yok 7 yabancı olup da bebeği sıkıntı olanlar var bir kan testi verin bir şey çıkmazsa zaten olmaz merak etme kanlar uyuşmadı mı o zaman oluyor ve önlemini alıyorsun Merak etme yani bir de hamile kaldığın zaman bunu doktora söyle O gereken şeyleri söyler sanaeşiniz neyiniz olur?
Aynen öyle canım .. Kendi kendime folik asit eksikligindendir diyip kendinimi avutuyorum .Ve şimdi folik asit kullaniyorum . Hamile kalmak istiyorum bakalım hayırlısıCanım o Allah'a kalmış bir şey benim Babamla annem de kuzen Ama çok şükür hiç birimizde bir sıkıntı yok 7 yabancı olup da bebeği sıkıntı olanlar var bir kan testi verin bir şey çıkmazsa zaten olmaz merak etme kanlar uyuşmadı mı o zaman oluyor ve önlemini alıyorsun Merak etme yani bir de hamile kaldığın zaman bunu doktora söyle O gereken şeyleri söyler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?