- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
Ruhum fakir be benim..İnsan bir mango, ananas neyin olur. Hadi hiç beceremedin muz ol bari... Ama o vizyon yok bi kere. Neymiş mandalina...
Ruhum fakir be benim..
Bana 5 yatak odali villa alsan, o kadar nevresimim yok ki diye uzulurumneyse hadi aranizda 3-5 toplayinda çaktirmadan cebime koyun rencide olmayayim..
Git fakirler gibi portakal ol..Yerli malının nesi varmış portakal orda kal
Tencere dibin kara seninki benden karaGit fakirler gibi portakal ol..
Anan baban seni o kadar okuttu portakal mi olacaktin?
Kilosu 5liranin altinda olan bi meyve yazma nickine..
Ozelden adres yaziyorum beybisiBende birikim olarak sadece tek bir çeyrek altın var. Onu da sana vereyim be, gönlümüz zengin bizim.
Parasi neyse vereyim de benim alintilarimi duzenleyiverinay daha alıntı bile yapamamışsın fakirliğin buralardan belliyok ben anneme diyorum bana şunu bunu yap diye liste veriyorum bir de dışardan söylüyorum( not:böyle yapmamız lazımdı demi )
Ozelden adres yaziyorum beybisigeldiğinde dişlicem haberin olsun.. Sahte cikarsa burda deşifre ederim
Yukarda da dedim fakirim lan ben..Tencere dibin kara seninki benden karabende de metelik yok
Çeyreğinde yarısında bana ver nede olsa isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenciOzelden adres yaziyorum beybisigeldiğinde dişlicem haberin olsun.. Sahte cikarsa burda deşifre ederim
Evlenirsem çagircam seni.. Sen altinli misafirsin basimin ustunde yerin var..Yaz yaz, bozdurup parasını gönderKapitstersen. Hatta düğün falan yapaydık boşa gitmesin çeyrek.
inan anlamadım. yeminle. dur bir daha okuyayımda. sarışınlarında anlayacağı şekilde yaz biraz:)
Çeyreğinde yarısında bana ver nede olsa isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci
Natlus ney anlamadim siz anladıysanız bana da yazın
Meybiliyn Newyork oldum kotumuAman sen de ola ola meybiliyn olmuşsun zaten. İnsan estee lauder olur yves olur mac olur... Utanmasan rimmel olacakmışsın.
minnakmimar soyle yakisikli zengin karizmatik aylik en az 10bin maasi olan mudur neyin bulcan..
Ayrica kuru ekmekle karnini doyurmasi önemli.. Takim makim giymesine de gerek yok cibil cibil dolansin.. Askim ben boyle seviyom diyip kandircan.. Bosa cula caputa para verdirme.. Kelime dagarcigi az olsun.. Tamam karicim, peki hayatim desin yeter..
Eneeee kuma mi olcan bana!!meybiliyn .!.:Çeyreğinde yarısında bana ver nede olsa isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci
Fakir şeysi o bi kere. Gözün yüksekte olsun.Meybiliyn Newyork oldum kotumu