akraba denilen fesat canlılar

İnsan bir mango, ananas neyin olur. Hadi hiç beceremedin muz ol bari... Ama o vizyon yok bi kere. Neymiş mandalina...
Ruhum fakir be benim..
Bana 5 yatak odali villa alsan, o kadar nevresimim yok ki diye uzulurum neyse hadi aranizda 3-5 toplayinda çaktirmadan cebime koyun rencide olmayayim..

ay daha alıntı bile yapamamışsın fakirliğin buralardan belli yok ben anneme diyorum bana şunu bunu yap diye liste veriyorum bir de dışardan söylüyorum( not:böyle yapmamız lazımdı demi )
Parasi neyse vereyim de benim alintilarimi duzenleyiverin evet yemek isi aynen boyle, faturalari da babaya postala.. Oh mis.. Aslinda bi pizzaci fln bulursan belese yemek de siparis edebilirsin [/QUOTE]
of bunların hepsini öğrenmem lazım hepsini hallettik de ezik koca konusunu napcaz ?

Tencere dibin kara seninki benden kara bende de metelik yok
Yukarda da dedim fakirim lan ben..
Anneme pizza siparis etcem desem dur ben sana evde yaparim para verme der.. İlla kendimi kucuk mu dusureyim hiiii mutlu musun şimdiii? Hergun tropikal meyveler yidim de ben mi yazmadim?

Yaz yaz, bozdurup parasını gönderKapitstersen. Hatta düğün falan yapaydık boşa gitmesin çeyrek.
Evlenirsem çagircam seni.. Sen altinli misafirsin basimin ustunde yerin var..
Kapiya dedektor koydurmayi dusunuyorum altini olmayanlar girmesin.. Fakir fakir oturmasinlar

minnakmimar soyle yakisikli zengin karizmatik aylik en az 10bin maasi olan mudur neyin bulcan..
Ayrica kuru ekmekle karnini doyurmasi önemli.. Takim makim giymesine de gerek yok cibil cibil dolansin.. Askim ben boyle seviyom diyip kandircan.. Bosa cula caputa para verdirme.. Kelime dagarcigi az olsun.. Tamam karicim, peki hayatim desin yeter..

Temizlik malzemesi kişisel bakım masrafı da olmamalı. Onu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…